icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Training Heart Connection 5 Reizen 2019 - HeartConnection Nederland®

HeartConnection Reis 2019 - Marokko

(Voorwaarde voor het volgen van onze HeartConnection Reis - Marokko  is dat je HeartConnection 1 en 2 hebt gevolgd.)

Reizen

In 2018 hebben we voor het eerst HeartConnection Reis georganiseerd. Na de prachtige reis naar Toscane in 2018, de werking van de groep, de verbinding, is besloten dat we 1 x per jaar een unieke HeartConnection Reis gaan organiseren. Zie hier een impressie van de reis naar Toscane.

HeartConnection Reis naar Marokko - Uitverkocht

Marokkoreis van 20-27 april 2019

Ga mee naar het het zuiden van Marokko en beleef onze HeartConnection Reis. Een unieke ervaring. We verblijven op een sprookjesachtige locatie: Kasbah Ourazazate. Dit lemen ‘kasteel’, een authentieke villa van vroeger, ligt in een vallei tien minuten van de doorgaande weg, in een klein dorpje net buiten Ourazazate. In dit rustige natuurgebied komen maar weinig toeristen.

Het terrein van 8000 vierkante meter bestaat uit een kasteel (lodge /villa) en een riad (huis) in de tuin. Dit riad heeft een dakterras met 360 graden uitzicht over de omgeving. De omgeving is geheel anders dan wij in Europa kennen. De Kasbah ligt midden in de Palmerie met meer dan driehonderd palmbomen. Sprookjesachtig mooi! In de tuin is een groot zwembad en een Jeu de Boulesbaan. Ook is er een bibliotheek met spelletjes.

Alle kamers en suites zijn ruim, licht en comfortabel, met een eigen douche en toilet. Elke kamer heeft een eigen unieke inrichting en uitzicht op de tuin met palmbomen en olijf- en fruitbomen. Een team van acht lieve mensen verwent ons de hele week. Ze bereiden elke dag onze maaltijden met biologische producten, vers uit eigen tuin. 

Programma

 Programma HC 5 Reis Marokko

Verbinden-versmelten-loslaten

Elke dag starten we met de oefening verbinden-versmelten-loslaten, zodat je je irritaties, je acteurs in jezelf kunt ontmoeten. Een magisch mooie oefening. Na 15 minuten voel je je weer opgelucht, lichter en vrolijker. 

Live casus

Iedere deelnemer ontvangt een behandeling door Marjolein die ter plekke live wordt uitgewerkt. Je kunt je thema aangeven waar je aan wilt werken. Dit wordt tijdens de Marokko-reis behandeld. Je kunt werken aan je gezondheid, toekomst, levensvraagstuk, overtuiging die je dagelijks blokkeert of andere uitdagingen. Jouw thema geldt voor de hele groep en werken we theoretisch uit. We kijken naar: welke gevolgen heeft dit voor je gezondheid, je biologische programma in je lichaam en geest. Onze Marokko-reis is dus afgestemd op de deelnemers.

Krachtplekken

In Marokko gebruiken we ook de krachtige natuur om jezelf op te laten. We doen diverse meditaties en oefeningen op adembenemende natuurplekken, zodat je vol vrolijke, krachtige, heldere en gezonde energie weer naar Nederland gaat.

Gun jezelf deze unieke ervaring! 

