icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Reacties van deelnemers over de training HeartConnection 3 bij HeartConnection Nederland®.

Ervaringen Eigenwaarde

Eigenwaarde dag 3 - Training HeartConnection 3, 4 en 5

  • Silvia Hondelink: Eigenwaarde zegt voor mij dat dit heel belangrijk is om lekker in je vel te zitten en alles te kunnen laten stromen. “Ik voel me niet begrepen”. In eerste instantie had ik niet door dat ik deze overtuiging had, maar het klopt aan alle kanten. Dit levert vooral een negatieve vicieuze cirkel op waar ik zo moe van word én klaar mee ben. Bedankt voor deze hulp!

  • Mari-Jo Hulsebos: Ik vond het spannend wat er achter mijn overtuigingen zit. Veel herkenning in de groep. Zo sterk de verbintenis met mijn ouders en mijn kinderen. HeartConnection geeft mij dat ik belangrijk ben en dat ik mijzelf mag uiten.

  • Mik uit den Bogaard: Ik was verbaasd en geraakt hoeveel eigenwaarde er spelen, bij mij, bij zo veel mensen. Heel welkome en nuttige dag. Alles is vergelijking en ik heb geleerd mijn overtuigingen te benoemen. Deze dag heeft mij inzicht gegeven dat mijn lamme benen bij mijn moeder vandaan komt en de emoties als baby van haar heb ontvangen.

  • Isabel Timmers: Mooiste doorbraak: dat ik bang bleek voor het leven, een gids daarin miste en tegelijk wel heel goed leek te weten wat anderen nodig hebben. Ik was boos op mezelf, vond mezelf laf, omdat ik niet het leven tot nu toe ten volle heb geleefd. Spijt van gemiste kansen. Tot ik zag dat ik (gelukkig) niet weet of ik het goed of slecht heb gedaan. Er is geen goed of slecht. Door me te veel te bemoeien met anderen, voorkom ik misschien wet dat anderen kun eigen lessen leren. Ik kan maar beter in de wijde wereld mijn eigen pad gaan maken en mijn intuïtie mag vertrouwen. Ook zag ik dat ik een veiligheidspantser heb aangedaan, dat steeds losser komt. Ik mag gaan leven na 50 jaar;) Het is goed zoals het is.

  • Loes Dams: Een fijne ontspannen dag en ik heb veel geleerd over overtuigingen. Veel inzichten over wat er allemaal met eigenwaarde te maken heeft. Bemoeien is angst en intuïtie is vertrouwen. Hoe groots is dit. Ik wil terug naar mijn essentie, in wie ik ben en leef vanuit mijn waarheid. Eigenwaarde is altijd in relatie tot de ander, hier ligt veel heling voor mij. Alles mag er zijn. HeartConnection geeft mij helderheid en voelt voor mij als een grote sleutel tot houden van mijzelf.

  • Maartje de la Brassine: Eigenwaarde is een beladen thema met veel herkenning. Het voelt als groots dat eigenwaarde in veel acties en handelingen terugkomt. “Angst om niet begrepen te worden” bepaalde mijn leven, door onder andere mij dommer voor te doen om niet bedreigend te zijn voor anderen. Ook moeite om mijzelf in mijn werk neer te zetten. Ik ben verrast door de vele acteurs in mijn leven. Mijn mooiste doorbraak: het verdriet mogen voelen wat er nog zit rondom mijn scheiding, dit wil zeggen de onmacht bij het verschil in opvoeding. Eigenwaarde is elke dag een uitdaging. Inzien betekent dat ik steeds in elke situatie de kans krijg om te verbinden-smelten-loslaten. Dit gaat steeds sneller.

  • Gabi Schmitter: De dag heb ik als bijzonder verbindend ervaren. Het grootste inzicht is dat alles zo ver terug gaat in de familiestamboom. Daarbij ben ik verrast door de vele overtuigingen.

