Stichting Vrienden van HeartConnection

Het prachtige gedachtengoed van HeartConnection verspreiden we niet alleen via onze opleiding, maar ook met een groot aantal (gratis) activiteiten. Zoals onze jaarlijkse bijeenkomsten 23 september, podcasts, audio’s en vele waardevolle artikelen op onze community. Hiermee delen we de waardevolle kennis zo laagdrempelig mogelijk, zodat zoveel mogelijk mensen meteen zelf aan de slag kunnen en zo zelf kunnen bijdragen aan hun persoonlijke groei.

Ook willen we het gedachtegoed van HeartConnection Nederland® beschikbaar maken voor diverse non-profit en maatschappelijke organisaties, zoals zorg, politie, kraamzorg, verloskundigen, onderwijs en bedrijfsleven. Voor diverse beroepsgroepen werken we aan een online programma.

De financiering van de diverse (gratis) activiteiten buiten de opleiding om gebeurt vanuit de Stichting Vrienden van HeartConnection.

Documentaires – Villa Marjolein

Het maken van documentaires en programma’s om het gedachtegoed van HeartConnection te verspreiden. Naast een algemene korte docu wordt er gewerkt aan Villa Marjolein. In deze serie nodigt HeartConnection Nederland® (bekende) Nederlanders uit om op een prachtige villa midden in de natuur samen met HeartConnection het antwoord te vinden op een persoonlijke vraag. Dit kan een fysieke, psychische of levensvraag zijn, bijvoorbeeld waarom ze bepaalde dingen meemaken. Samen met Marjolein van der Meulen, grondlegger van HeartConnection Nederland®, maken ze een reis door het onderbewuste, dat de antwoorden geeft. Zo kan een breed publiek laagdrempelig kennismaken met het gedachtegoed van HeartConnection. Afhankelijk van het succes kunnen in de toekomst ook bekende buitenlandse persoonlijkheden uitnodigen. Klik op donatie-knop (onder aan deze pagina) voor thema’s van Villa Marjolein en meer achtergrond informatie.

Schenkingen en donaties

Wil je een bedrag schenken aan onze stichting?  Klik onderaan deze pagina op de groene donatie-knop, op deze pagina staat extra achtergrond en informatie. Wil je een factuur ontvangen? Neem contact met ons op.

Sponsoractiviteit(en)

Ben je geïnteresseerd om onze documentaires te sponsoren – privé en/of vanuit je bedrijf of instelling? Je bedrijf komt op de  aftiteling van onze documentaires Villa Marjolein en bedrijven worden genoemd bij Vrienden van HeartConneciton of anoniem. Neem contact met ons op, we bekijken graag onze win-win.

Investeerder(s) locatie

Er is behoefte aan een vaste locatie om onze activiteiten te faciliteren. Hier zoeken we een investeerder(s) voor. Dit kan in de vorm van een financiële bijdrage of in het aanbieden van een beschikbare locatie, en mogelijk dat de stichting deze kan huren.

Downloads

Met jouw donatie draag je bij aan:

  • Villa Marjolein
  • Locatie
  • Medicijn-loos ziekenhuis
  • Natuurschool
  • Zorginstellingen
  • Lees op de volgende pagina meer informatie

 

Klik op donatie-knop voor meer achtergrond van Stichting Vrienden van HeartConnection: