icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Reacties van deelnemers over de training HeartConnection 2 bij HeartConnection Nederland®.

Ervaringen HeartConnection 2

  • Genezen zonder medicijnen, het kan! Ik heb het vorige week aan den lijve ondervonden. Als er zich in je familie gebeurtenissen hebben voorgedaan, die niet goed zijn verwerkt, uit zich dat altijd in latere generaties. Dat kan op materieel of fysiek vlak, maar ook psychisch of emotioneel. Je leeft de patronen van je voorouders, elke dag weer. Afgelopen week volgde ik de workshop Heartconnection bij Marjolein Van der Meulen. Stap voor stap werd steeds duidelijker dat de familiegeschiedenis in mij voortleeft. Zolang je je niet bewust bent van die geschiedenis, leef je dat patroon. Voor Frontier Magazine schrijf ik hier een artikel over. - Groetjes Karin

  • Deze workshop is voor iedereen! In ben geïnspireerd door Heartconnection. Mijn interesse gaat uit naar dit eigen maken van deze kennis en mensen de autonomie in eigen hand te geven zodat het zelfhelend vermogen volwaardig kan gaan stromen bij iedereen. Mijn talenten voelen, gevoelig zijn en analyseren worden nu positief gemaakt. YES! Het enthousiasme waarmee jij vertelt en de passie waarmee je werkt zijn aanstekelijk, dit wil ik ook. De wereld wakker maken. Beginnend bij mij, mijn bloedlijn en naasten en steeds verder. - Liefs Eva

  • Dank je wel Marjolein voor de training afgelopen weekend/week “Heartconnection 2 Levensblauwdruk”. Zeer inspirerend. Veel duidelijk geworden. Ben super enthousiast en snap nu waarom ik leef zoals ik leef! Bij alle mensen die ik erover verteld heb, vallen ineens ook kwartjes. Super grappig om te merken. Echt al duidelijk patronen ontdekt bij hen, gewoon door de zelfstandige leeftijd of datum van een trauma als uitgangspunt te nemen! So i’m already spreading the Love. - Knuffel xx Anna

  • Tijdens de workshop over onze patronen/levensblauwdruk, leerde ik dat blaasontstekingen verband houden met je territorium. Ik heb al vele tientallen blaasontstekingen gehad, vele antibioticakuren gevolgd en heel veel cranberry-tabletten geslikt. Een paar dagen na de workshop voelde ik me ´s avonds niet zo lekker, na een testje bleek het een blaasontsteking te zijn. Balen. Wat was er gebeurd? Die middag vertelde iemand me hoe ik mijn werk moest doen. Ik moest het zo doen, en zo, en zo. Ik kreeg er geen woord tussen. De man commandeerde me gewoon. Toen ik ´s avonds de blaasontsteking ontdekte, zag ik gelijk het verband met de man die mij wel even zou vertellen hoe ik mijn werk moest doen. Hij kwam op mijn terrein! Hoewel ik tijdens de workshop leerde dat zodra je je bewust wordt van de aanleiding van een ´ziekte´ hij vanzelf geneest, heb ik voor de zekerheid 1 tabletje cranberry genomen. De volgende dag had ik geen enkele last meer en sindsdien heb ik geen blaasontstekingen meer gehad. Wel ben ik me bewuster van mijn territorium geworden. Normaal gesproken moest ik een blaasontsteking te lijf met minstens een pot cranberry en dan was nog vaak een antibiotica kuur nodig. Ik vind het nog steeds wonderbaarlijk dat doordat je je bewust wordt van de oorzaak van de aandoening, het al over gaa

