Stichting Vrienden van HeartConnection

Het prachtige gedachtengoed van HeartConnection verspreiden we niet alleen via onze opleiding, maar ook met een groot aantal (gratis) activiteiten. Zoals onze Open Huis-bijeenkomsten, de gratis Challenge, gratis e-books, podcasts en Clubhouse-afleveringen. Hiermee delen we de waardevolle kennis zo laagdrempelig mogelijk, zodat zoveel mogelijk mensen meteen zelf aan de slag kunnen en zo zelf kunnen bijdragen aan hun persoonlijke groei.

Ook willen we het gedachtegoed van HeartConnection Nederland® beschikbaar maken voor diverse non-profit en maatschappelijke organisaties, zoals zorg, politie, kraamzorg, verloskundigen en onderwijs.

De financiering van de diverse (gratis) activiteiten buiten de opleiding om gebeurt vanuit de Stichting vrienden van HeartConnection Nederland. De stichting Vrienden van HeartConnection Nederland heeft een ANBI-status en wordt aangemerkt als een goed doel.

Documentaires – Villa Marjolein

Het maken van documentaires en programma’s om het gedachtegoed van HeartConnection te verspreiden. Naast een algemene korte docu wordt er gewerkt aan Villa Marjolein. In deze serie nodigt HeartConnection Nederland® (bekende) Nederlanders uit om op een prachtige plek midden in de natuur samen met HeartConnection het antwoord te vinden op een persoonlijke vraag. Dit kan een fysieke, psychische of levensvraag zijn, bijvoorbeeld waarom ze bepaalde dingen meemaken. Samen met Marjolein van der Meulen, grondlegger van HeartConnection Nederland®, maken ze een reis door het onderbewuste, dat de antwoorden geeft. Zo kan een breed publiek laagdrempelig kennismaken met het gedachtegoed van HeartConnection. Afhankelijk van het succes kunnen in de toekomst ook bekende buitenlandse persoonlijkheden uitnodigen.

Schenkingen en donaties

Wil je een bedrag schenken aan onze stichting? Dit kan met een bijdrage op rekeningnummer …. Van Stichting Vrienden van HeartConnection, onder vermelding van ‘schenking’. Een schenking of donatie is aftrekbaar voor de Belastingdienst.

Sponsoractiviteit(en)

Ben je geïnteresseerd om onze documentaires, podcasts, HC Open Huis, sociale media, website en/of andere HC-activiteiten te sponsoren – privé en/of vanuit je bedrijf of instelling? Neem contact met ons op, we bekijken graag de win-win.

Investeerder(s) locatie

Er is behoefte aan een vaste locatie om onze activiteiten en opleiding te faciliteren. Hier zoeken we een investeerder(s) voor. Dit kan in de vorm van een financiële bijdrage of in het aanbieden van een beschikbare locatie.

Met jouw donatie draag je bij aan:

 1. Het maken van documentaires en programma’s om het gedachtegoed van HeartConnection te verspreiden.
 2. Een vaste locatie van waaruit we onze (gratis) activiteiten kunnen produceren en aanbieden.
 3. De vele gratis activiteiten zoals:
  • Challenge
  • Podcasts
  • E-boek
  • Community
  • Vrienden van HeartConnection Nieuwsbrief
  • Jaarlijkse bijeenkomst Vrienden van HeartConnection
  • HC Open Huis
  • En nog veel meer moois!

Dank je wel voor jouw bijdrage!

 • RSIN 863702624
 • Beloningsbeleid 33% ieder bestuurslid
 • Bestuur is gezamenlijk bevoegd

Downloads