icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Ontvang antwoord op je persoonlijke vraag tijdens de HeartConnection Eendaagse

HeartConnection Eendaagse

HeartConnection geeft je een nieuwe visie

Waarom gebeuren bepaalde dingen in jouw leven en het leven van je dierbaren? Ontdek het tijdens de HeartConnection Eendaagse. Een waardevolle dag waarbij een regenboog aan inzichten voorbij komt die je op je verdere levens-reis meeneemt.  

Elke klacht of ziekte begint met een shock, een emotioneel trauma. Een shock kan elk moment ontstaan, ook al in de baarmoeder en kinderjaren. Een shock heeft effect op een bepaalde plaats in de hersenen. Waar de shock inslaat, is aantoonbaar via een CT-scan van je hersenen. Die plaats staat in relatie met een lichaamsdeel of een orgaan. Het orgaan of lichaamsdeel reageert met cel-afname of cel-toename. Er ontstaan mogelijk klachten of een ziekte. Ook de psyche reageert met een karakterverandering.

Ontdek het verhaal achter jouw klacht of ziekte

Tijdens de HeartConnection Eendaagse gaan we samen op zoek naar het verhaal achter de klacht of ziekte waar jij helderheid in wilt krijgen. Je maakt kennis met de biologische processen van lichaam/psyche. Je krijgt uitleg van het biologische proces achter jouw (jeugd)trauma’s in je lichaam en psyche, en de manifestatie hiervan. Je doet nieuwe inzichten op, waardoor je een andere kijk op je leven krijgt. Dit geeft meer vertrouwen in je lichaam en haar processen.

Presentatie: wat is HeartConnection?

Allereerst krijg je uitleg over het werk van HeartConnection en haar oorsprong. Vervolgens ontvang je een korte presentatie over het feit dat elke ziekte of klacht jou een verhaal te vertellen heeft. Je ontdekt ook dat je patronen in jouw leven kunt herkennen in jouw Levensblauwdruk: de periode voor, tijdens en na jouw conceptie en geboorte. Hoe werkt de energie van je gedachten en relaties in jouw lichaam? Hoe ontstaat karakter? Waar komen jouw overtuigingen vandaan? Waarom maak je bepaalde situaties in je leven mee? En nog veel meer!

Persoonlijke vragen

Een belangrijk deel van de HeartConnection Eendaagse bestaat uit het beantwoorden van persoonlijke vragen. Wat heeft jouw gezondheid te vertellen? Hier kunnen allerlei onderwerpen aan de orde komen.

  • Over fysieke klachten, zoals lyme, kanker, ALS, MS, rug-nek-schouder-heup-gewrichts-klachten, verkoudheid, maag en darmklachten, eczeem, suikerziekte, hartfalen, huidklachten, incontinentie, enzovoort.
  • Psychische klachten kunnen ook worden uitgelegd, zoals gedragsproblemen, ADD/ADHD, autisme, leer- en concentratiestoornissen, agressie, depressie, dyslexie, bi-polariteit, psychose. 
  • Ook levensvragen kunnen gesteld worden: waarom gebeuren er bepaalde dingen in jouw leven?

Trainer Marjolein van der Meulen

Vanuit mijn eigen ervaring als moeder en onderwijzeres, mijn eigen ziekteprocessen én 25  jaar praktijkervaring met HeartConnection Nederland® begeleid ik jou op deze HeartConnection Eendaagse. Je krijgt inzicht in en begrip voor programmeringen, veel kwartjes vallen. Mijn doel is een liefdevolle verbinding met jezelf, zodat begrip, ondersteuning en liefde in en om jou heen gaan stromen. Laat je verwonderen.  

Wil je na de HeartConnection Eendaagse meer weten? HeartConnection biedt jou trainingen om antwoord te vinden in jezelf.

Leuk je te ontmoeten, kom ook naar de HeartConnection Eendaagse!


Gun jezelf deze nieuwe levensfilosofie! 
 

  Programma HC Eendaagse


Praktische informatie

  • investering € 95,00
  • 1-daagse Workshop HeartConnection
  • Tijd: 10.00 - 17.00 uur, welkom vanaf 09.30 uur.
  • Lunch: 13.00 - 14.00 uur, neem zelf boterham/salade mee.
  • Thee/koffie/lekkers: op de meeste locaties gratis of zelf te kopen bij de bar.
  • Kijk hier voor Locaties

