icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Reacties van deelnemers over de training HeartConnection 2 bij HeartConnection Nederland®.

Ervaringen HeartConnection 3

HET HART Training HeartConnection 3 – dag 2

Tijdens de Heartconnection trainingen ontvang je oeroude wijsheid en kennis over je lichaam, mind en ziel. Je ontvangt uitleg over de werking van je gedachten, de mind die direct gevolgen heeft voor jouw gezondheid en geluk. Je herkent situaties uit je eigen leven, en die van je dierbaren en samen met deze nieuwe levensfiliosofie creëer je zelf een nieuw bewustzijn.  Inzichten verbinden je met verstopte pijn, bekende emoties, dagelijkse overtuigingen om deze vervolgens te verbinden, te versmelten en los te laten. Elke trainingsdag maak je een reis in je onderbewuste.

Reviews

 • Melanie: Bevestiging, ontspannen, meditatief. De dag was zeer interessant. Ik voel super veel vertrouwen in mijn hart en hou er intens van. De stof snapte ik niet helemaal, laat maar gebeuren. Mijn mooiste inzicht: Ik kan op mezelf vertrouwen! Het ontmoeten van mijn angsten hoeft geen consequenties te hebben. Met de juiste focus maak ik contact met mijn gevoel.

 • Gerrie: Mijn mooiste inzicht was dat de prostaat en baarmoeder als diepste hart in ons lichaam zit. Verrassend dat longembolie en herseninfarct biologisch ook hartinfarcten zijn. Ik weet nu dat het direct oplossen van conflicten zoveel ziektes kan voorkomen.
   
 • Sacha: Verbazingwekkend hoe complex het lichaam is en tegelijkertijd is zij compleet en dat ziekteverschijnselen logisch zijn. Ik heb alle vertrouwen dat alle informatie binnen is gekomen. Opeens werd ik heel moe, ik kon mijn ogen niet meer open houden, het thema bedrog / opgelicht wordt behandeld, dit gaf mij veel inzicht! Na de pauze de oefening buiten op het gras: ik dacht aan mijn overleden ouders en in de wolken verscheen er een hart, plus een witte vlinder kwam voorbij;)
   
 • Rosalie: Verwondering. De verhalen die we samen delen, dit geeft mij de impact dat er in mij zo veel wordt geraakt.
   
 • Vera: Ik ben geraakt door mijn hart. Wat ons eerste overleden kleinkind heeft laten zien, geboren met een te groot hart en te kleine longen, omdat schoondochter de angst had om niet van dit kind te kunnen houden en zij overtuigt was dat zij haar kind geen leven kon geven. De biologie van ons kleinkind vertelt ons een verhaal. Dit raakte mij diep. Tijdens de muzieksessie, kreeg ik een beeld van een rood hart en het gezicht van mijn moeder verscheen erin. In liefde verbonden met de wereld en met mijn moeder die mij het leven gaf. Hart <-> Leven

 • Cissy: Mooi, veel, kennis van het hart, warm, veel inzichten: 1. Ik dacht dat mijn zoon alleen eea van mij had geërfd, maar ik zie nu ook het aandeel van mijn man in onze zoon. 2. Ik ben getrouwd met mijn conflicten. Verrassend was de muziek buiten in het gras, ik werd zo rustig, liefdevol, warm en licht.

 • Jolanda: Ik begrijp nu het infarct van mijn vader en aneurysma van mijn oom. Theorie is pittig met de praktijk super interessant. Veel om over na te denken voor mijzelf en mijn klanten. Deze dag gaf mij ook de dankbaarheid voor de vader van mijn dochter. Blij met het enthousiasme van de hele groep.

 • Caela: Ik ben verrast over mijn vele onverwachte inzichten, heel bijzonder. Ik ben me nu bewust van de relatie van een hartaanval in de familiesituatie na het verlies van broer en moeder en tegelijkertijd wordt dochter zwanger. Deze hartdag heeft mij genezing gegeven en inspireert mij om liefdevol met mijzelf om te gaan.
   
 • Judith: Ontzag en liefde voor mijn hart. Ik voelde sterke verbinding met mijn stamboom. Geraakt. Intens. Ik ben me meer bewust van de kwetsbaarheid en dankbaarheid van de kracht van mijn hart en doordrongen om goed voor haar te zorgen. Verrassend dat een herseninfarct biologisch een hartaanval is. Ik ben geïnspireerd door de kennis van het hart. Mijn wens is om nog meer te leren over de biologische processen van ons lichaam.  

