Onze wens is dat via de HeartConnection-kennis en -filosofie zoveel mogelijk mensen kunnen zien waar gedrag, handelen en ziektes vandaan komen, hoe je ermee kunt omgaan en hoe je daardoor kunt groeien in bewustzijn. Hier is biologische en logische kennis voor nodig. Marjolein studeert dagelijks om haar kennis te vergroten en door te geven aan haar studenten en een groter publiek in alle lagen van de bevolking van de maatschappij, scholen, overheid, bedrijven, ziekenhuizen en politiek.

 

Boek en documentaire

Stichting Vrienden van HeartConnection heeft als doel het werk van HeartConnection meer bekendheid te geven. Onder andere met het in september 2022 verschenen boek ‘Het leven is een workshop, op weg naar nieuw bewustzijn’ en de documentaire ‘Power to heal’ 

In 2023 verschijnt een Engelstalige versie van het boek.

 

Serie Villa Marjolein Netflix

Daarnaast wordt gewerkt aan de serie ‘Villa Marjolein’ om een groot publiek te bereiken. In ‘Villa Marjolein’ worden diverse thema’s uitgelegd vanuit de natuur en de biologie, met behulp van de snelle verbindingen die Marjolein bij een persoonlijke vraag kan leggen. Thema’s zijn onder andere: vreemdgaan, depressie, burn-out, onvruchtbaar, verslavingen, relaties, bipolair, psychische diagnoses, leerdiagnoses dyslexie, dyscalculie, concentratie, gedragdiagnoses ADHD, ADD, agressie, eenzaamheid, vele ziektes en aangeboren afwijkingen.

Aan de hand van een persoonlijke vraag kan Marjolein alle ziektes en klachten herleiden doorvragen te stellen, waardoor iemand via de antwoorden zelf tot inzicht komt. Dit is ‘de nieuwe geneeskunde’, zoals vele studenten HeartConnection noemen. De filosofie en antwoorden geven begrip en bieden je de mogelijkheid om eigen verantwoordelijkheid te nemen en keuzes te maken. Voor alles is een logische verklaring zonder oordeel: vanuit je natuur kun je begrijpen waarom iemand vreemdgaat, ziek wordt, of dat verslaving een verhaal vertelt vanuit de Levensblauwdruk en familiestamboom.

De afleveringen van Villa Marjolein worden Engels ondertiteld, zodat ook mensen buiten Nederland zich kunnen verrijken met ‘Villa Marjolein’ en de HeartConnection filosofie.

 

Aftiteling serie Villa Marjolein

Ben je geïnteresseerd om onze series te sponsoren – privé en/of vanuit je bedrijf of instelling? Je bedrijf komt op de aftiteling van onze aflevering Villa Marjolein. Neem contact met ons op, we bekijken graag onze win-win.

 

Locatie

Vrienden Stichting van HeartConnection manifesteert een prachtige locatie om haar activiteiten te organiseren. Hier kunnen straks mensen van over de hele wereld kennis maken met en het effect van HeartConnection ervaren in hun lichaam en geest.

 

Het medicijnloze ziekenhuis

Vanuit deze locatie creëren we ook een medicijnloos ziekenhuis: een HeartConnection bewustzijnscentrum, waar de mens holistisch wordt benaderd.

 

Natuurschool en zorg

Veel kinderen en jongeren stranden in het onderwijs en de zorg. Voor deze kinderen en jongeren zet HeartConnection zich in door docenten en begeleiders te voorzien van kennis en opleiding. Voor direct contact met scholen en zorginstellingen willen we een online platform creëren voor opleiding, kennis en begeleiding vanuit de HeartConnection-filosofie.  Een kind vertelt een verhaal en wij kunnen samen met de ouders en familie dit verhaal opsporen. Dit geeft inzicht, bewustzijn en rust ofwel acceptatie van de situatie. In plaats van het oordeel en ‘er is iets mis met het kind’ ontstaan verbinding en begrip. Het platform willen we uitbreiden en toegankelijk maken voor zorgmedewerkers en andere mensen in een dienstverlenend beroep of met een publieke taak.

 

Om dit alles mogelijk te maken hebben we donaties nodig.

 

Help je mee om samen een nieuwe wereld te creëren? Dat kan met een bijdrage voor:

  • Villa Marjolein
  • Locatie
  • Medicijn-loos ziekenhuis
  • Natuurschool
  • Zorginstellingen

 

Dank je wel voor je donatie!

 

 

Jouw donatie