icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Reacties van deelnemers over de training HeartConnection 1 bij HeartConnection Nederland®.

Ervaringen HeartConnection 1

  • Door de BN inzichten ben ik milder voor mezelf, heb ik meer compassie, ook naar anderen toe. Dit vind ik een welkom geschenk. En ik heb meer vertrouwen in mijn lichaam en dat is een heel mooi geschenk!

  • Heartconnection I is een heel mooi cadeau aan mezelf en hopelijk ook aan anderen die hier voor open (willen) staan. Ik had veel behoefte aan een strak georganiseerde workshop betreffende de kiembladen en ik vind het heel fijn dat jouw workshop hier zo totaal bij aansluit.

  • Ik vond het filmpje over de “sporen” heel indrukwekkend, het heeft me heel erg doen beseffen dat we allemaal mensen zijn die uit allerlei inslagen bestaan en daar ook naar handelen. Het feit dat we sommige niet eens bewust meemaken maar wel opslaan wist ik niet en daardoor kijk ik vanaf nu anders tegen mensen aan.

  • Op reis kon ik mijn plas vaker beter ophouden, omdat ik het spoor beter herkende. En thuis aangekomen, waren mijn benen aan het eind van de middag (na van alles doen) weer lam, dit ben ik zo gewend. Maar nu dacht ik vaak: ‘ He, is dit een spoor?’ En ik bedacht me dat ik heel veel sporen heb omdat ik hier al 10 jaar mee loop. Toen kwam er een dag dat ik in de ochtend al lamme benen had, waarvan ik heus baalde, want ik had nog zoveel te doen, maar waarvan ik ook dacht: overgave… En zowaar had ik de volgende middag geen zware benen en nu al 3 weken niet meer… Wow, een heel spannende constatering en kijken waar het me brengt!

  • Afgelopen weekend bij Marjolein Heartconnection I gevolgd. Door alle info die ik heb gekregen, beginnen er ineens kwartjes te vallen. Waar komt mijn angst vandaan en waar, heel diep ergens op de achtergrond sluimert ie, mijn overtuiging: “Dit loopt fout af.” Mijn geboorte was heel heftig en heeft vele uren geduurd. Mijn moeder was totaal verkrampt en stond doodsangsten uit. Ik was het eerste kind van mijn moeder. Toen mijn moeder 6 jaar was is haar moeder in het kraambed overleden. Dus was haar overtuiging dat je aan het krijgen van een kind dood kunt gaan. Toen ik dus geboren moest worden, was mijn moeder totaal verkrampt en heeft mijn moeder doodsangsten uitgestaan die ik over heb genomen, evenals de overtuiging “Dit loopt fout af”. Mijn twee broers zijn daarna trouwens probleemloos ter wereld gekomen. Jarenlang heb ik deze erfenis met mij meegedragen zonder te weten waar het vandaan kwam. Ik heb het nu losgelaten en ervaar nu veel meer ruimte. Dank je Marjolein, je hebt veel losgemaakt.

  • Graag wil ik je via deze weg nog even bedanken voor de dagen Heartconnection I. Ik heb je verteld dat ik geen prater ben, en het feit dat jij me aan het praten krijgt in de groep en dat ik me daarbij op mijn gemak voel en niet de angst heb dat anderen hetgeen ik zeg veroordelen (en ik daardoor dan maar liever mijn mond hou), zegt heel veel over de sfeer die jij neer weet te zetten. Je kent vast de spreuk “een goede leraar vertelt zijn leerlingen niet wat ze moeten zien, maar in welke richting ze moeten kijken”. En dat geldt zeker ook voor jou. Je bent een hele goede leraar. Ik was ontroerd door jouw levensverhaal, ik kon je voelen... Ik vond het moedig dat jij jouw kwetsbaarheid durfde toe te laten. En dat zegt veel over jouw kracht en bevlogenheid om dit werk te doen, vanuit jouw hart. Dus dank je wel, voor deze prachtige dagen, en voor alles..dank je wel dat jij jij bent.