  • Paul Rötschke: Een sfeervolle groep. De verhalen en ervaringen van anderen zijn herkenbaar. Mijn grootste eigenwaarde doorbraak: Ik voelde me genegeerd door anderen, blijkt dat ik mijzelf negeer. Mijn spiegel is de onzekerheid van de ander is mijn eigen onzekerheid. Deze inzichten geven mij een verheldering en verlichting.
Referentie Somer en Roos-Marijn trainingen HeartConnection Nederland®
"We vonden Toscane heel gezellig en heel leuk met iedereen."
Somer en Roos-Marijn
Referentie Christel trainingen HeartConnection Nederland®
"Eindelijk na vele zoektochten krijg ik inzicht in hoe alles op mij zijn werking heeft. Hierdoor overzie ik situaties in mijn leven. In de groep mag en kan ik eindelijk mezelf zijn en daardoor mijn kwetsbaarheden laten zien. "
Christel Jans
Referentie vader en dochter trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection leert je de kern te bereiken en dit is goud waard. Madelief: Ik kan mijn nek na zes jaar weer bewegen, nadat ik samen met Marjolein (20 minuten) aan mijn overtuiging 'Ik ben te dik' heb gewerkt!"
Vader Johan en dochter Madelief
Referentie Gabi trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection voelt voor mij als verbindend en verhelderend. Mijn grootste inzicht is dat alles ver terug gaat in de generaties en dit heeft een enorme impact op mijn huidige leven."
Gabi Schmitter
Referentie Arwa trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is vertrouwen, kennis en ervaring. Ik heb alle antwoorden voor mijn klachten, MS en myocarditis, ontvangen. Het is een warm bad, vertrouwd, helende energie die mij doet opleven om dieper in mijzelf te komen."
Arwa Meijer
Referentie Geertje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij veel AHA-momenten. Onze pijnen, frustraties en angsten durven VOELEN en er doorheen durven gaan, door ze te verbinden, te versmelten en los te laten. Zo kom ik bij mijn ware zelf."
Geertje Baltussen
Referentie Alexia trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is de weg terug naar mijn basis, naar mijn gevoel, waar ik altijd op kan vertrouwen. Het besef dat alle antwoorden inderdaad al in mijzelf aanwezig zijn en met wat oefening er snel uitkomen. HeartConnection Toscane overtrof alle verwachtingen die ik had, deze week voelde als een enorm mooi cadeau aan mijzelf."
Alexia Tichelman
Referentie Maartje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij vele inzichten. Ik ben verrast door de acteurs in mijn leven, zij geven mij de uitdaging om te oefenen in neutraliteit. Elke situatie geeft mij de kans om te verbinden, smelten en los te laten. Dit gaat steeds sneller."
Maartje de la Brassine
Referentie Charlotte en Lavineke trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een fantastische ervaring, zo bijzonder dat je kunt genezen van klachten. We hebben veel getransformeerd. Lavineke: Na HC is er veel veranderd. Ik kies nu voor mijzelf en ik neem leiding over mijn eigen leven. "
Charlotte van der Poll en Lavineke van der Meulen
Referentie Marion trainingen HeartConnection Nederland®
"Wow, wat waren het weer bijzondere trainingsdagen. Zulke bijzondere processen wanneer je bewust wordt van wat je eigenlijk onbewust leeft. Wat een reis, ik voel me zo licht en krachtig en ook de dagen erna. Zo mooi. De groep draagt elkaar, we huilen en lachen wat af met elkaar in een geweldige setting! "
Marion Reiling
Referentie Marlies HeartConenction Nederland®
"HeartConnection is de natuurlijke weg naar een gezond leven. Door de fascinerende werking van mijn lichaam te hebben kunnen doorgronden, heb ik geen angst meer voor een eventuele kankerdiagnose. Al mijn klachten waren aan elkaar gelinkt en aan mijn voorouders én dat ik met een kort gesprek met iemand zoveel inzicht in mijn situatie heb gekregen. HC is een onvergetelijke reis naar binnen."
Marlies Dissevelt
Referentie Angelique trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een liefdevolle familie, veilig nest en verhelderend. HC geeft mij rust, begrip in mijn lichaam en geest. Ik heb mijn vertrouwen terug."
Angelique Rigterink
Referentie Ria trainingen HeartConnection Nederland®
"Toscane was een onbeschrijflijk mooie, leerzame, harmonieuze, liefdevolle onvergetelijke week. Ik heb meer eigenwaarde en lef gekregen om trouw aan mezelf te zijn. Verbinden, versmelten en loslaten hier ben ik heel blij mee. Leven vanuit mijn gevoel is HeartConnection."
Ria Vennik
Referentie Lyda HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is bewust worden van de gebeurtenissen in mijn lichaam, geest en dit in samenwerking oplossen. Dit geeft mij ruimte, ik ben positiever en ik voel mij veel prettiger. "
Lyda Prins
Referentie Paul trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij snelle verheldering door inzicht. In de sfeervolle groep zijn de verhalen en ervaringen van anderen heel herkenbaar. De nieuwe levensfilosofie van HC pas ik toe in het begeleiden van jongeren."
Paul Rötsche

Volg ons