 

 

Referentie Somer en Roos-Marijn trainingen HeartConnection Nederland®
"We vonden Toscane heel gezellig en heel leuk met iedereen."
Somer en Roos-Marijn
Referentie Christel trainingen HeartConnection Nederland®
"Eindelijk na vele zoektochten krijg ik inzicht in hoe alles op mij zijn werking heeft. Hierdoor overzie ik situaties in mijn leven. In de groep mag en kan ik eindelijk mezelf zijn en daardoor mijn kwetsbaarheden laten zien. "
Christel Jans
Referentie vader en dochter trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection leert je de kern te bereiken en dit is goud waard. Madelief: Ik kan mijn nek na zes jaar weer bewegen, nadat ik samen met Marjolein (20 minuten) aan mijn overtuiging 'Ik ben te dik' heb gewerkt!"
Vader Johan en dochter Madelief
Referentie Gabi trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection voelt voor mij als verbindend en verhelderend. Mijn grootste inzicht is dat alles ver terug gaat in de generaties en dit heeft een enorme impact op mijn huidige leven."
Gabi Schmitter
Referentie Arwa trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is vertrouwen, kennis en ervaring. Ik heb alle antwoorden voor mijn klachten, MS en myocarditis, ontvangen. Het is een warm bad, vertrouwd, helende energie die mij doet opleven om dieper in mijzelf te komen."
Arwa Meijer
Referentie Geertje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij veel AHA-momenten. Onze pijnen, frustraties en angsten durven VOELEN en er doorheen durven gaan, door ze te verbinden, te versmelten en los te laten. Zo kom ik bij mijn ware zelf."
Geertje Baltussen
Referentie Alexia trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is de weg terug naar mijn basis, naar mijn gevoel, waar ik altijd op kan vertrouwen. Het besef dat alle antwoorden inderdaad al in mijzelf aanwezig zijn en met wat oefening er snel uitkomen. HeartConnection Toscane overtrof alle verwachtingen die ik had, deze week voelde als een enorm mooi cadeau aan mijzelf."
Alexia Tichelman
Referentie Maartje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij vele inzichten. Ik ben verrast door de acteurs in mijn leven, zij geven mij de uitdaging om te oefenen in neutraliteit. Elke situatie geeft mij de kans om te verbinden, smelten en los te laten. Dit gaat steeds sneller."
Maartje de la Brassine
Referentie Charlotte en Lavineke trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een fantastische ervaring, zo bijzonder dat je kunt genezen van klachten. We hebben veel getransformeerd. Lavineke: Na HC is er veel veranderd. Ik kies nu voor mijzelf en ik neem leiding over mijn eigen leven. "
Charlotte van der Poll en Lavineke van der Meulen
Referentie Marion trainingen HeartConnection Nederland®
"Wow, wat waren het weer bijzondere trainingsdagen. Zulke bijzondere processen wanneer je bewust wordt van wat je eigenlijk onbewust leeft. Wat een reis, ik voel me zo licht en krachtig en ook de dagen erna. Zo mooi. De groep draagt elkaar, we huilen en lachen wat af met elkaar in een geweldige setting! "
Marion Reiling
Referentie Marlies HeartConenction Nederland®
"HeartConnection is de natuurlijke weg naar een gezond leven. Door de fascinerende werking van mijn lichaam te hebben kunnen doorgronden, heb ik geen angst meer voor een eventuele kankerdiagnose. Al mijn klachten waren aan elkaar gelinkt en aan mijn voorouders én dat ik met een kort gesprek met iemand zoveel inzicht in mijn situatie heb gekregen. HC is een onvergetelijke reis naar binnen."
Marlies Dissevelt
Referentie Angelique trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een liefdevolle familie, veilig nest en verhelderend. HC geeft mij rust, begrip in mijn lichaam en geest. Ik heb mijn vertrouwen terug."
Angelique Rigterink
Referentie Ria trainingen HeartConnection Nederland®
"Toscane was een onbeschrijflijk mooie, leerzame, harmonieuze, liefdevolle onvergetelijke week. Ik heb meer eigenwaarde en lef gekregen om trouw aan mezelf te zijn. Verbinden, versmelten en loslaten hier ben ik heel blij mee. Leven vanuit mijn gevoel is HeartConnection."
Ria Vennik
Referentie Lyda HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is bewust worden van de gebeurtenissen in mijn lichaam, geest en dit in samenwerking oplossen. Dit geeft mij ruimte, ik ben positiever en ik voel mij veel prettiger. "
Lyda Prins
Referentie Paul trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij snelle verheldering door inzicht. In de sfeervolle groep zijn de verhalen en ervaringen van anderen heel herkenbaar. De nieuwe levensfilosofie van HC pas ik toe in het begeleiden van jongeren."
Paul Rötsche

Volg ons