  • Toch bijzonder, hoe geconditioneerd we zijn om alle signalen van ons lijf te negeren, bekritiseren, weg te willen poetsen, veroordelen etc. Hoe we ons lijf niet snappen en menen te moeten ‘strijden’ tegen onze lichamelijke processen ipv deze te omarmen, te berusten, in overgave te gaan en bovenal: te VERTROUWEN op wat zij te zeggen heeft en dat alles wat zij doet VOOR jou is. Vóór jouw overleving, je hoogste goed, jouw bescherming. Hoe vervreemd zijn we van onszelf geraakt, dat mensen noodzakelijke, bewonderenswaardige lichaamsprocessen tot ‘ziekte’ bombarderen? Veelal onwetend dat dit juist onze GENEZING betreft!! We menen nog steeds dat alles ons overkomt, celvermeerdering per toeval ontstaat en er ‘ineens’ is, zonder aanwijsbare zaak, zónder zingeving, zonder doel. Hoe kan het dat we niet geloven wanneer men (zoals ik) je uitlegt waaróm je ziek bent (of beter gezegd: herstellend), we dat verwerpen en vasthouden aan ‘nee, dat kan het niet zijn. Het moet iets ergs zijn’?! Ik begrijp het niet. Dat logica niet ‘universeel’ is en ‘common sense’ dus van mens tot mens een andere invulling heeft, is (haha) logisch. Maar het lijkt wel alsof onze gezondheid een blinde vlek vormt voor de meerderheid van de mens. Wat nou.. als je lijf precies weet wat het doet? De meeste klachten in de genezingsfase komen, het proces volgens vaste ‘regels’ verloopt en derhalve voorspélbaar is! Hoe prachtig zou het zijn als iedereen weer vertrouwt op zijn of haar eigen kunnen, de verantwoording bij jezelf ligt. Stel je voor hoeveel rust en vrijheid dat geeft. Kom thuis in je lijf ipv het te veroordelen en overal vanaf te willen. Het is niet altijd makkelijk, ik spreek uit ervaring.. maar wél bijzonder, krachtig, mooi, een reis. Je leert jezelf nog beter kennen, meer vertrouwen op je lijf. Jezelf te verwonderen over wat er speelt. Doe jezelf een lol, gún jezelf dat kado. Verdiep je in de biologische natuurwetten (aka germaanse geneeskunde) terwijl je nog gezond bent, het is  een investering waar je de rest van je leven profijt van hebt. Echt waar! Het bevrijdt mij. En dat gun ik iedereen! - Liefs Mirjam

