Terugkerende droom vertelt Judith’s familieverhaal – blog 8

“Ik wil op reis naar Amerika, ik moet een formulier invullen en dit lukt niet. Het lukt ook niet om te printen. Problemen met papier en bewijs om te reizen. Ik moet het doen, maar het lukt mij niet en het lukt ook niet om in te checken”. Elke keer is ze niet op tijd om te reizen.

Waarom heeft Judith deze droom gedroomd?

“Gisteren heb ik mijn eigen tijdlijn bewandeld samen met Paul. We zijn beiden uit land van herkomst gevlucht. We behandelden uitleg van dromen tijdens onze opleidingsdag. Ook hebben we het over Amerika gehad, dit alles werkt door in het onderbewuste. Oh en ik heb ook altijd stress met tijd.”

Familieverhaal

Judith begint te vertellen over haar familie, steeds meer en meer verhalen komen via haar onderbewuste omhoog. Haar joodse voorouders zijn geboren in Amsterdam, zij zijn een nieuw leven gestart in Amerika. Ze bouwen een nieuw succesvol leven op.  Na 1918 (beurscrash) verhuizen ze naar Duitsland en ze bouwen weer opnieuw een succesvol leven op in Duitsland. In 1933 moeten ze vluchten voor Hitler en ze gaan naar Amsterdam, vertelt Judith. Elke keer weer een nieuw leven moeten opbouwen en wederom alles verliezen. Dit voelt gejaagd, gestrest. In haar huidige leven heeft Judith een enorme tijdstress. Ze begrijpt nu dat dit met haar voorouders te maken heeft, die stel op sprong snel weer het land moesten verlaten. Opbouwen en weer kwijtraken. In haar leven heeft ze een leuke baan en deze raakt ze elke keer kwijt. In 1943 raakt de zus van haar oma zwanger van een Duitse soldaat, als meisje van 19 jaar moet haar oud-tante terug naar Berlijn om papieren op te halen, midden in de oorlog als joods meisje: stress. Hier legt ze de link van haar droom en papieren.

Spanning, stress, PTSS

Judith koppelt de spanning, overbelast zenuwstelsel, stress aan dit familieverhaal. Als ze nog verder teruggaat in de tijd, komen haar voorvoorouders uit Algerije. Vandaar naar Portugal, zij waren boekenbinders (ook weer papier). Vanuit Portugal moesten deze voorvoorouders vluchten en ze gaan naar Amsterdam.

Vluchten, vluchten, vluchten……

De andere kant van haar familie komt uit Frankrijk, zij waren Hugenoten, en moesten ook vluchten.

Hongerwinter

Haar vader is verwekt in de hongerwinter. Van haar vader weet ze dat hij zich altijd opgejaagd voelt en angstig is dat ze hem zullen vermoorden. Hier ligt ook een link met haar overbelaste centraal zenuwstelsel. Klik hier voor verhongering TPM op Levensverhalen A-Z.

Suikerziekte

Overgroot oma moederskant en oma vaderskant zijn beiden overleden door een open wond die niet genas.  Beide oma’s hadden suikerziekte. Op Levensverhalen A-Z staat bij diabetes ‘gescheiden van huis’ met angst-walging TPM samen met territorium ergernis TPM. Haar familie vertelt dit angst-walging-territorium-ergernis verhaal. Klik hier voor uitleg diabetes Levensverhalen A-Z.

Je huidige leven vertelt het verhaal van je Levensblauwdruk en je familiestamboom

Judith snapt de linken in haar huidige leven en ze heeft vele ingangen om te puzzelen. Gisteren zijn we bij de opleiding gestart met de biografie, je persoonlijke levensverhaal. Deze is gekoppeld aan je Levensblauwdruk, ouders en voorouders. Je huidige leven vertelt het verhaal wat gezien, gevoeld, ge-VVL-t mag worden. In een perfect wiskundig algoritme, alsof alles geregisseerd is: ja dit is zo! Tijdens onze opleidingsdagen krijgt ze vele tools: hoe deze programmeringen werken, patronen, herhalingen.

Deze inzichten, bewustzijn en wiskundige algoritmische patronen geven Judith antwoorden en rust.

Volgende week gaat ze naar het Amsterdamse gemeentearchief waar ze meer antwoorden hoopt te vinden.

Inzicht en bewustzijn

Judith doet de opleiding HeartConnection om haar lichaam, haar angst-paniek-aanvallen, de gebeurtenissen in haar leven en haar gestrest opgejaagde gevoel te begrijpen. Ze krijgt veel antwoorden. Alles resoneert met elkaar. Ze snapt haar droom.

 

Start Opleiding HeartConnection 27 oktober 2022, klik hier voor meer informatie.