icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Zomerweek 5-9 juli HeartConnection Nederland®

Zomerweek 5-9 juli 2019

Een heerlijke HeartConnection week met een echt familiegevoel, om op te laden en je te laten inspireren. Met veel verbinden-versmelten-loslaten, plezier, lachen, zwemmen, wandelen, genieten, dansen, vuur, en nog veel meer. De locatie ligt in een bosrijke omgeving. Binnen is een grote open haard waar we met zijn allen omheen kunnen zitten. Buiten is een grote trampoline en een groot veld omringd door bomen.

Verbinden-Versmelten-Loslaten

Elke dag ga je verbinden-versmelten-loslaten in drietallen of zelfs meer. Waar wil je aan werken? Wat wil jij voor jezelf neerzetten? Wat is jouw focuspunt? Wat heb jij nodig als ondersteuning? Zijn er nog levensvragen en/of biologische processen die je uitgelegd wilt hebben? Zo zetten we samen het HeartConnection-veld met elkaar neer. Prachtige momenten ga je beleven en ervaren. Alles resoneert met elkaar en dit ga je zeker deze week merken. Dit neem je de rest van je leven mee!

HeartConnection Zomerweek: unieke ervaring

Zorg goed voor jezelf, niets is verplicht. Doe de dingen waar jij plezier in hebt en waar jouw talenten liggen. Dit geeft jou en de groep energie. Daardoor ga je vol energie, zelfvertrouwen, focus, inspiratie en in liefde naar huis om dit door te geven en de vermenigvuldigen met jouw dierbaren. Meer en meer HeartConnection.

In de natuur

Je kunt heerlijk wandelen in de bossen bij de locatie om jezelf op te laden in de natuur. 

Zwemmen en buitenspelen

De grote trampoline en het voetbalveld waar allerlei spelletjes gedaan kunnen worden, zorgen ervoor dat ze ook buiten lekker bezig zijn. Bovendien is er een prachtig meer in de buurt. Met mooi weer kunnen we hier zwemmen en picknicken, waterspelletjes doen of gewoon relaxen. Neem waterspelletjes en een bal mee!

Kinderprogramma vanaf 4 jaar

Er is een speciaal kinderprogramma waarbij de ouders en indien gewenst volwassenen worden betrokken. Zo fijn om samen leuke dingen te doen. Er staan veel leuke activiteiten op het programma, onder andere zwemmen, klimmen, klauteren, spelletjes, trampoline, het maken van dromenvangers met mooie materialen, mandala’s tekenen en in 3D maken, Talkingsticks maken of toverballetjes met vilt. De kinderen 0-4 jaar zijn samen met een ouder of in overleg met één van onze begeleiders, dit is afhankelijk van het kind.

Heb je een creatief idee voor de kinderen? Neem jouw idee, spel en/of materialen mee. Deze worden door HeartConnection betaald, maar sponsoren mag natuurlijk ook. Laat me jouw idee weten, dan kunnen we overleggen hoe we het kunnen inpassen in ons programma. Neem spelletjes mee!

Geheel verzorgd

€ 599,00 all inclusive

Inclusief overnachting, ontbijt, lunch, avondeten en HeartConnection training. 

Exclusief alcohol, te koop bij de bar (liever niet).

Neem zelf beddengoed en handdoeken mee.

Kinderen 

0 - 2 jaar gratis (neem zelf kinderbedje mee)

2 - 17 jaar € 99,00

Enorm fijn dat kinderen in de HeartConnection energie opgroeien: ervaren, zijn, begrip, bewustzijn en zo veel liefde

Slaapkamers

Er zijn 11 twee- en driepersoonskamers. Geef aan met wie je op de kamer wilt.

Gedeelde douches en toiletten. 

Verzekering

De verdiepingsweek valt onder reizen. Zorg voor een annulerings-, reis-, en WA-verzekering. Er is geen annuleringsregeling, zorg daarom voor annuleringsverzekering. 

Aankomst-vertrek 

Vrijdag 5 juli: aankomst 17 uur - start 18 uur - diner 19 uur.

Dinsdag 9 juli: vertrek circa 16-17 uur.

