icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
HeartConnection Practitioner Opleiding

HeartConnection Opleiding vanaf 2020

HeartConnection is een ontmoeting met jezelf

HeartConnection is revolutionair. HeartConnection begeleidt jou naar het verhaal achter jouw klacht, ziekte of levensvraag. Tijdens de opleiding of een Eendaagse ontvangen veel deelnemers na een jarenlange zoektocht eindelijk een logisch antwoord op hun fysieke klachten, zoals hart-, huid- en rugklachten, ontstekingen, MS, maar ook psychische klachten. 

 

Jij staat centraal

De opleiding geeft jou inzicht in hoe jouw biologie werkt en wat er gebeurt in je lichaam en psyche na een vervelende of juist leuke gebeurtenis. Dat maakt HeartConnection tot een ware ontdekkingstocht naar wie je bent, waar je vandaan komt, wie je wilt zijn, wat jouw passie is en hoe die kunt manifesteren. Elk moment ontvang je inzichten. 

 

HeartConnection een nieuw bewustzijn

Je ontvangt kennis over de werking van het onderbewuste met haar programmeringen die exact voor jou kloppen. Daardoor ga je meer en meer begrijpen waarom je bepaalde dingen in het leven meemaakt. Je krijgt inzicht in hoe de biologie werkt, zodat je begrijpt waar klachten en ziektes vandaan komen. Je gaat herkennen hoe patronen van je ouders en voorouders zich manifesteren in de jongere generatie en deze patronen ga je zelf opsporen. Zodra je weet hoe jouw onderbewuste programma’s werken, kun je dit deprogrammeren en neem je zelf leiding over je leven.

Bewustzijn staat centraal. Wat een bevrijding!

 

Elke klacht of ziekte vertelt jouw eigen verhaal

Dagelijks herstellen deelnemers van diverse klachten omdat ze het verhaal van hun klacht hebben begrepen. Lees de vele ervaringsverhalen in  Real Life Stories.

 

Eerste jaar - Basisjaar

In het eerste jaar van de opleiding ontvang je twee dagen per maand kennis over de basis biologie en levensblauwdruk. Dit is de huidige HC1-HC4:

 

Tweede jaar - Assistentenjaar

Het tweede jaar ben je assistent. Je volgt dan het eerste jaar opnieuw, twee dagen per maand en je  begeleidt één of meerdere eerstejaars deelnemers. Daarnaast heb je één keer per maand een verbinden-versmelten-loslaat dag. Daarmee ga je HeartConnection integreren in je dagelijkse leven, in je gezin, je werk en met je dierbaren.

 

Derde jaar - Verdiepingsjaar

Het derde jaar is een verdiepingsjaar in jezelf. Twee dagen per maand krijg je les in theorie en als practitioner. Dit jaar zet je zelf een project op, bijvoorbeeld op een school, in het bedrijfsleven, in je eigen werk, praktijk, in je gezin, met dierbaren, enzovoort. Dit project bereidt je voor op wat jij wilt gaan doen met HeartConnection.

Verdiepingsthema's:

  • Kinderthema's en innerlijk kind
  • Geld
  • Relaties
  • Psyche
  • Depressie
  • Verslavingen
  • Over-onder-gewicht en eetproblemen
  • Voortplantingsorganen - borsten, baarmoeder, eierstokken, prostaat, teelbal
  • ADHD-ADD-bordeline-schyzofrenie-manisch-depressief-autisme-narcisme-boulimia-anorexia-vreemdgaan-nymfomanie-praatwaterval-dyslexie-dyscalculie-leer-en-gedragsproblemen-enzovoort
  • en nog veel meer.

 

Instroming tweede jaar

Heb je HC1 t/m  HC4 gevolgd, dan kun je in het tweede jaar instromen.

 

Locatie

De Woudkapel, Beethovenlaan 21, Bilthoven

 

Data 2020-2021

Tweede jaars: 14 juni 13.30-19 uur

Eerste en tweede jaars: 15 en 16 juni 10-17 uur 

 

Tweede jaars: 13 september 13.30-19 uur

Eerste en tweede jaars: 14 en 15 september 10-17 uur

 

Tweede jaars: 4 oktober 13.30-19 uur

Eerste en tweede jaars: 5 en 6 oktober10-17 uur

 

Tweede jaars: 15 november 13.30-19 uur

Eerste en tweede jaars: 16 en 17 november 10-17 uur

 

2021

Tweede jaars: 10 januari 13.30-19 uur

Eerste en tweede jaars: 11 en 12 januari 10-17 uur

 

Tweede jaars: 7 februari 13.30-19 uur

Eerste en tweede jaars: 8 en 9 februari 10-17 uur

 

Tweede jaars: 14 maart 13.30-19 uur

Eerste en tweede jaars: 15 en 16 maart 10-17 uur

 

Tweede jaars: 11 april 13.30-19 uur

Eerste en tweede jaars: 12-13 april 10-17 uur

  

Inschrijving

Binnenkort is inschrijving mogelijk. 

 

Voorwaarde inschrijving eerste jaar:

Je hebt minimaal twee keer een Eendaagse gevolgd.

 

Voorwaarde inschrijving tweede jaar:

Je hebt HeartConenction 1-4 gevolgd en Marjolein heeft jou toestemming gegeven om in te stromen in het tweede jaar.

