icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Verbinden-Versmelten-Loslaten bij HeartConnection Nederland®

Verbinden-Versmelten-Loslaten

Een conflictinslag kun al op jonge leeftijd opdoen, zelfs al in je moeders buik, tijdens de zwangerschap. Houd er ook rekening mee dat alle overtuigingen van je moeder en vader automatisch in jouw DNA zit. Dit wordt van generatie op generatie doorgegeven. Daarom is er binnen HeartConnection geen schuld, slachtoffer of oordeel. Door verbinden, versmelten en loslaten kun je nu oeroude overtuigingen, emoties en patronen loslaten, met mogelijk hierbij een fysieke klacht. Je gaat op reis in jouw lichaam, in jouw onderbewuste. Steeds geef je antwoord op de vraag:

  • Hoe voelt dit?
  • En nog meer?
  • Voel maar. Ga er helemaal in zitten.

 Dana

Dana vertelt dat haar naam van vier letters is gevormd uit de namen van haar twee overgroot-oma en -opa. Een ingewikkeld verhaal. Haar ouders wilden Dana naar beide grootouders vernoemen, maar ze vonden het lastige een keuze maken. Er was dus de nodige verwarring rondom haar naam, met wel of geen vernoeming en dan maar een combinatie van vier letters uit beide namen. Kan het zijn dat Dana de rest van haar leven deze verwarring leeft?

Niet verstaan worden

Dana is gestopt met werk, omdat ze te veel fysieke klachten kreeg. Ze is opgeleid tot therapeut, maar kreeg haar praktijk in Utrecht niet van de grond. Het is lastig voor Dana om haar ideeën te manifesteren. Ze is enthousiast over haar ideeën, maar kan ze niet in actie omzetten. De mensen kunnen tijdens de training Dana niet verstaan. Dana: “Dit gebeurt mij altijd: mensen verstaan mij niet.” Ook haar ouders verstonden haar niet. En dierbaren en vrienden verstaan haar nog steeds niet. Verder zegt ze bij elke vraag: “Weet ik niet”. Interessant.

Wat gebeurt er als Dana echt zegt wat ze wil zeggen? “Dan kan ik hierop worden afgerekend”, zegt ze. Als Dana over dit onderwerp praat, wordt haar lichaam heel gespannen. Van boven naar beneden is ze helemaal nerveus en gespannen. De tranen staan in haar ogen. Ze voelt de emoties van shock, verdriet, diep verdriet, paniek, angst en stress. ‘Ik weet het niet’, ‘ik kan niet verder’, ‘ik zit vast’, een gevoel van blokkeren. Ze blijft bij haar gevoel en ademt diep in en uit. Ze blijft zich verbinden met wat ze voelt in haar lichaam. Opeens voelt haar lichaam rustig, opgelucht, vrij en blij. Stralend en blij gaat Dana naar huis.

Verbinden-versmelten-loslaten

Hoe kan dit zo snel? Hoe kan dit zo eenvoudig? Door de gerichte vragen te stellen, weten hoe het onderbewuste werkt, gaat het onderbewuste van Dana naar de kern van haar pijn. Opeens begint haar lichaam te trillen en ze voelt de zenuwen. We noemen dit binnen HeartConnection verbinden-versmelten-loslaten. Door te voelen wat er in het moment is in je lichaam, hier echt contact mee te maken en het er te laten zijn - hoe eng we dit soms ook kunnen vinden – kun je vervolgens versmelten met deze emoties en pijn. En dan kun je in een kort tijd deze emoties en pijn loslaten.

HeartConnection is de nieuwe levensfilosofie!

"We wensen je verzachting, versmelting, verbinding met al wat is!
Leer Verbinden-Versmelten-Loslaten bij onze Opleiding."

