Audio Verbinden-Versmelten-Loslaten (VVL)

Basis VVL (4 minuten)

Ga op een rustige plek zitten en doe je ogen dicht. Bij deze korte VVL maak je een reis door je lichaam. Ontmoet je lichaam, emoties, gedachten en blijf ademen. Het kan dat de pijn, emotie opeens iets sterker wordt, blijf ademen, ga hierin zitten en opeens ervaar je de versmelting.

Basis VVL (10 minuten)

Ga op een rustige plek zitten en doe je ogen dicht. Bij deze VVL maak je een reis door je lichaam. Ontmoet je lichaam, emoties, gedachten en blijf ademen. Het kan dat de pijn, emotie opeens iets sterker wordt, blijf ademen, ga hierin zitten en opeens ervaar je de versmelting.

Ik ben ik, jij bent jij

Ga op een rustige plek zitten en doe je ogen dicht. Luister en voel wat de woorden met je doen. Deze oefening helpt je om bij jezelf te blijven, jezelf te begrijpen en jezelf krachtig neer te zetten: IK.  De ander of een situatie laat zien waar je nu staat. Je bent één met alles wat er is. Geen vergelijkingen en oordelen meer 3D, maar observeer vanuit jouw bijdrage 5D in neutraliteit. Advies om eerst een aantal keren de basis-VVL hebben gedaan.

Zonneallergie oefening VVL

Ga op een rustige plek zitten en doe je ogen dicht. Doe deze oefening als je huiduitslag hebt gekregen na het zitten in de zon. Je maakt een reis door je lichaam, emoties en gedachtes, blijf ademen. Het gaat niet om genezing, maar om inzicht, zodat je nieuw bewustzijn kunt ontvangen. Je zonneallergie vertelt een verhaal, zodra je dit hebt begrepen dan verdwijnen de klachten. Doe de oefening zolang het nodig is. Advies om eerst een aantal keren de basis-VVL hebben gedaan.

Boosheid oefening VVL

Ga op een rustige plek zitten en doe je ogen dicht. Doe deze oefening als je boos bent, of regelmatig boos wordt om iemand en/of situatie. De wind die je hoort ondersteund jou in deze VVL. Voel je lichaam, je emoties, gedachtes. Laat je dobberen op het water op het einde, ontspan en observeer. Doe deze oefening zolang het nodig is. Het leven is een oefening om jezelf te ontmoeten. Advies om eerst een aantal keren de basis-VVL hebben gedaan.