Marokko-reis is uitverkocht

Overzicht trainingen en workshops
Referentie Karin trainingen HeartConnection Nederland®
"Gister was de dag, waar ik heen MOEST. Dat wist ik. Dingen landen. Je toewijding heb ik bijzonder gewaardeerd! Deze dag is voor mij een wedergeboorte."
Referentie Somer en Roos-Marijn trainingen HeartConnection Nederland®
"We vonden Toscane heel gezellig en heel leuk met iedereen."
Somer en Roos-Marijn
Referentie Dineke trainingen HeartConnection Nederland®
"Ik heb de driedaagse Relaties, Psyche & Freud gevolgd en ik heb daarvan genoten! Het was heel fijn om samen met andere geïnteresseerden te kunnen luisteren naar haar uitleg en zo te kunnen begrijpen waar mijn weerstand tegen medicijnen vandaan komt. Ik vond het heel bijzonder om ziektebeelden te herkennen en die te kunnen verbinden met onaffe zaken die in mijn familie spelen. Ik wil meer weten en ga hier zeker mee door."
Dineke Bergsteijn
Referentie Christel trainingen HeartConnection Nederland®
"Eindelijk na vele zoektochten krijg ik inzicht in hoe alles op mij zijn werking heeft. Hierdoor overzie ik situaties in mijn leven. In de groep mag en kan ik eindelijk mezelf zijn en daardoor mijn kwetsbaarheden laten zien. "
Christel Jans
Referentie vader en dochter trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection leert je de kern te bereiken en dit is goud waard. Madelief: Ik kan mijn nek na zes jaar weer bewegen, nadat ik samen met Marjolein (20 minuten) aan mijn overtuiging 'Ik ben te dik' heb gewerkt!"
Vader Johan en dochter Madelief
Referentie Gabi trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection voelt voor mij als verbindend en verhelderend. Mijn grootste inzicht is dat alles ver terug gaat in de generaties en dit heeft een enorme impact op mijn huidige leven."
Gabi Schmitter
Referentie Arwa trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is vertrouwen, kennis en ervaring. Ik heb alle antwoorden voor mijn klachten, MS en myocarditis, ontvangen. Het is een warm bad, vertrouwd, helende energie die mij doet opleven om dieper in mijzelf te komen."
Arwa Meijer
Referentie Geertje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij veel AHA-momenten. Onze pijnen, frustraties en angsten durven VOELEN en er doorheen durven gaan, door ze te verbinden, te versmelten en los te laten. Zo kom ik bij mijn ware zelf."
Geertje Baltussen
Referentie Alexia trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is de weg terug naar mijn basis, naar mijn gevoel, waar ik altijd op kan vertrouwen. Het besef dat alle antwoorden inderdaad al in mijzelf aanwezig zijn en met wat oefening er snel uitkomen. HeartConnection Toscane overtrof alle verwachtingen die ik had, deze week voelde als een enorm mooi cadeau aan mijzelf."
Alexia Tichelman
Referentie Maartje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij vele inzichten. Ik ben verrast door de acteurs in mijn leven, zij geven mij de uitdaging om te oefenen in neutraliteit. Elke situatie geeft mij de kans om te verbinden, smelten en los te laten. Dit gaat steeds sneller."
Maartje de la Brassine
Referentie Charlotte en Lavineke trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een fantastische ervaring, zo bijzonder dat je kunt genezen van klachten. We hebben veel getransformeerd. Lavineke: Na HC is er veel veranderd. Ik kies nu voor mijzelf en ik neem leiding over mijn eigen leven. "
Charlotte van der Poll en Lavineke van der Meulen
Referentie Marion trainingen HeartConnection Nederland®
"Wow, wat waren het weer bijzondere trainingsdagen. Zulke bijzondere processen wanneer je bewust wordt van wat je eigenlijk onbewust leeft. Wat een reis, ik voel me zo licht en krachtig en ook de dagen erna. Zo mooi. De groep draagt elkaar, we huilen en lachen wat af met elkaar in een geweldige setting! "
Marion Reiling
Referentie Marlies HeartConenction Nederland®
"HeartConnection is de natuurlijke weg naar een gezond leven. Door de fascinerende werking van mijn lichaam te hebben kunnen doorgronden, heb ik geen angst meer voor een eventuele kankerdiagnose. Al mijn klachten waren aan elkaar gelinkt en aan mijn voorouders én dat ik met een kort gesprek met iemand zoveel inzicht in mijn situatie heb gekregen. HC is een onvergetelijke reis naar binnen."
Marlies Dissevelt
Referentie Ria trainingen HeartConnection Nederland®
"Toscane was een onbeschrijflijk mooie, leerzame, harmonieuze, liefdevolle onvergetelijke week. Ik heb meer eigenwaarde en lef gekregen om trouw aan mezelf te zijn. Verbinden, versmelten en loslaten hier ben ik heel blij mee. Leven vanuit mijn gevoel is HeartConnection."
Ria Vennik
Referentie Paul trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij snelle verheldering door inzicht. In de sfeervolle groep zijn de verhalen en ervaringen van anderen heel herkenbaar. De nieuwe levensfilosofie van HC pas ik toe in het begeleiden van jongeren."
Paul Rötsche

Volg ons