Overzicht trainingen en workshops
Referentie Somer en Roos-Marijn trainingen HeartConnection Nederland®
"We vonden Toscane en Marokko Reis heel gezellig en heel leuk met iedereen."
Somer en Roos-Marijn
Referentie Christel trainingen HeartConnection Nederland®
"Eindelijk na vele zoektochten krijg ik inzicht in hoe alles op mij zijn werking heeft. Hierdoor overzie ik situaties in mijn leven. In de groep mag en kan ik eindelijk mezelf zijn en daardoor mijn kwetsbaarheden laten zien. "
Christel Jans
Referentie vader en dochter trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection leert je de kern te bereiken en dit is goud waard. Madelief: Ik kan mijn nek na zes jaar weer bewegen, nadat ik samen met Marjolein (20 minuten) aan mijn overtuiging 'Ik ben te dik' heb gewerkt!"
Vader Johan en dochter Madelief
Referentie Gabi trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection voelt voor mij als verbindend en verhelderend. Mijn grootste inzicht is dat alles ver terug gaat in de generaties en dit heeft een enorme impact op mijn huidige leven."
Gabi Schmitter
Referentie Arwa trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is vertrouwen, kennis en ervaring. Ik heb alle antwoorden voor mijn klachten, MS en myocarditis, ontvangen. Het is een warm bad, vertrouwd, helende energie die mij doet opleven om dieper in mijzelf te komen."
Arwa Meijer
Referentie Geertje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij veel AHA-momenten. Onze pijnen, frustraties en angsten durven VOELEN en er doorheen durven gaan, door ze te verbinden, te versmelten en los te laten. Zo kom ik bij mijn ware zelf."
Geertje Baltussen
Referentie Alexia trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is de weg terug naar mijn basis, naar mijn gevoel, waar ik altijd op kan vertrouwen. Het besef dat alle antwoorden inderdaad al in mijzelf aanwezig zijn en met wat oefening er snel uitkomen. HeartConnection Toscane en Marokko Reis overtrof alle verwachtingen die ik had, deze week voelde als een enorm mooi cadeau aan mijzelf."
Alexia Tichelman
Referentie Maartje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij vele inzichten. Ik ben verrast door de acteurs in mijn leven, zij geven mij de uitdaging om te oefenen in neutraliteit. Elke situatie geeft mij de kans om te verbinden, smelten en los te laten. Dit gaat steeds sneller."
Maartje de la Brassine
Referentie Charlotte en Lavineke trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een fantastische ervaring, zo bijzonder dat je kunt genezen van klachten. We hebben veel getransformeerd. Lavineke: Na HC is er veel veranderd. Ik kies nu voor mijzelf en ik neem leiding over mijn eigen leven. "
Charlotte van der Poll en Lavineke van der Meulen
Referentie Simone trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een geweldige belevenis. De eenvoud die je aangedragen krijgt waarmee je conflicten kunt oplossen die gezondheid geven. Ik heb veel kennis vergaard in mijn leven, maar dit is van hele andere orde. Zo eenvoudig als je het geloofd."
Simone Nieuwenhuis
Referentie Astrid trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een verrijking aan wijsheid, het geeft mij rust, inzichten en vertrouwen in mijn leven! Toscane en Marokko Reis was op een super locatie en we bleven een hele week in een warme liefdevolle energie."
Astrid van der Linden
Referentie Birgitte trainingen HeartConnection Nederland®
"Ik heb eerlijke vredigheid ontdekt en dit geef ik door in mijn praktijk. De groep is heel bijzonder. Het programma "pleasen" dat ik leefde, hier heb ik inzicht in gekregen, waardoor mijn leven nu anders is. "
Birgitte van Groeningen
Referentie Marlies HeartConenction Nederland®
"HeartConnection is de natuurlijke weg naar een gezond leven. Door de fascinerende werking van mijn lichaam te hebben kunnen doorgronden, heb ik geen angst meer voor een eventuele kankerdiagnose. Al mijn klachten waren aan elkaar gelinkt en aan mijn voorouders én dat ik met een kort gesprek met iemand zoveel inzicht in mijn situatie heb gekregen. HC is een onvergetelijke reis naar binnen."
Marlies Dissevelt
Referentie Angelique trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een liefdevolle familie, veilig nest en verhelderend. HC geeft mij rust, begrip in mijn lichaam en geest. Ik heb mijn vertrouwen terug."
Angelique Rigterink
Referentie Ria trainingen HeartConnection Nederland®
"Toscane en Marokko Reis was een onbeschrijflijk mooie, leerzame, harmonieuze, liefdevolle onvergetelijke week. Ik heb meer eigenwaarde en lef gekregen om trouw aan mezelf te zijn. Verbinden, versmelten en loslaten hier ben ik heel blij mee. Leven vanuit mijn gevoel is HeartConnection."
Ria Vennik
Referentie Lyda HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is bewust worden van de gebeurtenissen in mijn lichaam, geest en dit in samenwerking oplossen. Dit geeft mij ruimte, ik ben positiever en ik voel mij veel prettiger. "
Lyda Prins
Referentie Paul trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij snelle verheldering door inzicht. In de sfeervolle groep zijn de verhalen en ervaringen van anderen heel herkenbaar. De nieuwe levensfilosofie van HC pas ik toe in het begeleiden van jongeren."
Paul Rötsche

Volg ons