Schrijf je direct in

Overzicht trainingen en workshops
Referentie Karin trainingen HeartConnection Nederland®
"Gister was de dag, waar ik heen MOEST. Dat wist ik. Dingen landen. Je toewijding heb ik bijzonder gewaardeerd! Deze dag is voor mij een wedergeboorte."
Referentie Somer en Roos-Marijn trainingen HeartConnection Nederland®
"We vonden Toscane heel gezellig en heel leuk met iedereen."
Somer en Roos-Marijn
Referentie Dineke trainingen HeartConnection Nederland®
"Ik heb de driedaagse Relaties, Psyche & Freud gevolgd en ik heb daarvan genoten! Het was heel fijn om samen met andere geïnteresseerden te kunnen luisteren naar haar uitleg en zo te kunnen begrijpen waar mijn weerstand tegen medicijnen vandaan komt. Ik vond het heel bijzonder om ziektebeelden te herkennen en die te kunnen verbinden met onaffe zaken die in mijn familie spelen. Ik wil meer weten en ga hier zeker mee door."
Dineke Bergsteijn
Referentie Christel trainingen HeartConnection Nederland®
"Eindelijk na vele zoektochten krijg ik inzicht in hoe alles op mij zijn werking heeft. Hierdoor overzie ik situaties in mijn leven. In de groep mag en kan ik eindelijk mezelf zijn en daardoor mijn kwetsbaarheden laten zien. "
Christel Jans
Referentie vader en dochter trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection leert je de kern te bereiken en dit is goud waard. Madelief: Ik kan mijn nek na zes jaar weer bewegen, nadat ik samen met Marjolein (20 minuten) aan mijn overtuiging 'Ik ben te dik' heb gewerkt!"
Vader Johan en dochter Madelief
Referentie Gabi trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection voelt voor mij als verbindend en verhelderend. Mijn grootste inzicht is dat alles ver terug gaat in de generaties en dit heeft een enorme impact op mijn huidige leven."
Gabi Schmitter
Referentie Arwa trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is vertrouwen, kennis en ervaring. Ik heb alle antwoorden voor mijn klachten, MS en myocarditis, ontvangen. Het is een warm bad, vertrouwd, helende energie die mij doet opleven om dieper in mijzelf te komen."
Arwa Meijer
Referentie Geertje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij veel AHA-momenten. Onze pijnen, frustraties en angsten durven VOELEN en er doorheen durven gaan, door ze te verbinden, te versmelten en los te laten. Zo kom ik bij mijn ware zelf."
Geertje Baltussen
Referentie Alexia trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is de weg terug naar mijn basis, naar mijn gevoel, waar ik altijd op kan vertrouwen. Het besef dat alle antwoorden inderdaad al in mijzelf aanwezig zijn en met wat oefening er snel uitkomen. HeartConnection Toscane overtrof alle verwachtingen die ik had, deze week voelde als een enorm mooi cadeau aan mijzelf."
Alexia Tichelman
Referentie Maartje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij vele inzichten. Ik ben verrast door de acteurs in mijn leven, zij geven mij de uitdaging om te oefenen in neutraliteit. Elke situatie geeft mij de kans om te verbinden, smelten en los te laten. Dit gaat steeds sneller."
Maartje de la Brassine
Referentie Charlotte en Lavineke trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een fantastische ervaring, zo bijzonder dat je kunt genezen van klachten. We hebben veel getransformeerd. Lavineke: Na HC is er veel veranderd. Ik kies nu voor mijzelf en ik neem leiding over mijn eigen leven. "
Charlotte van der Poll en Lavineke van der Meulen
Referentie Marion trainingen HeartConnection Nederland®
"Wow, wat waren het weer bijzondere trainingsdagen. Zulke bijzondere processen wanneer je bewust wordt van wat je eigenlijk onbewust leeft. Wat een reis, ik voel me zo licht en krachtig en ook de dagen erna. Zo mooi. De groep draagt elkaar, we huilen en lachen wat af met elkaar in een geweldige setting! "
Marion Reiling
Referentie Marlies HeartConenction Nederland®
"HeartConnection is de natuurlijke weg naar een gezond leven. Door de fascinerende werking van mijn lichaam te hebben kunnen doorgronden, heb ik geen angst meer voor een eventuele kankerdiagnose. Al mijn klachten waren aan elkaar gelinkt en aan mijn voorouders én dat ik met een kort gesprek met iemand zoveel inzicht in mijn situatie heb gekregen. HC is een onvergetelijke reis naar binnen."
Marlies Dissevelt
Referentie Ria trainingen HeartConnection Nederland®
"Toscane was een onbeschrijflijk mooie, leerzame, harmonieuze, liefdevolle onvergetelijke week. Ik heb meer eigenwaarde en lef gekregen om trouw aan mezelf te zijn. Verbinden, versmelten en loslaten hier ben ik heel blij mee. Leven vanuit mijn gevoel is HeartConnection."
Ria Vennik
Referentie Paul trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij snelle verheldering door inzicht. In de sfeervolle groep zijn de verhalen en ervaringen van anderen heel herkenbaar. De nieuwe levensfilosofie van HC pas ik toe in het begeleiden van jongeren."
Paul Rötsche

Volg ons