 

 

Referentie Somer en Roos-Marijn trainingen HeartConnection Nederland®
"We vonden Toscane en Marokko Reis heel gezellig en heel leuk met iedereen."
Somer en Roos-Marijn
Referentie Christel trainingen HeartConnection Nederland®
"Eindelijk na vele zoektochten krijg ik inzicht in hoe alles op mij zijn werking heeft. Hierdoor overzie ik situaties in mijn leven. In de groep mag en kan ik eindelijk mezelf zijn en daardoor mijn kwetsbaarheden laten zien. "
Christel Jans
Referentie vader en dochter trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection leert je de kern te bereiken en dit is goud waard. Madelief: Ik kan mijn nek na zes jaar weer bewegen, nadat ik samen met Marjolein (20 minuten) aan mijn overtuiging 'Ik ben te dik' heb gewerkt!"
Vader Johan en dochter Madelief
Referentie Gabi trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection voelt voor mij als verbindend en verhelderend. Mijn grootste inzicht is dat alles ver terug gaat in de generaties en dit heeft een enorme impact op mijn huidige leven."
Gabi Schmitter
Referentie Arwa trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is vertrouwen, kennis en ervaring. Ik heb alle antwoorden voor mijn klachten, MS en myocarditis, ontvangen. Het is een warm bad, vertrouwd, helende energie die mij doet opleven om dieper in mijzelf te komen."
Arwa Meijer
Referentie Geertje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij veel AHA-momenten. Onze pijnen, frustraties en angsten durven VOELEN en er doorheen durven gaan, door ze te verbinden, te versmelten en los te laten. Zo kom ik bij mijn ware zelf."
Geertje Baltussen
Referentie Alexia trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is de weg terug naar mijn basis, naar mijn gevoel, waar ik altijd op kan vertrouwen. Het besef dat alle antwoorden inderdaad al in mijzelf aanwezig zijn en met wat oefening er snel uitkomen. HeartConnection Toscane en Marokko Reis overtrof alle verwachtingen die ik had, deze week voelde als een enorm mooi cadeau aan mijzelf."
Alexia Tichelman
Referentie Maartje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij vele inzichten. Ik ben verrast door de acteurs in mijn leven, zij geven mij de uitdaging om te oefenen in neutraliteit. Elke situatie geeft mij de kans om te verbinden, smelten en los te laten. Dit gaat steeds sneller."
Maartje de la Brassine
Referentie Charlotte en Lavineke trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een fantastische ervaring, zo bijzonder dat je kunt genezen van klachten. We hebben veel getransformeerd. Lavineke: Na HC is er veel veranderd. Ik kies nu voor mijzelf en ik neem leiding over mijn eigen leven. "
Charlotte van der Poll en Lavineke van der Meulen
Referentie Simone trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een geweldige belevenis. De eenvoud die je aangedragen krijgt waarmee je conflicten kunt oplossen die gezondheid geven. Ik heb veel kennis vergaard in mijn leven, maar dit is van hele andere orde. Zo eenvoudig als je het geloofd."
Simone Nieuwenhuis
Referentie Astrid trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een verrijking aan wijsheid, het geeft mij rust, inzichten en vertrouwen in mijn leven! Toscane en Marokko Reis was op een super locatie en we bleven een hele week in een warme liefdevolle energie."
Astrid van der Linden
Referentie Birgitte trainingen HeartConnection Nederland®
"Ik heb eerlijke vredigheid ontdekt en dit geef ik door in mijn praktijk. De groep is heel bijzonder. Het programma "pleasen" dat ik leefde, hier heb ik inzicht in gekregen, waardoor mijn leven nu anders is. "
Birgitte van Groeningen
Referentie Marlies HeartConenction Nederland®
"HeartConnection is de natuurlijke weg naar een gezond leven. Door de fascinerende werking van mijn lichaam te hebben kunnen doorgronden, heb ik geen angst meer voor een eventuele kankerdiagnose. Al mijn klachten waren aan elkaar gelinkt en aan mijn voorouders én dat ik met een kort gesprek met iemand zoveel inzicht in mijn situatie heb gekregen. HC is een onvergetelijke reis naar binnen."
Marlies Dissevelt
Referentie Angelique trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een liefdevolle familie, veilig nest en verhelderend. HC geeft mij rust, begrip in mijn lichaam en geest. Ik heb mijn vertrouwen terug."
Angelique Rigterink
Referentie Ria trainingen HeartConnection Nederland®
"Toscane en Marokko Reis was een onbeschrijflijk mooie, leerzame, harmonieuze, liefdevolle onvergetelijke week. Ik heb meer eigenwaarde en lef gekregen om trouw aan mezelf te zijn. Verbinden, versmelten en loslaten hier ben ik heel blij mee. Leven vanuit mijn gevoel is HeartConnection."
Ria Vennik
Referentie Lyda HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is bewust worden van de gebeurtenissen in mijn lichaam, geest en dit in samenwerking oplossen. Dit geeft mij ruimte, ik ben positiever en ik voel mij veel prettiger. "
Lyda Prins
Referentie Paul trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij snelle verheldering door inzicht. In de sfeervolle groep zijn de verhalen en ervaringen van anderen heel herkenbaar. De nieuwe levensfilosofie van HC pas ik toe in het begeleiden van jongeren."
Paul Rötsche

Volg ons