icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Training HeartConnection 2 - Levensblauwdruk - wordt baas over je eigen onderbewuste - HeartConnection Nederland®

HeartConnection 2: Levensblauwdruk

(Voorwaarde voor het volgen van de Training HeartConnection 2 is dat je HeartConnection 1 hebt gevolgd.)
 

Wat is jouw levensblauwdruk?

HeartConnection 2, het vervolg op HeartConnection 1, geeft dieper antwoord op hoe je onderbewuste werkt, zodat je dit gaat begrijpen. Je gaat zien dat je vaak de dagelijks drama's van je (voor)ouders leeft. Als je je bewust bent van deze erfenissen, kun je deze erfenisprogramma’s loslaten. Vanuit de Biologische Wetmatigheid ga je jouw conflicten en momenten van inslagen ontdekken, onderzoeken en transformeren. Met HeartConnection 2: Levensblauwdruk creëer je verdieping in je leven en kom je in verbinding met wie je werkelijk bent. 

Ontdek de programmeringen van jouw levenstijdlijn

Je ouders hadden een ‘doel’ om jou te krijgen. Deze programmering leef je dagelijks. Vervolgens creëer je in je leven eigen situaties. Dit zie je terug in je levenstijdlijn. Zo bijzonder om deze te ontdekken! Al deze programmeringen maken jou tot wie jij bent. En zodra je je programmeringen begrijpt, kun je de leiding nemen over je leven. Het is een feest om op onderzoek te gaan.

DNA  - erfenis van je ouders en voorouders

Ontdek dat je (veel) hebt geërfd van je familie en dat je dagelijks deze erfenis(sen) leeft. Je eigen leven is hier het resultaat van. Het is daardoor geen probleem als je niet veel weet van je familie. Je onderbewuste weet alles. Zodra je achter bepaalde patronen komt die zijn opgeslagen in je onderbewuste, kun je die deprogrammeren. Dit werkt enorm transformerend. Het leven wordt echt 'lichter' en interessanter. Je groeit tot een nieuw bewustzijn, een nieuwe kijk op jouw leven, verhelderend en interessant. 

Innerlijke reis

We maken samen een bijzondere innerlijke reis. Elke trainingsdag ga je op persoonlijk onderzoek. Enorm boeiend, verrijkend en transformerend.

Voorbereiding

Voor HeartConnection 2 maak je diverse vragen. De antwoorden werk je verder uit tijdens de trainingsdagen. Download de vragen hier:

Vragen  HC 2


Programma

 Programma HC 2

  • Dag 1 Levensbiografie
  • Dag 2 Familiestamboom
  • Dag 3 Levensblauwdruk
  • Dag 4 Uitwerking levensblauwdruk


Op de eerste dag staat jouw levensbiografie centraal. De tweede dag ga je familiepatronen herkennen en ze bewust worden. Bewustwording is de sleutel in loslaten. Op deze tweede dag staat jouw familiestamboom centraal. Welke erfenis leef je van je voorouders? Op de derde dag word je je bewust van jouw levensblauwdruk, die is ontstaan negen maanden voordat je moeder zwanger van jou was en die doorloopt tot een jaar na je geboorte. Dit werk je de vierde dag uit. 

Vervolg

Vanuit deze opgedane nieuwe levensfilosofie gaat de training verder in HeartConnection 3.


Praktische informatie

  • investering € 499,00
  • 4-daagse Training HC 2
  • Tijd: 10.00 - 17.00 uur, welkom vanaf 09.30 uur
  • Lunch: 13.00 - 14.00 uur, neem zelf boterham/salade mee of te bestellen bij restuarant op locatie
  • Thee/koffie/lekkers: elf te kopen bij de bar
  • Kijk hier voor Locaties.


Gun jezelf deze nieuwe levensfilosofie!  

