icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Zomerweek 2020 HeartConnection Nederland®

Zomerweek 26-30 juni 2020 Groenlo

Een heerlijke HeartConnection Zomerweek om op te laden en je te laten inspireren met gelijkgestemde mensen. Met veel verbinden-versmelten-loslaten, plezier, lachen, zwemmen, wandelen, genieten, dansen, vuur, en nog veel meer. De locatie ligt in een bosrijke omgeving. Binnen is een grote open haard waar we met zijn allen omheen kunnen zitten. Buiten is een grote trampoline en een groot veld omringd door bomen.

Training HeartConnection volwassenen: Verbinden-Versmelten-Loslaten 

Elke dag ga je in de ochtend verbinden-versmelten-loslaten in twee-, of drietallen. Waar wil je aan werken? Wat wil jij voor jezelf neerzetten? Wat is jouw focuspunt? Wat heb jij nodig als ondersteuning? Zijn er nog levensvragen en/of biologische processen die je uitgelegd wilt hebben? Zo zetten we samen het HeartConnection-veld met elkaar neer. Prachtige momenten ga je beleven en ervaren. Alles resoneert met elkaar en dit ga je zeker deze week merken. Jouw bewustzijnsveld zal je laten ontmoeten wat speciaal voor jou nodig is om te groeien. Natuurlijk heb je de moed om hier zelf verantwoordelijkheid in te nemen. Deze week ga je met vele HeartConnection aspecten oefenen om vervolgens in je dagelijkse leven te integreren. Dit neem je de rest van je leven mee.

Enthousiast team staat voor jou klaar 

Ananda begeleidt de kinderen en creatieve activiteiten, zij heeft vele festivals begeleid, erom creatief, passievol, liefde en natuur. Mocht er een conflict bij de kinderen zijn dan zal Shaban mediator zijn, hij is door OSB school hiervoor opgeleid. Ze lossen zelf alles op! Volwassen doen dit met VVL onder begeleiding van HeartConnection, zo lossen wij ook van alles op: enorm bevrijdend!

Trainer Marjolein van der Meulen

Met heel veel plezier en passie bereid ik de Zomerweek voor! Inmiddels werk ik 25 jaar met het onderbewuste en heb me gespecialiseerd in de Biologische Wetmatigheid, Programmeringen en Levensblauwdruk. Vanuit eigen ervaring en mijn trainingen HeartConnection Nederland® geef ik uitleg waar ziektes vandaan komen. Ik laat je zien dat leuke en minder leuke gebeurtenissen in je leven voortkomen uit je eigen onderbewuste en jou een verhaal vertellen. Ik begeleid de Zomerweek en natuurlijk HeartConnection Training Verbinden-Versmelten-Loslaten. De kwantumfysica zal haar werk doen!

Inspiratie YouTube video

Klik hier ter inspiratie dag 4 van onze Marokko Reis, gemaakt door Ananda.

Kinderprogramma vanaf 4 jaar

Trampoline, levend Stratego, natuurbeleving, voetballen, hutten bouwen, veel spelletjes en nog veel meer!

Er is een speciaal kinderprogramma. Er staan veel leuke activiteiten op het programma, onder andere zwemmen, klimmen, klauteren, spelletjes, trampoline, het maken van dromenvangers met mooie materialen, mandala’s tekenen en in 3D maken, Talkingsticks maken of toverballetjes met vilt. De kinderen 0-4 jaar zijn samen met een ouder of in overleg met één van onze begeleiders, dit is afhankelijk van het kind.

Bovendien is er een prachtig meer in de buurt. Met mooi weer kunnen we hier zwemmen en picknicken, waterspelletjes doen of gewoon relaxen.  

Informatie & Programma

Praktische informatie Zomerweek

 

Schrijf je direct in (volwassenen) - Tweepersoonskamer of Ouder met kind(eren)

Schrijf je direct in (volwassenen) - Eenpersoonskamer

Schrijf je direct in 2-17 jaar

Kinderen 0-2 jaar gratis (neem zelf kinderbedje mee) opgeven info@heartconnectionnederland.nl 

 

Voorwaarde deelname Zomerweek

Je hebt HeartConnection 1 en 2 gevolgd of je start met HeartConnection Opleiding 15 juni 2020.

 

We hebben er heel veel zin in!

