icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Training HeartConnection 1 - leer biologisch denken en handelen! HeartConnection Nederland®

HeartConnection 1: Basis Biologie en Psyche

De mens denkt in cultuur, maar het lichaam reageert biologisch. Hoe mooi zou het zijn om vanuit complex denken weer te gaan denken in simpele oplossingen? Elke situatie heeft jou een specifiek verhaal te vertellen! HeartConnection Nederland® leert je begrijpen welk thema te maken heeft met jouw specifieke klachten. Je leert zelf om de oorzaak van je klachten te herkennen. Vanuit deze kern ga je het oplossen. Doordat je je deze nieuwe kennis eigen gaat maken, wijzigt je kijk op ziek-zijn en gezondheid. Dit zal een ware bevrijding voor je zijn. Je vindt nu de moed om je angsten los te laten en weer te gaan genieten van het leven!

Het ontstaan van de mens

Je leert de biologische basisprincipes vanaf de oorsprong van ons ontstaan. Deze basis zorgt ervoor dat je op alle niveaus de biologische wetmatigheid gaat integreren in je leven. Je maakt een reis door je onderbewuste. Hierdoor ga je de kern van je ontstaan weer voelen in je lichaam. Je gaat je lichaam en geest opnieuw begrijpen en accepteren. Er ontstaat een nieuw contact met jezelf en je lichaam. Je begrijpt nu waarom de ander op een bepaalde manier reageert. Je wordt vrienden met alles wat er is in jou en om je heen!

Psyche

Een belangrijk onderdeel in de training HeartConnection 1 is de psyche. Hoe gedragen we ons na een conflict? Wat is de reactie van conflictinslagen op elkaar? Hoe werkt dit energetisch? Waarom maak je iets mee op een bepaald moment? Is dit onvermijdelijk? Welk conflict zorgt ervoor dat je ziek bent of juist ziek blijft? Hoe ga je met je dagelijkse uitdagingen om? Hoe laat je los? Door deze training ga je je eigen gedrag beter begrijpen, maar ook dat van een ander. Dit is de wereld van begrip, acceptatie en respect; zo mooi!

Onderbewuste

Tijdens de training HeartConnection 1 start je opleiding over het onderbewuste. Op welke manier slaat je onderbewuste een conflictinslag op? Wat slaat het onderbewuste op? Hoe correspondeert dit in je lichaam en geest (karakter)? Waarom blijf je patronen herhalen? Waarom maak je iets mee op een bepaald moment? Waar komen overtuigingen vandaan? Waar komt je gevoel vandaan? Je leert dat je een geprogrammeerde ‘computer’ bent en dat je vanuit je onderbewuste reageert. Je onderbewuste weet alles!

Jij staat centraal

Je ontvangt prachtige transformaties tijdens HeartConnection 1 met als doel om biologisch te denken en te leven, zodat jij weer leiding neemt over jouw eigen leven.

Programma


Programma HC 1

  • Dag 1 Ontstaan van de mens
  • Dag 2 Eigenwaarde in lichaam en geest
  • Dag 3 Territorium,- en scheidingsconflicten
  • Dag 4 Praktijkdag 


Dag 1 Ontstaan van de mens

Welke conflictinslag hoort bij de oorsprong van de mens? Welk thema hoort hierbij? Hoe werkt dit in je lichaam en welke organen corresponderen hiermee? Welke klachten kun je krijgen? Welke karakterverandering krijg je om te overleven?

Dag 2 Eigenwaarde in lichaam en geest
Hoe ga je je gedragen na een eigenwaarde-inslag? Wat is eigenwaarde? Een eigenwaarde-inslag werkt door in je lichaam: botten, pezen, spieren, gewrichten, bloed, bloedvaten, milt, nieren, eierstokken/teelbal, enzovoort. Welke klachten horen bij eigenwaarde-inslagen? Na een eigenwaardeproces word je sterker dan voorheen.

Dag 3 Territorium,- en scheidingsconflicten
De mens heeft als basis biologische zintuigen, die dienen om jouw leefwereld te beschermen met als doel om in leven te blijven. Wat kan er allemaal gebeuren? Hoe werkt dit in je lichaam? Welke organen kunnen een rol spelen? Welke klachten kun je krijgen? Is dit een logisch biologisch gevolg? Moet je je gedrag aanpassen? Wat heb je nodig om te overleven?

Dag 4 Praktijkdag
Hoe ga je dagelijks om met de nieuwe HeartConnection filosofie? Herhaling van alle biologische wetmatigheid. Hoe werken jouw klachten energetisch door in je lichaam en die van een ander? Welke uitdagingen kom jij tegen? Waar wil je een antwoord op? Op deze dag ontvang je diverse handvatten.

Vervolg

Vanuit deze opgedane nieuwe levensfilosofie gaat de training verder in HeartConnection 2 ‘Levensblauwdruk’.


Praktische informatie

  • investering € 499,00
  • 4-daagse Training HC 1
  • Tijd: 10.00 - 17.00 uur, welkom vanaf 09.30 uur.
  • Lunch: 13.00 - 14.00 uur, neem zelf boterham/salade mee of te bestellen in restuarant op locatie
  • Thee/koffie/lekkers: zelf te kopen bij de bar
  • Kijk hier voor Locaties.


 Gun jezelf deze nieuwe levensfilosofie! 

