icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Leer alles over zwangerschap bij HeartConnection Nederland®

Zwangerschapsvergiftiging

Hoogzwangere vrouw heeft zwangerschapsvergiftiging, diarree en hoge bloeddruk

Een hoogzwangere vrouw kreeg in het weekend opeens ernstige diarree. Uit onderzoek bij de dokter blijkt dat ze een parasiet bij de ontlasting heeft en dat haar bloeddruk hoog is. Er is angst voor zwangerschapsvergiftiging.

We gaan kijken naar de mogelijk oorzaak van de plotselinge ernstige diarree. Ik vraag haar wat er vóór het weekend is gebeurd? Ze vertelt dat het voor haar belangrijk is dat het huis piekfijn in orde is. Het huis werd opgeknapt en dit verliep tijdens de zwangerschap erg moeizaam. Hier had ze veel last van. De dag voor het weekend had de stukadoor het huis gestukt. Dit had lang op zich laten wachten, want de vriend van haar beste vriendin zou dit doen. Die vriend liet het afweten, waardoor ook de vriendschap verloren is gegaan. Dit heeft haar tijdens de zwangerschap ernstig geërgerd, een lelijke onverteerbare ergernis. Nadat de stukadoor het huis had gestukt, was de zwangere vrouw zo blij: eindelijk komt het huis in orde. De volgende dag had ze diarree. Diarree is het gevolg van een oplossing van een lelijke onverteerbare ergernis.

Parasieten in de ontlasting

Parasieten komen de darmen helpen om de onverteerbare ergernis te verteren, omdat het lichaam dit zelf niet kan. Nu het huis in orde is, heeft ze haar ergernis verwerkt. Ze gaat in op oplossing (diarree), daarna verdwijnen de parasieten.

Hoge bloeddruk

In de biologie van het lichaam is alles zinvol. De zwangere vrouw heeft weinig tijd om te genieten van haar zwangerschap. Ze maakt zich veel zorgen en ergert zich eraan dat het huis niet in orde is, waardoor er weinig plek is voor haar zwangerschap. De biologie van het lichaam brengt de bloeddruk omhoog, zodat het kind beter gevoed wordt, meer ruimte krijgt en moeder moet rust nemen. Deze kennis ontvang je bij de training HeartConnection 1.

Gezonde zoon

Na het bespreken van haar diarree, de parasiet en de hoge bloeddruk, snapt de zwangere vrouw haar processen. Dit geeft haar vertrouwen. Nu ze haar verhaal heeft begrepen, voelt ze zich goed en krijgt plotseling veel hulp om de laatste dingen in het huis af te maken. Twee weken later vindt de dokter geen parasiet meer in haar ontlasting, bloeddruk is gestabiliseerd en ze heeft geen diarree meer. Ze vindt rust in haar zwangerschap en voelt verbinding met haar baby. En hoera! Afgelopen week is ze bevallen van een gezonde zoon.