Team HeartConnection Nederland®

 

 

Overzicht trainingen en workshops
Referentie Somer en Roos-Marijn trainingen HeartConnection Nederland®
"We vonden Toscane en Marokko Reis heel gezellig en heel leuk met iedereen."
Somer en Roos-Marijn
Referentie Christel trainingen HeartConnection Nederland®
"Eindelijk na vele zoektochten krijg ik inzicht in hoe alles op mij zijn werking heeft. Hierdoor overzie ik situaties in mijn leven. In de groep mag en kan ik eindelijk mezelf zijn en daardoor mijn kwetsbaarheden laten zien. "
Christel Jans
Referentie vader en dochter trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection leert je de kern te bereiken en dit is goud waard. Madelief: Ik kan mijn nek na zes jaar weer bewegen, nadat ik samen met Marjolein (20 minuten) aan mijn overtuiging 'Ik ben te dik' heb gewerkt!"
Vader Johan en dochter Madelief
Referentie Gabi trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection voelt voor mij als verbindend en verhelderend. Mijn grootste inzicht is dat alles ver terug gaat in de generaties en dit heeft een enorme impact op mijn huidige leven."
Gabi Schmitter
Referentie Arwa trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is vertrouwen, kennis en ervaring. Ik heb alle antwoorden voor mijn klachten, MS en myocarditis, ontvangen. Het is een warm bad, vertrouwd, helende energie die mij doet opleven om dieper in mijzelf te komen."
Arwa Meijer
Referentie Geertje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij veel AHA-momenten. Onze pijnen, frustraties en angsten durven VOELEN en er doorheen durven gaan, door ze te verbinden, te versmelten en los te laten. Zo kom ik bij mijn ware zelf."
Geertje Baltussen
Referentie Alexia trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is de weg terug naar mijn basis, naar mijn gevoel, waar ik altijd op kan vertrouwen. Het besef dat alle antwoorden inderdaad al in mijzelf aanwezig zijn en met wat oefening er snel uitkomen. HeartConnection Toscane en Marokko Reis overtrof alle verwachtingen die ik had, deze week voelde als een enorm mooi cadeau aan mijzelf."
Alexia Tichelman
Referentie Maartje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij vele inzichten. Ik ben verrast door de acteurs in mijn leven, zij geven mij de uitdaging om te oefenen in neutraliteit. Elke situatie geeft mij de kans om te verbinden, smelten en los te laten. Dit gaat steeds sneller."
Maartje de la Brassine
Referentie Charlotte en Lavineke trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een fantastische ervaring, zo bijzonder dat je kunt genezen van klachten. We hebben veel getransformeerd. Lavineke: Na HC is er veel veranderd. Ik kies nu voor mijzelf en ik neem leiding over mijn eigen leven. "
Charlotte van der Poll en Lavineke van der Meulen
Referentie Simone trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een geweldige belevenis. De eenvoud die je aangedragen krijgt waarmee je conflicten kunt oplossen die gezondheid geven. Ik heb veel kennis vergaard in mijn leven, maar dit is van hele andere orde. Zo eenvoudig als je het geloofd."
Simone Nieuwenhuis
Referentie Astrid trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een verrijking aan wijsheid, het geeft mij rust, inzichten en vertrouwen in mijn leven! Toscane en Marokko Reis was op een super locatie en we bleven een hele week in een warme liefdevolle energie."
Astrid van der Linden
Referentie Birgitte trainingen HeartConnection Nederland®
"Ik heb eerlijke vredigheid ontdekt en dit geef ik door in mijn praktijk. De groep is heel bijzonder. Het programma "pleasen" dat ik leefde, hier heb ik inzicht in gekregen, waardoor mijn leven nu anders is. "
Birgitte van Groeningen
Referentie Marlies HeartConenction Nederland®
"HeartConnection is de natuurlijke weg naar een gezond leven. Door de fascinerende werking van mijn lichaam te hebben kunnen doorgronden, heb ik geen angst meer voor een eventuele kankerdiagnose. Al mijn klachten waren aan elkaar gelinkt en aan mijn voorouders én dat ik met een kort gesprek met iemand zoveel inzicht in mijn situatie heb gekregen. HC is een onvergetelijke reis naar binnen."
Marlies Dissevelt
Referentie Angelique trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een liefdevolle familie, veilig nest en verhelderend. HC geeft mij rust, begrip in mijn lichaam en geest. Ik heb mijn vertrouwen terug."
Angelique Rigterink
Referentie Ria trainingen HeartConnection Nederland®
"Toscane en Marokko Reis was een onbeschrijflijk mooie, leerzame, harmonieuze, liefdevolle onvergetelijke week. Ik heb meer eigenwaarde en lef gekregen om trouw aan mezelf te zijn. Verbinden, versmelten en loslaten hier ben ik heel blij mee. Leven vanuit mijn gevoel is HeartConnection."
Ria Vennik
Referentie Lyda HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is bewust worden van de gebeurtenissen in mijn lichaam, geest en dit in samenwerking oplossen. Dit geeft mij ruimte, ik ben positiever en ik voel mij veel prettiger. "
Lyda Prins
Referentie Paul trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij snelle verheldering door inzicht. In de sfeervolle groep zijn de verhalen en ervaringen van anderen heel herkenbaar. De nieuwe levensfilosofie van HC pas ik toe in het begeleiden van jongeren."
Paul Rötsche

Volg ons