 Schrijf je direct in voor HC 1

Overzicht trainingen en workshops
Referentie Somer en Roos-Marijn trainingen HeartConnection Nederland®
"We vonden Toscane en Marokko Reis heel gezellig en heel leuk met iedereen."
Somer en Roos-Marijn
Referentie Christel trainingen HeartConnection Nederland®
"Eindelijk na vele zoektochten krijg ik inzicht in hoe alles op mij zijn werking heeft. Hierdoor overzie ik situaties in mijn leven. In de groep mag en kan ik eindelijk mezelf zijn en daardoor mijn kwetsbaarheden laten zien. "
Christel Jans
Referentie vader en dochter trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection leert je de kern te bereiken en dit is goud waard. Madelief: Ik kan mijn nek na zes jaar weer bewegen, nadat ik samen met Marjolein (20 minuten) aan mijn overtuiging 'Ik ben te dik' heb gewerkt!"
Vader Johan en dochter Madelief
Referentie Gabi trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection voelt voor mij als verbindend en verhelderend. Mijn grootste inzicht is dat alles ver terug gaat in de generaties en dit heeft een enorme impact op mijn huidige leven."
Gabi Schmitter
Referentie Arwa trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is vertrouwen, kennis en ervaring. Ik heb alle antwoorden voor mijn klachten, MS en myocarditis, ontvangen. Het is een warm bad, vertrouwd, helende energie die mij doet opleven om dieper in mijzelf te komen."
Arwa Meijer
Referentie Geertje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij veel AHA-momenten. Onze pijnen, frustraties en angsten durven VOELEN en er doorheen durven gaan, door ze te verbinden, te versmelten en los te laten. Zo kom ik bij mijn ware zelf."
Geertje Baltussen
Referentie Alexia trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is de weg terug naar mijn basis, naar mijn gevoel, waar ik altijd op kan vertrouwen. Het besef dat alle antwoorden inderdaad al in mijzelf aanwezig zijn en met wat oefening er snel uitkomen. HeartConnection Toscane en Marokko Reis overtrof alle verwachtingen die ik had, deze week voelde als een enorm mooi cadeau aan mijzelf."
Alexia Tichelman
Referentie Maartje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij vele inzichten. Ik ben verrast door de acteurs in mijn leven, zij geven mij de uitdaging om te oefenen in neutraliteit. Elke situatie geeft mij de kans om te verbinden, smelten en los te laten. Dit gaat steeds sneller."
Maartje de la Brassine
Referentie Charlotte en Lavineke trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een fantastische ervaring, zo bijzonder dat je kunt genezen van klachten. We hebben veel getransformeerd. Lavineke: Na HC is er veel veranderd. Ik kies nu voor mijzelf en ik neem leiding over mijn eigen leven. "
Charlotte van der Poll en Lavineke van der Meulen
Referentie Simone trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een geweldige belevenis. De eenvoud die je aangedragen krijgt waarmee je conflicten kunt oplossen die gezondheid geven. Ik heb veel kennis vergaard in mijn leven, maar dit is van hele andere orde. Zo eenvoudig als je het geloofd."
Simone Nieuwenhuis
Referentie Astrid trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een verrijking aan wijsheid, het geeft mij rust, inzichten en vertrouwen in mijn leven! Toscane en Marokko Reis was op een super locatie en we bleven een hele week in een warme liefdevolle energie."
Astrid van der Linden
Referentie Birgitte trainingen HeartConnection Nederland®
"Ik heb eerlijke vredigheid ontdekt en dit geef ik door in mijn praktijk. De groep is heel bijzonder. Het programma "pleasen" dat ik leefde, hier heb ik inzicht in gekregen, waardoor mijn leven nu anders is. "
Birgitte van Groeningen
Referentie Marlies HeartConenction Nederland®
"HeartConnection is de natuurlijke weg naar een gezond leven. Door de fascinerende werking van mijn lichaam te hebben kunnen doorgronden, heb ik geen angst meer voor een eventuele kankerdiagnose. Al mijn klachten waren aan elkaar gelinkt en aan mijn voorouders én dat ik met een kort gesprek met iemand zoveel inzicht in mijn situatie heb gekregen. HC is een onvergetelijke reis naar binnen."
Marlies Dissevelt
Referentie Angelique trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een liefdevolle familie, veilig nest en verhelderend. HC geeft mij rust, begrip in mijn lichaam en geest. Ik heb mijn vertrouwen terug."
Angelique Rigterink
Referentie Ria trainingen HeartConnection Nederland®
"Toscane en Marokko Reis was een onbeschrijflijk mooie, leerzame, harmonieuze, liefdevolle onvergetelijke week. Ik heb meer eigenwaarde en lef gekregen om trouw aan mezelf te zijn. Verbinden, versmelten en loslaten hier ben ik heel blij mee. Leven vanuit mijn gevoel is HeartConnection."
Ria Vennik
Referentie Lyda HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is bewust worden van de gebeurtenissen in mijn lichaam, geest en dit in samenwerking oplossen. Dit geeft mij ruimte, ik ben positiever en ik voel mij veel prettiger. "
Lyda Prins
Referentie Paul trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij snelle verheldering door inzicht. In de sfeervolle groep zijn de verhalen en ervaringen van anderen heel herkenbaar. De nieuwe levensfilosofie van HC pas ik toe in het begeleiden van jongeren."
Paul Rötsche

Volg ons