 

Schrijf je direct in (volwassenen)

Schrijf je direct in 2-17 jaar

 

Kinderen 0-2 jaar gratis (neem zelf kinderbedje mee) opgeven info@heartconnectionnederland.nl

 

 

 

Overzicht trainingen en workshops
Referentie Somer en Roos-Marijn trainingen HeartConnection Nederland®
"We vonden Toscane heel gezellig en heel leuk met iedereen."
Somer en Roos-Marijn
Referentie Christel trainingen HeartConnection Nederland®
"Eindelijk na vele zoektochten krijg ik inzicht in hoe alles op mij zijn werking heeft. Hierdoor overzie ik situaties in mijn leven. In de groep mag en kan ik eindelijk mezelf zijn en daardoor mijn kwetsbaarheden laten zien. "
Christel Jans
Referentie vader en dochter trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection leert je de kern te bereiken en dit is goud waard. Madelief: Ik kan mijn nek na zes jaar weer bewegen, nadat ik samen met Marjolein (20 minuten) aan mijn overtuiging 'Ik ben te dik' heb gewerkt!"
Vader Johan en dochter Madelief
Referentie Gabi trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection voelt voor mij als verbindend en verhelderend. Mijn grootste inzicht is dat alles ver terug gaat in de generaties en dit heeft een enorme impact op mijn huidige leven."
Gabi Schmitter
Referentie Arwa trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is vertrouwen, kennis en ervaring. Ik heb alle antwoorden voor mijn klachten, MS en myocarditis, ontvangen. Het is een warm bad, vertrouwd, helende energie die mij doet opleven om dieper in mijzelf te komen."
Arwa Meijer
Referentie Geertje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij veel AHA-momenten. Onze pijnen, frustraties en angsten durven VOELEN en er doorheen durven gaan, door ze te verbinden, te versmelten en los te laten. Zo kom ik bij mijn ware zelf."
Geertje Baltussen
Referentie Alexia trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is de weg terug naar mijn basis, naar mijn gevoel, waar ik altijd op kan vertrouwen. Het besef dat alle antwoorden inderdaad al in mijzelf aanwezig zijn en met wat oefening er snel uitkomen. HeartConnection Toscane overtrof alle verwachtingen die ik had, deze week voelde als een enorm mooi cadeau aan mijzelf."
Alexia Tichelman
Referentie Maartje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij vele inzichten. Ik ben verrast door de acteurs in mijn leven, zij geven mij de uitdaging om te oefenen in neutraliteit. Elke situatie geeft mij de kans om te verbinden, smelten en los te laten. Dit gaat steeds sneller."
Maartje de la Brassine
Referentie Charlotte en Lavineke trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een fantastische ervaring, zo bijzonder dat je kunt genezen van klachten. We hebben veel getransformeerd. Lavineke: Na HC is er veel veranderd. Ik kies nu voor mijzelf en ik neem leiding over mijn eigen leven. "
Charlotte van der Poll en Lavineke van der Meulen
Referentie Marion trainingen HeartConnection Nederland®
"Wow, wat waren het weer bijzondere trainingsdagen. Zulke bijzondere processen wanneer je bewust wordt van wat je eigenlijk onbewust leeft. Wat een reis, ik voel me zo licht en krachtig en ook de dagen erna. Zo mooi. De groep draagt elkaar, we huilen en lachen wat af met elkaar in een geweldige setting! "
Marion Reiling
Referentie Marlies HeartConenction Nederland®
"HeartConnection is de natuurlijke weg naar een gezond leven. Door de fascinerende werking van mijn lichaam te hebben kunnen doorgronden, heb ik geen angst meer voor een eventuele kankerdiagnose. Al mijn klachten waren aan elkaar gelinkt en aan mijn voorouders én dat ik met een kort gesprek met iemand zoveel inzicht in mijn situatie heb gekregen. HC is een onvergetelijke reis naar binnen."
Marlies Dissevelt
Referentie Angelique trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een liefdevolle familie, veilig nest en verhelderend. HC geeft mij rust, begrip in mijn lichaam en geest. Ik heb mijn vertrouwen terug."
Angelique Rigterink
Referentie Ria trainingen HeartConnection Nederland®
"Toscane was een onbeschrijflijk mooie, leerzame, harmonieuze, liefdevolle onvergetelijke week. Ik heb meer eigenwaarde en lef gekregen om trouw aan mezelf te zijn. Verbinden, versmelten en loslaten hier ben ik heel blij mee. Leven vanuit mijn gevoel is HeartConnection."
Ria Vennik
Referentie Lyda HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is bewust worden van de gebeurtenissen in mijn lichaam, geest en dit in samenwerking oplossen. Dit geeft mij ruimte, ik ben positiever en ik voel mij veel prettiger. "
Lyda Prins
Referentie Paul trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij snelle verheldering door inzicht. In de sfeervolle groep zijn de verhalen en ervaringen van anderen heel herkenbaar. De nieuwe levensfilosofie van HC pas ik toe in het begeleiden van jongeren."
Paul Rötsche

Volg ons