icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Training HeartConnection 4 - wordt baas over je eigen lichaam en onderbewuste - HeartConnection Nederland®

HeartConnection 4 - oktober 2019 & maart 2020 (laatste keer) Bilthoven

(Voorwaarde voor het volgen van de Training HeartConnection 4 is dat je HeartConnection 1, 2 en 3 hebt gevolgd.)

Bij HeartConnection sta jij centraal. Want jouw leven begrijpen begint bij jouzelf. Je leert het onderbewuste begrijpen en hoe jouw biologie werkt. Je gaat zien waarom patronen zich blijven herhalen. Je krijgt inzicht in hoe de ander jouw spiegel is en dat je altijd op het juiste moment op de juiste plek bent. Je begrijpt hoe we allemaal verslaafd zijn aan onze drama's. En dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. We lachen, we huilen, begrijpen, krijgen inzichten, we genezen.

Programma

 Programma HC 4

 • Dag 1 Moeder - kind
 • Dag 2 Huid, haar, tanden, schoonheid
 • Dag 3 Eigenwaarde deel II
 • Dag 4 Manifestatie


Dag 1 Moeder – Kind
Vanuit de biologie is de moeder heel belangrijk. Je hebt tenslotte negen maanden in haar baarmoeder gezeten, moeder en kind zijn dan één met elkaar. Alles wat moeder beleeft, maakt ook het kind mee. Dit begint al negen maanden voor de conceptie, gaat door gedurende de negen maanden zwangerschap en de twaalf maanden van het eerste levensjaar. Deze belangrijke fase noemen we Levensblauwdruk. In totaal beslaat de Blauwdruk dus dertig maanden.

Deze dag gaan we ons verdiepen in de relatie tussen jou en je moeder, in het heden en verleden. Werd je gezien, gehoord, begrepen, gewaardeerd door je moeder? Werd je moeder gezien, gehoord, begrepen, gewaardeerd door haar familie en schoonfamilie? Heb je haar pijn gevoeld? Een kind is loyaal aan beide ouders. Het kind wil dat beide ouders gelukkig zijn. Om mama en papa gelukkig te maken gaat het kind gedrag aanpassen. Ben jij je gaan aanpassen? Werd je onzichtbaar? Ben je enorm je best gaan doen om de liefde van je moeder te krijgen? Grenzeloos? Voelde je verantwoordelijkheid voor je moeder? Is moeder al jong overleden en ben jij de moeder in het gezin geworden? Is vader al jong overleden en heb jij de vaderrol ingevuld? Voel je je verantwoordelijk om altijd de problemen te moeten oplossen? Zag je moeder jou niet en voel je je nog steeds buitengesloten in een groep? Hoe wil jouw moeder dat jij bent? Hoe denk jij dat je moet zijn voor je moeder? Enzovoort.

Deze dag geeft inzicht in al je relaties: bepaalde gedragingen die ontstaan zijn uit de relatie met je moeder, herhaal je in relaties met bijvoorbeeld je partner, collega’s, vrienden en kinderen. Tijdens deze warme dag leer je jouw eigen gedrag via de relatie met je moeder te begrijpen. Om je er vervolgens mee te Verbinden, te Versmelten en Los te laten.

Dag 2 Huid, haar, tanden, schoonheid
Na je geboorte verloopt het eerste contact met de buitenwereld via de huid. De huid is daarmee een belangrijk orgaan om veiligheid met je nest (thuis) te ervaren. Elke huidklacht vertelt je een verhaal die betrekking heeft op een scheidingsconflict.

We gaan verder met de biologische uitleg en symbolische uitleg van haren. Waarom worden mannen sneller kaal? Wat is de functie van haren? Waarom worden we grijs? Enzovoort.

Als laatste de tanden en kiezen. We verbinden alle betekenissen van tanden en kiezen aan persoonlijke processen. Zo zijn alle tanden/kiezen verbonden met een orgaan. Ze vertellen je ook een verhaal. Waarom staan tanden naar voren of achteren? Waardoor ontstaan gaatjes? Kijk jezelf in de mond en ontdek dat je gebit jouw levensverhaal vertelt.

Dag 3 Eigenwaarde deel II
Het thema eigenwaarde blijft een interessant onderwerp. Je komt erachter dat we in een maatschappij leven die gedreven is door eigenwaarde. We bepreken welke klachten en ziektes vanuit eigenwaarde komen. Hoe loopt het biologisch proces in je lichaam met een eigenwaarde-inslag?

Eigenwaarde is gekoppeld aan overtuigingen. Veel van die overtuigingen komen deze dag aan bod. Waar komen ze vandaan? Waarom heb je overtuigingen nodig? En wat geeft eigenwaarde jou aan talenten?

Dag 4 Manifestatie
We gaan door de 16 trainingsdagen heen:

Hoe ben je begonnen? Waar sta je nu? Welke patronen ben je sinds de trainingen HeartConnetion tegen gekomen? Welke heb je losgelaten en welke kom je nog tegen? Wanneer en op welk moment? Welk verhaal vertel jij aan de hand van je dagelijkse patronen? Welke acteurs spelen dagelijks een belangrijke rol in jouw leven? Aan de hand van je tijdlijn en familiestamboom ga je aan de slag. Deze dag zet je vertrouwen neer voor nu en in de toekomst.  

 

Recensies HeartConnection 4


Praktische informatie

 • investering € 499,00
 • 4-daagse Training HC 4
 • Tijd: 10.00 - 17.00 uur, welkom vanaf 09.30 uur
 • Lunch: 13.00 - 14.00 uur 
 • Thee/koffie gratis, lunch zelf meenemen
   

 Gun jezelf deze nieuwe levensfilosofie! 