  • Ik vond het inspirerend om te zien dat patronen zich door de geschiedenis heen herhalen, en dat ik er zelf voor kan kiezen deze wel of niet voort te zetten en door te geven aan de volgende generatie. Ik ben benieuwd hoe de wereld er uit zou zien als deze kennis al bekend zou zijn bij kinderen. Het was erg fijn dat het huiswerk dat we kregen in de workshop behandeld werd, hou dat er in!
Referentie Somer en Roos-Marijn trainingen HeartConnection Nederland®
"We vonden Toscane en Marokko Reis heel gezellig en heel leuk met iedereen."
Somer en Roos-Marijn
Referentie Christel trainingen HeartConnection Nederland®
"Eindelijk na vele zoektochten krijg ik inzicht in hoe alles op mij zijn werking heeft. Hierdoor overzie ik situaties in mijn leven. In de groep mag en kan ik eindelijk mezelf zijn en daardoor mijn kwetsbaarheden laten zien. "
Christel Jans
Referentie vader en dochter trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection leert je de kern te bereiken en dit is goud waard. Madelief: Ik kan mijn nek na zes jaar weer bewegen, nadat ik samen met Marjolein (20 minuten) aan mijn overtuiging 'Ik ben te dik' heb gewerkt!"
Vader Johan en dochter Madelief
Referentie Gabi trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection voelt voor mij als verbindend en verhelderend. Mijn grootste inzicht is dat alles ver terug gaat in de generaties en dit heeft een enorme impact op mijn huidige leven."
Gabi Schmitter
Referentie Arwa trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is vertrouwen, kennis en ervaring. Ik heb alle antwoorden voor mijn klachten, MS en myocarditis, ontvangen. Het is een warm bad, vertrouwd, helende energie die mij doet opleven om dieper in mijzelf te komen."
Arwa Meijer
Referentie Geertje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij veel AHA-momenten. Onze pijnen, frustraties en angsten durven VOELEN en er doorheen durven gaan, door ze te verbinden, te versmelten en los te laten. Zo kom ik bij mijn ware zelf."
Geertje Baltussen
Referentie Alexia trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is de weg terug naar mijn basis, naar mijn gevoel, waar ik altijd op kan vertrouwen. Het besef dat alle antwoorden inderdaad al in mijzelf aanwezig zijn en met wat oefening er snel uitkomen. HeartConnection Toscane en Marokko Reis overtrof alle verwachtingen die ik had, deze week voelde als een enorm mooi cadeau aan mijzelf."
Alexia Tichelman
Referentie Maartje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij vele inzichten. Ik ben verrast door de acteurs in mijn leven, zij geven mij de uitdaging om te oefenen in neutraliteit. Elke situatie geeft mij de kans om te verbinden, smelten en los te laten. Dit gaat steeds sneller."
Maartje de la Brassine
Referentie Charlotte en Lavineke trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een fantastische ervaring, zo bijzonder dat je kunt genezen van klachten. We hebben veel getransformeerd. Lavineke: Na HC is er veel veranderd. Ik kies nu voor mijzelf en ik neem leiding over mijn eigen leven. "
Charlotte van der Poll en Lavineke van der Meulen
Referentie Simone trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een geweldige belevenis. De eenvoud die je aangedragen krijgt waarmee je conflicten kunt oplossen die gezondheid geven. Ik heb veel kennis vergaard in mijn leven, maar dit is van hele andere orde. Zo eenvoudig als je het geloofd."
Simone Nieuwenhuis
Referentie Astrid trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een verrijking aan wijsheid, het geeft mij rust, inzichten en vertrouwen in mijn leven! Toscane en Marokko Reis was op een super locatie en we bleven een hele week in een warme liefdevolle energie."
Astrid van der Linden
Referentie Birgitte trainingen HeartConnection Nederland®
"Ik heb eerlijke vredigheid ontdekt en dit geef ik door in mijn praktijk. De groep is heel bijzonder. Het programma "pleasen" dat ik leefde, hier heb ik inzicht in gekregen, waardoor mijn leven nu anders is. "
Birgitte van Groeningen
Referentie Marlies HeartConenction Nederland®
"HeartConnection is de natuurlijke weg naar een gezond leven. Door de fascinerende werking van mijn lichaam te hebben kunnen doorgronden, heb ik geen angst meer voor een eventuele kankerdiagnose. Al mijn klachten waren aan elkaar gelinkt en aan mijn voorouders én dat ik met een kort gesprek met iemand zoveel inzicht in mijn situatie heb gekregen. HC is een onvergetelijke reis naar binnen."
Marlies Dissevelt
Referentie Angelique trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een liefdevolle familie, veilig nest en verhelderend. HC geeft mij rust, begrip in mijn lichaam en geest. Ik heb mijn vertrouwen terug."
Angelique Rigterink
Referentie Ria trainingen HeartConnection Nederland®
"Toscane en Marokko Reis was een onbeschrijflijk mooie, leerzame, harmonieuze, liefdevolle onvergetelijke week. Ik heb meer eigenwaarde en lef gekregen om trouw aan mezelf te zijn. Verbinden, versmelten en loslaten hier ben ik heel blij mee. Leven vanuit mijn gevoel is HeartConnection."
Ria Vennik
Referentie Lyda HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is bewust worden van de gebeurtenissen in mijn lichaam, geest en dit in samenwerking oplossen. Dit geeft mij ruimte, ik ben positiever en ik voel mij veel prettiger. "
Lyda Prins
Referentie Paul trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij snelle verheldering door inzicht. In de sfeervolle groep zijn de verhalen en ervaringen van anderen heel herkenbaar. De nieuwe levensfilosofie van HC pas ik toe in het begeleiden van jongeren."
Paul Rötsche

Volg ons