icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Training HeartConnection 3 - wordt baas over je eigen lichaam en onderbewuste - HeartConnection Nederland®

HeartConnection 3 - 13-14-27-28 januari 2020 Bilthoven laatste keer!

(Voorwaarde voor het volgen van de Training HeartConnection 3 is dat je HeartConnection 1 en 2 hebt gevolgd.)


Een reis door je onderbewuste

Tijdens de HeartConnection trainingen ontvang je oeroude wijsheid en kennis over je lichaam, mind en ziel. Je krijgt uitleg over de werking van je gedachten, de mind, en hoe die direct gevolgen heeft voor jouw gezondheid en geluk. Je herkent situaties uit je eigen leven en dan van je dierbaren. Vanuit deze nieuwe levensfilosofie creëer je zelf een nieuw bewustzijn. De inzichten die je opdoet, verbinden je met verstopte pijn, bekende emoties en dagelijkse overtuigingen. Nu kun je hiermee versmelten en ze loslaten.

Ontmoeting met jezelf

HeartConnection 3 is een verdieping en vervolg op HeartConnection 1 en HeartConnection 2. Vanaf de start is het een ontmoeting met jezelf en elkaar. Elke dag begin je met de acteurs in jouw leven, maak je een reis door je onderbewuste en doe je de HeartConnection-oefening Verbinden-Versmelten-Loslaten. HeartConnection 3 betekent een groei in bewustzijn en inzicht. Laat maar weer veel kwartjes vallen.    

Programma

 Programma HC 3

 • Dag 1 Galblaas en darmen
 • Dag 2 Hart
 • Dag 3 Eigenwaarde deel II
 • Dag 4 Manifestatie


Dag 1 Galblaas en darmen 
De darmen staan in verbinding met alle processen, ervaringen, gebeurtenissen, mensen in je leven. Het is een heel krachtige ervaring om je hiervan bewust te worden, in combinatie met de kennis van HeartConnection 1 en 2. Je krijgt presentaties over galblaas biologische wetmatigheid en darmen biologische wetmatigheid. Daarnaast doe je onder andere een galblaasoefening om de galblaas de ontladen en alles wat op de gal ligt eruit te gooien en een darm-oefening.  

Dag 2  Hart 
Het biologische proces van het hart is zeer complex en zit magnifiek in elkaar. Je wordt enorm verrast door de prachtige functie van het hart! Naast een uitgebreide presentatie over hart biologische wetmatigheid doen we een krachtige hartmediatie en hartoefening.  

Dag 3 Eigenwaarde deel II
Het thema eigenwaarde is groots. Je komt er achter dat we in een maatschappij leven die wordt gedreven vanuit eigenwaarde. In combinatie met een eigenwaarde-inslag blijven klachten en ziektes bestaan. De hele dag werken we intensief met je overtuigingen die je hebben geholpen om te overleven. En waarmee je nu mag verbinden-versmelten-loslaten. Je krijgt een eigenwaarde biologische wetmatigheid presentatie en we doen een meditatie, oefeningen en werken aan bewustwording rondom eigenwaarde.   

Dag 4 Ogen 
Hoe kijk jij naar de wereld? Via je hersenen! Deze dag staan zowel de ogen als de hersenen centraal. Je gaat begrijpen waarom je op een bepaalde manier denkt, reageert en handelt. Hoe nemen je hersenen waar? Welke hersendelen registreren? Hoe verwerk je informatie in de hersenen en hoe kom je tot actie? We doen een ogen meditatie & oefening. Deze dag leer je in vrijheid je ogen te openen. Om te leven in jouw werkelijkheid en de creatie van jouw zicht!  

Vervolg

Vanuit deze opgedane nieuwe levensfilosofie gaat de training verder in HeartConnection 4.

Praktische informatie

 • investering € 499,00
 • 4-daagse Training HC 3
 • Tijd: 10.00 - 17.00 uur, welkom vanaf 09.30 uur
 • Lunch: 13.00 - 14.00 uur - zelf lunch meenemen
 • Thee/koffie: gratis
 • 13-14-27-28 januari 2020
 • De Woudkapel, Beethovenlaan 21, Bilthoven
   

Gun jezelf deze nieuwe levensfilosofie! 

Schrijf je direct in voor HC 3

 

Juni 2020 start HeartConnection Opleiding

Als je HeartConnection 1 t/m 4 hebt gevolgd kun je instromen in het tweede jaar. Klik hier voor meer informatie.