Inschrijving HC4 7-8-14-15 oktober 2019 in Bilthoven

Inschrijving HC4 9-10-16-17 maart 2020 in Bilthoven - laatste keer!

 

Juni 2020 start HeartConnection Opleiding

Als je HeartConnection 1 t/m 4 hebt gevolgd kun je instromen in het tweede jaar. Klik hier voor meer informatie.

 

Overzicht trainingen en workshops
Referentie Somer en Roos-Marijn trainingen HeartConnection Nederland®
"We vonden Toscane en Marokko Reis heel gezellig en heel leuk met iedereen."
Somer en Roos-Marijn
Referentie Christel trainingen HeartConnection Nederland®
"Eindelijk na vele zoektochten krijg ik inzicht in hoe alles op mij zijn werking heeft. Hierdoor overzie ik situaties in mijn leven. In de groep mag en kan ik eindelijk mezelf zijn en daardoor mijn kwetsbaarheden laten zien. "
Christel Jans
Referentie vader en dochter trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection leert je de kern te bereiken en dit is goud waard. Madelief: Ik kan mijn nek na zes jaar weer bewegen, nadat ik samen met Marjolein (20 minuten) aan mijn overtuiging 'Ik ben te dik' heb gewerkt!"
Vader Johan en dochter Madelief
Referentie Gabi trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection voelt voor mij als verbindend en verhelderend. Mijn grootste inzicht is dat alles ver terug gaat in de generaties en dit heeft een enorme impact op mijn huidige leven."
Gabi Schmitter
Referentie Arwa trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is vertrouwen, kennis en ervaring. Ik heb alle antwoorden voor mijn klachten, MS en myocarditis, ontvangen. Het is een warm bad, vertrouwd, helende energie die mij doet opleven om dieper in mijzelf te komen."
Arwa Meijer
Referentie Geertje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij veel AHA-momenten. Onze pijnen, frustraties en angsten durven VOELEN en er doorheen durven gaan, door ze te verbinden, te versmelten en los te laten. Zo kom ik bij mijn ware zelf."
Geertje Baltussen
Referentie Alexia trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is de weg terug naar mijn basis, naar mijn gevoel, waar ik altijd op kan vertrouwen. Het besef dat alle antwoorden inderdaad al in mijzelf aanwezig zijn en met wat oefening er snel uitkomen. HeartConnection Toscane en Marokko Reis overtrof alle verwachtingen die ik had, deze week voelde als een enorm mooi cadeau aan mijzelf."
Alexia Tichelman
Referentie Maartje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij vele inzichten. Ik ben verrast door de acteurs in mijn leven, zij geven mij de uitdaging om te oefenen in neutraliteit. Elke situatie geeft mij de kans om te verbinden, smelten en los te laten. Dit gaat steeds sneller."
Maartje de la Brassine
Referentie Charlotte en Lavineke trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een fantastische ervaring, zo bijzonder dat je kunt genezen van klachten. We hebben veel getransformeerd. Lavineke: Na HC is er veel veranderd. Ik kies nu voor mijzelf en ik neem leiding over mijn eigen leven. "
Charlotte van der Poll en Lavineke van der Meulen
Referentie Simone trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een geweldige belevenis. De eenvoud die je aangedragen krijgt waarmee je conflicten kunt oplossen die gezondheid geven. Ik heb veel kennis vergaard in mijn leven, maar dit is van hele andere orde. Zo eenvoudig als je het geloofd."
Simone Nieuwenhuis
Referentie Astrid trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een verrijking aan wijsheid, het geeft mij rust, inzichten en vertrouwen in mijn leven! Toscane en Marokko Reis was op een super locatie en we bleven een hele week in een warme liefdevolle energie."
Astrid van der Linden
Referentie Birgitte trainingen HeartConnection Nederland®
"Ik heb eerlijke vredigheid ontdekt en dit geef ik door in mijn praktijk. De groep is heel bijzonder. Het programma "pleasen" dat ik leefde, hier heb ik inzicht in gekregen, waardoor mijn leven nu anders is. "
Birgitte van Groeningen
Referentie Marlies HeartConenction Nederland®
"HeartConnection is de natuurlijke weg naar een gezond leven. Door de fascinerende werking van mijn lichaam te hebben kunnen doorgronden, heb ik geen angst meer voor een eventuele kankerdiagnose. Al mijn klachten waren aan elkaar gelinkt en aan mijn voorouders én dat ik met een kort gesprek met iemand zoveel inzicht in mijn situatie heb gekregen. HC is een onvergetelijke reis naar binnen."
Marlies Dissevelt
Referentie Angelique trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een liefdevolle familie, veilig nest en verhelderend. HC geeft mij rust, begrip in mijn lichaam en geest. Ik heb mijn vertrouwen terug."
Angelique Rigterink
Referentie Ria trainingen HeartConnection Nederland®
"Toscane en Marokko Reis was een onbeschrijflijk mooie, leerzame, harmonieuze, liefdevolle onvergetelijke week. Ik heb meer eigenwaarde en lef gekregen om trouw aan mezelf te zijn. Verbinden, versmelten en loslaten hier ben ik heel blij mee. Leven vanuit mijn gevoel is HeartConnection."
Ria Vennik
Referentie Lyda HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is bewust worden van de gebeurtenissen in mijn lichaam, geest en dit in samenwerking oplossen. Dit geeft mij ruimte, ik ben positiever en ik voel mij veel prettiger. "
Lyda Prins
Referentie Paul trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij snelle verheldering door inzicht. In de sfeervolle groep zijn de verhalen en ervaringen van anderen heel herkenbaar. De nieuwe levensfilosofie van HC pas ik toe in het begeleiden van jongeren."
Paul Rötsche

Volg ons