Overzicht trainingen en workshops
Referentie Somer en Roos-Marijn trainingen HeartConnection Nederland®
"We vonden Toscane en Marokko Reis heel gezellig en heel leuk met iedereen."
Somer en Roos-Marijn
Referentie Christel trainingen HeartConnection Nederland®
"Eindelijk na vele zoektochten krijg ik inzicht in hoe alles op mij zijn werking heeft. Hierdoor overzie ik situaties in mijn leven. In de groep mag en kan ik eindelijk mezelf zijn en daardoor mijn kwetsbaarheden laten zien. "
Christel Jans
Referentie vader en dochter trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection leert je de kern te bereiken en dit is goud waard. Madelief: Ik kan mijn nek na zes jaar weer bewegen, nadat ik samen met Marjolein (20 minuten) aan mijn overtuiging 'Ik ben te dik' heb gewerkt!"
Vader Johan en dochter Madelief
Referentie Gabi trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection voelt voor mij als verbindend en verhelderend. Mijn grootste inzicht is dat alles ver terug gaat in de generaties en dit heeft een enorme impact op mijn huidige leven."
Gabi Schmitter
Referentie Arwa trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is vertrouwen, kennis en ervaring. Ik heb alle antwoorden voor mijn klachten, MS en myocarditis, ontvangen. Het is een warm bad, vertrouwd, helende energie die mij doet opleven om dieper in mijzelf te komen."
Arwa Meijer
Referentie Geertje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij veel AHA-momenten. Onze pijnen, frustraties en angsten durven VOELEN en er doorheen durven gaan, door ze te verbinden, te versmelten en los te laten. Zo kom ik bij mijn ware zelf."
Geertje Baltussen
Referentie Alexia trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is de weg terug naar mijn basis, naar mijn gevoel, waar ik altijd op kan vertrouwen. Het besef dat alle antwoorden inderdaad al in mijzelf aanwezig zijn en met wat oefening er snel uitkomen. HeartConnection Toscane en Marokko Reis overtrof alle verwachtingen die ik had, deze week voelde als een enorm mooi cadeau aan mijzelf."
Alexia Tichelman
Referentie Maartje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij vele inzichten. Ik ben verrast door de acteurs in mijn leven, zij geven mij de uitdaging om te oefenen in neutraliteit. Elke situatie geeft mij de kans om te verbinden, smelten en los te laten. Dit gaat steeds sneller."
Maartje de la Brassine
Referentie Charlotte en Lavineke trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een fantastische ervaring, zo bijzonder dat je kunt genezen van klachten. We hebben veel getransformeerd. Lavineke: Na HC is er veel veranderd. Ik kies nu voor mijzelf en ik neem leiding over mijn eigen leven. "
Charlotte van der Poll en Lavineke van der Meulen
Referentie Simone trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een geweldige belevenis. De eenvoud die je aangedragen krijgt waarmee je conflicten kunt oplossen die gezondheid geven. Ik heb veel kennis vergaard in mijn leven, maar dit is van hele andere orde. Zo eenvoudig als je het geloofd."
Simone Nieuwenhuis
Referentie Astrid trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een verrijking aan wijsheid, het geeft mij rust, inzichten en vertrouwen in mijn leven! Toscane en Marokko Reis was op een super locatie en we bleven een hele week in een warme liefdevolle energie."
Astrid van der Linden
Referentie Birgitte trainingen HeartConnection Nederland®
"Ik heb eerlijke vredigheid ontdekt en dit geef ik door in mijn praktijk. De groep is heel bijzonder. Het programma "pleasen" dat ik leefde, hier heb ik inzicht in gekregen, waardoor mijn leven nu anders is. "
Birgitte van Groeningen
Referentie Marlies HeartConenction Nederland®
"HeartConnection is de natuurlijke weg naar een gezond leven. Door de fascinerende werking van mijn lichaam te hebben kunnen doorgronden, heb ik geen angst meer voor een eventuele kankerdiagnose. Al mijn klachten waren aan elkaar gelinkt en aan mijn voorouders én dat ik met een kort gesprek met iemand zoveel inzicht in mijn situatie heb gekregen. HC is een onvergetelijke reis naar binnen."
Marlies Dissevelt
Referentie Angelique trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een liefdevolle familie, veilig nest en verhelderend. HC geeft mij rust, begrip in mijn lichaam en geest. Ik heb mijn vertrouwen terug."
Angelique Rigterink
Referentie Ria trainingen HeartConnection Nederland®
"Toscane en Marokko Reis was een onbeschrijflijk mooie, leerzame, harmonieuze, liefdevolle onvergetelijke week. Ik heb meer eigenwaarde en lef gekregen om trouw aan mezelf te zijn. Verbinden, versmelten en loslaten hier ben ik heel blij mee. Leven vanuit mijn gevoel is HeartConnection."
Ria Vennik
Referentie Lyda HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is bewust worden van de gebeurtenissen in mijn lichaam, geest en dit in samenwerking oplossen. Dit geeft mij ruimte, ik ben positiever en ik voel mij veel prettiger. "
Lyda Prins
Referentie Paul trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij snelle verheldering door inzicht. In de sfeervolle groep zijn de verhalen en ervaringen van anderen heel herkenbaar. De nieuwe levensfilosofie van HC pas ik toe in het begeleiden van jongeren."
Paul Rötsche

Volg ons