 

Overzicht trainingen en workshops
Referentie Somer en Roos-Marijn trainingen HeartConnection Nederland®
"We vonden Toscane en Marokko Reis heel gezellig en heel leuk met iedereen."
Somer en Roos-Marijn
Referentie Christel trainingen HeartConnection Nederland®
"Eindelijk na vele zoektochten krijg ik inzicht in hoe alles op mij zijn werking heeft. Hierdoor overzie ik situaties in mijn leven. In de groep mag en kan ik eindelijk mezelf zijn en daardoor mijn kwetsbaarheden laten zien. "
Christel Jans
Referentie vader en dochter trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection leert je de kern te bereiken en dit is goud waard. Madelief: Ik kan mijn nek na zes jaar weer bewegen, nadat ik samen met Marjolein (20 minuten) aan mijn overtuiging 'Ik ben te dik' heb gewerkt!"
Vader Johan en dochter Madelief
Referentie Gabi trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection voelt voor mij als verbindend en verhelderend. Mijn grootste inzicht is dat alles ver terug gaat in de generaties en dit heeft een enorme impact op mijn huidige leven."
Gabi Schmitter
Referentie Arwa trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is vertrouwen, kennis en ervaring. Ik heb alle antwoorden voor mijn klachten, MS en myocarditis, ontvangen. Het is een warm bad, vertrouwd, helende energie die mij doet opleven om dieper in mijzelf te komen."
Arwa Meijer
Referentie Geertje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij veel AHA-momenten. Onze pijnen, frustraties en angsten durven VOELEN en er doorheen durven gaan, door ze te verbinden, te versmelten en los te laten. Zo kom ik bij mijn ware zelf."
Geertje Baltussen
Referentie Alexia trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is de weg terug naar mijn basis, naar mijn gevoel, waar ik altijd op kan vertrouwen. Het besef dat alle antwoorden inderdaad al in mijzelf aanwezig zijn en met wat oefening er snel uitkomen. HeartConnection Toscane en Marokko Reis overtrof alle verwachtingen die ik had, deze week voelde als een enorm mooi cadeau aan mijzelf."
Alexia Tichelman
Referentie Maartje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij vele inzichten. Ik ben verrast door de acteurs in mijn leven, zij geven mij de uitdaging om te oefenen in neutraliteit. Elke situatie geeft mij de kans om te verbinden, smelten en los te laten. Dit gaat steeds sneller."
Maartje de la Brassine
Referentie Charlotte en Lavineke trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een fantastische ervaring, zo bijzonder dat je kunt genezen van klachten. We hebben veel getransformeerd. Lavineke: Na HC is er veel veranderd. Ik kies nu voor mijzelf en ik neem leiding over mijn eigen leven. "
Charlotte van der Poll en Lavineke van der Meulen
Referentie Simone trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een geweldige belevenis. De eenvoud die je aangedragen krijgt waarmee je conflicten kunt oplossen die gezondheid geven. Ik heb veel kennis vergaard in mijn leven, maar dit is van hele andere orde. Zo eenvoudig als je het geloofd."
Simone Nieuwenhuis
Referentie Astrid trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een verrijking aan wijsheid, het geeft mij rust, inzichten en vertrouwen in mijn leven! Toscane en Marokko Reis was op een super locatie en we bleven een hele week in een warme liefdevolle energie."
Astrid van der Linden
Referentie Birgitte trainingen HeartConnection Nederland®
"Ik heb eerlijke vredigheid ontdekt en dit geef ik door in mijn praktijk. De groep is heel bijzonder. Het programma "pleasen" dat ik leefde, hier heb ik inzicht in gekregen, waardoor mijn leven nu anders is. "
Birgitte van Groeningen
Referentie Marlies HeartConenction Nederland®
"HeartConnection is de natuurlijke weg naar een gezond leven. Door de fascinerende werking van mijn lichaam te hebben kunnen doorgronden, heb ik geen angst meer voor een eventuele kankerdiagnose. Al mijn klachten waren aan elkaar gelinkt en aan mijn voorouders én dat ik met een kort gesprek met iemand zoveel inzicht in mijn situatie heb gekregen. HC is een onvergetelijke reis naar binnen."
Marlies Dissevelt
Referentie Angelique trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een liefdevolle familie, veilig nest en verhelderend. HC geeft mij rust, begrip in mijn lichaam en geest. Ik heb mijn vertrouwen terug."
Angelique Rigterink
Referentie Ria trainingen HeartConnection Nederland®
"Toscane en Marokko Reis was een onbeschrijflijk mooie, leerzame, harmonieuze, liefdevolle onvergetelijke week. Ik heb meer eigenwaarde en lef gekregen om trouw aan mezelf te zijn. Verbinden, versmelten en loslaten hier ben ik heel blij mee. Leven vanuit mijn gevoel is HeartConnection."
Ria Vennik
Referentie Lyda HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is bewust worden van de gebeurtenissen in mijn lichaam, geest en dit in samenwerking oplossen. Dit geeft mij ruimte, ik ben positiever en ik voel mij veel prettiger. "
Lyda Prins
Referentie Paul trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij snelle verheldering door inzicht. In de sfeervolle groep zijn de verhalen en ervaringen van anderen heel herkenbaar. De nieuwe levensfilosofie van HC pas ik toe in het begeleiden van jongeren."
Paul Rötsche

Volg ons