  • In zeer korte tijd word je meegenomen in de diepten van een theorie die zo logisch is dat je de diepte ervan ook goed kunt begrijpen in die korte tijd. Dat klopt inderdaad! Ik ben tot zoveel inzichten en ontdekkingen gekomen! Ik heb geleerd hoe we als mens ontwikkeld zijn in de evolutie. Ik heb het verschil geleerd tussen wat biologisch en wat cultureel bepaald is. Ik weet nu hoe een harmonieus en gebalanceerd mens er uit hoort te zien, en kan het vertrouwen hebben dat mijn lichaam altijd uit zichzelf terug wil naar die staat van zijn. Verder heb ik nu moeite met hoe onze maatschappij in elkaar steekt, want die probeert je steeds uit balans te duwen, zo voelt het. Maar ook hier heeft de workshop mij bevestigd in dat ik moet doen wat goed voelt voor mezelf. Ik ben ook Anastasia ‘de schepping’ aan het lezen dat biedt ook troost en vertrouwen. Het was fijn om ook oefeningen te doen. Hou ze erin! Verder is het veel informatie die weken later nog doorwerkt. Ik ben blij dat ik de reader en het boek gekocht heb voor naslagwerk. Ik begrijp dat je in de workshop niet altijd uitgebreid op elke vraag in kan gaan, en probeert onderwerpen te behandelen die zoveel mogelijk mensen aangaan, en ook dat we de theorie zelf moeten gaan toepassen. Maar ik had toch nog wel wat uitgebreider antwoord willen hebben op mijn vraag over waarom mijn gevoel en gedachten van elkaar gescheiden kunnen zijn. Ik weet nu hoe een harmonieus en gebalanceerd mens er uit hoort te zien, en kan het vertrouwen hebben dat mijn lichaam altijd uit zichzelf terug wil naar die staat van zijn. Erg fijn om met deze wetenschap in het leven te staan. Marjolein je hebt zoveel kennis en bent werkelijk een ervaringsdeskundige. Het is fijn om te zien hoe je deze theorie toepast in jouw leven. Je leeft wat je doet. Ik waardeer je openheid en eerlijkheid. - Liefs Sabrina
Referentie Somer en Roos-Marijn trainingen HeartConnection Nederland®
"We vonden Toscane en Marokko Reis heel gezellig en heel leuk met iedereen."
Somer en Roos-Marijn
Referentie Christel trainingen HeartConnection Nederland®
"Eindelijk na vele zoektochten krijg ik inzicht in hoe alles op mij zijn werking heeft. Hierdoor overzie ik situaties in mijn leven. In de groep mag en kan ik eindelijk mezelf zijn en daardoor mijn kwetsbaarheden laten zien. "
Christel Jans
Referentie vader en dochter trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection leert je de kern te bereiken en dit is goud waard. Madelief: Ik kan mijn nek na zes jaar weer bewegen, nadat ik samen met Marjolein (20 minuten) aan mijn overtuiging 'Ik ben te dik' heb gewerkt!"
Vader Johan en dochter Madelief
Referentie Gabi trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection voelt voor mij als verbindend en verhelderend. Mijn grootste inzicht is dat alles ver terug gaat in de generaties en dit heeft een enorme impact op mijn huidige leven."
Gabi Schmitter
Referentie Arwa trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is vertrouwen, kennis en ervaring. Ik heb alle antwoorden voor mijn klachten, MS en myocarditis, ontvangen. Het is een warm bad, vertrouwd, helende energie die mij doet opleven om dieper in mijzelf te komen."
Arwa Meijer
Referentie Geertje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij veel AHA-momenten. Onze pijnen, frustraties en angsten durven VOELEN en er doorheen durven gaan, door ze te verbinden, te versmelten en los te laten. Zo kom ik bij mijn ware zelf."
Geertje Baltussen
Referentie Alexia trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is de weg terug naar mijn basis, naar mijn gevoel, waar ik altijd op kan vertrouwen. Het besef dat alle antwoorden inderdaad al in mijzelf aanwezig zijn en met wat oefening er snel uitkomen. HeartConnection Toscane en Marokko Reis overtrof alle verwachtingen die ik had, deze week voelde als een enorm mooi cadeau aan mijzelf."
Alexia Tichelman
Referentie Maartje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij vele inzichten. Ik ben verrast door de acteurs in mijn leven, zij geven mij de uitdaging om te oefenen in neutraliteit. Elke situatie geeft mij de kans om te verbinden, smelten en los te laten. Dit gaat steeds sneller."
Maartje de la Brassine
Referentie Charlotte en Lavineke trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een fantastische ervaring, zo bijzonder dat je kunt genezen van klachten. We hebben veel getransformeerd. Lavineke: Na HC is er veel veranderd. Ik kies nu voor mijzelf en ik neem leiding over mijn eigen leven. "
Charlotte van der Poll en Lavineke van der Meulen
Referentie Simone trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een geweldige belevenis. De eenvoud die je aangedragen krijgt waarmee je conflicten kunt oplossen die gezondheid geven. Ik heb veel kennis vergaard in mijn leven, maar dit is van hele andere orde. Zo eenvoudig als je het geloofd."
Simone Nieuwenhuis
Referentie Astrid trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een verrijking aan wijsheid, het geeft mij rust, inzichten en vertrouwen in mijn leven! Toscane en Marokko Reis was op een super locatie en we bleven een hele week in een warme liefdevolle energie."
Astrid van der Linden
Referentie Birgitte trainingen HeartConnection Nederland®
"Ik heb eerlijke vredigheid ontdekt en dit geef ik door in mijn praktijk. De groep is heel bijzonder. Het programma "pleasen" dat ik leefde, hier heb ik inzicht in gekregen, waardoor mijn leven nu anders is. "
Birgitte van Groeningen
Referentie Marlies HeartConenction Nederland®
"HeartConnection is de natuurlijke weg naar een gezond leven. Door de fascinerende werking van mijn lichaam te hebben kunnen doorgronden, heb ik geen angst meer voor een eventuele kankerdiagnose. Al mijn klachten waren aan elkaar gelinkt en aan mijn voorouders én dat ik met een kort gesprek met iemand zoveel inzicht in mijn situatie heb gekregen. HC is een onvergetelijke reis naar binnen."
Marlies Dissevelt
Referentie Angelique trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een liefdevolle familie, veilig nest en verhelderend. HC geeft mij rust, begrip in mijn lichaam en geest. Ik heb mijn vertrouwen terug."
Angelique Rigterink
Referentie Ria trainingen HeartConnection Nederland®
"Toscane en Marokko Reis was een onbeschrijflijk mooie, leerzame, harmonieuze, liefdevolle onvergetelijke week. Ik heb meer eigenwaarde en lef gekregen om trouw aan mezelf te zijn. Verbinden, versmelten en loslaten hier ben ik heel blij mee. Leven vanuit mijn gevoel is HeartConnection."
Ria Vennik
Referentie Lyda HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is bewust worden van de gebeurtenissen in mijn lichaam, geest en dit in samenwerking oplossen. Dit geeft mij ruimte, ik ben positiever en ik voel mij veel prettiger. "
Lyda Prins
Referentie Paul trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij snelle verheldering door inzicht. In de sfeervolle groep zijn de verhalen en ervaringen van anderen heel herkenbaar. De nieuwe levensfilosofie van HC pas ik toe in het begeleiden van jongeren."
Paul Rötsche

Volg ons