Schrijf je direct in voor HC 2

Overzicht trainingen en workshops
Referentie Somer en Roos-Marijn trainingen HeartConnection Nederland®
"We vonden Toscane en Marokko Reis heel gezellig en heel leuk met iedereen."
Somer en Roos-Marijn
Referentie Christel trainingen HeartConnection Nederland®
"Eindelijk na vele zoektochten krijg ik inzicht in hoe alles op mij zijn werking heeft. Hierdoor overzie ik situaties in mijn leven. In de groep mag en kan ik eindelijk mezelf zijn en daardoor mijn kwetsbaarheden laten zien. "
Christel Jans
Referentie vader en dochter trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection leert je de kern te bereiken en dit is goud waard. Madelief: Ik kan mijn nek na zes jaar weer bewegen, nadat ik samen met Marjolein (20 minuten) aan mijn overtuiging 'Ik ben te dik' heb gewerkt!"
Vader Johan en dochter Madelief
Referentie Gabi trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection voelt voor mij als verbindend en verhelderend. Mijn grootste inzicht is dat alles ver terug gaat in de generaties en dit heeft een enorme impact op mijn huidige leven."
Gabi Schmitter
Referentie Arwa trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is vertrouwen, kennis en ervaring. Ik heb alle antwoorden voor mijn klachten, MS en myocarditis, ontvangen. Het is een warm bad, vertrouwd, helende energie die mij doet opleven om dieper in mijzelf te komen."
Arwa Meijer
Referentie Geertje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij veel AHA-momenten. Onze pijnen, frustraties en angsten durven VOELEN en er doorheen durven gaan, door ze te verbinden, te versmelten en los te laten. Zo kom ik bij mijn ware zelf."
Geertje Baltussen
Referentie Alexia trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is de weg terug naar mijn basis, naar mijn gevoel, waar ik altijd op kan vertrouwen. Het besef dat alle antwoorden inderdaad al in mijzelf aanwezig zijn en met wat oefening er snel uitkomen. HeartConnection Toscane en Marokko Reis overtrof alle verwachtingen die ik had, deze week voelde als een enorm mooi cadeau aan mijzelf."
Alexia Tichelman
Referentie Maartje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij vele inzichten. Ik ben verrast door de acteurs in mijn leven, zij geven mij de uitdaging om te oefenen in neutraliteit. Elke situatie geeft mij de kans om te verbinden, smelten en los te laten. Dit gaat steeds sneller."
Maartje de la Brassine
Referentie Charlotte en Lavineke trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een fantastische ervaring, zo bijzonder dat je kunt genezen van klachten. We hebben veel getransformeerd. Lavineke: Na HC is er veel veranderd. Ik kies nu voor mijzelf en ik neem leiding over mijn eigen leven. "
Charlotte van der Poll en Lavineke van der Meulen
Referentie Simone trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een geweldige belevenis. De eenvoud die je aangedragen krijgt waarmee je conflicten kunt oplossen die gezondheid geven. Ik heb veel kennis vergaard in mijn leven, maar dit is van hele andere orde. Zo eenvoudig als je het geloofd."
Simone Nieuwenhuis
Referentie Astrid trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een verrijking aan wijsheid, het geeft mij rust, inzichten en vertrouwen in mijn leven! Toscane en Marokko Reis was op een super locatie en we bleven een hele week in een warme liefdevolle energie."
Astrid van der Linden
Referentie Birgitte trainingen HeartConnection Nederland®
"Ik heb eerlijke vredigheid ontdekt en dit geef ik door in mijn praktijk. De groep is heel bijzonder. Het programma "pleasen" dat ik leefde, hier heb ik inzicht in gekregen, waardoor mijn leven nu anders is. "
Birgitte van Groeningen
Referentie Marlies HeartConenction Nederland®
"HeartConnection is de natuurlijke weg naar een gezond leven. Door de fascinerende werking van mijn lichaam te hebben kunnen doorgronden, heb ik geen angst meer voor een eventuele kankerdiagnose. Al mijn klachten waren aan elkaar gelinkt en aan mijn voorouders én dat ik met een kort gesprek met iemand zoveel inzicht in mijn situatie heb gekregen. HC is een onvergetelijke reis naar binnen."
Marlies Dissevelt
Referentie Angelique trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een liefdevolle familie, veilig nest en verhelderend. HC geeft mij rust, begrip in mijn lichaam en geest. Ik heb mijn vertrouwen terug."
Angelique Rigterink
Referentie Ria trainingen HeartConnection Nederland®
"Toscane en Marokko Reis was een onbeschrijflijk mooie, leerzame, harmonieuze, liefdevolle onvergetelijke week. Ik heb meer eigenwaarde en lef gekregen om trouw aan mezelf te zijn. Verbinden, versmelten en loslaten hier ben ik heel blij mee. Leven vanuit mijn gevoel is HeartConnection."
Ria Vennik
Referentie Lyda HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is bewust worden van de gebeurtenissen in mijn lichaam, geest en dit in samenwerking oplossen. Dit geeft mij ruimte, ik ben positiever en ik voel mij veel prettiger. "
Lyda Prins
Referentie Paul trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij snelle verheldering door inzicht. In de sfeervolle groep zijn de verhalen en ervaringen van anderen heel herkenbaar. De nieuwe levensfilosofie van HC pas ik toe in het begeleiden van jongeren."
Paul Rötsche

Volg ons