icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Leer alles over het ontstaan en deprogrammeringen van jouw overtuigingen bij HeartConnection Nederland®

Overtuigingen

Mensen ontmoeten in overtuigingen en overlevingsmechanismes.

Terug naar je eigen waarheid

Een studente medicijnen (26 jaar) zegt tijdens HeartConnection 2: "Ik geloof niet dat het onderbewuste zo werkt." Ik ben dankbaar om haar eerlijkheid. Mijn antwoord is dat de waarheid in jezelf zit. Neem nooit klakkeloos aan wat de leraar, de studie, het boek, enzovoort zegt. Ontvang waarmee je resoneert, onderzoek dit en als dit goed is voor jou en de ander, ga het dan leven. Kom weer terug naar je eigen waarheid! Onze maatschappij is ingericht om aan te nemen wat de ander zegt: dit wordt onze waarheid. HeartConnection vraagt jou om ‘uit de box’ te denken en te handelen. Daar is het ego niet altijd zo blij mee.

De sublieme overlevingsmechanismen van het ego

Het ego wil niet veranderen en verzint van alles om verandering te voorkomen. Onze overlevingsmechanismes zijn subliem! Zo zegt een deelnemer: "Mijn groei is dat ik pijn moet lijden om te leren." Twee anderen uit de groep geven toe dezelfde overtuiging te leven. Een overtuiging om je drama in stand te houden, interessant. Je mag deze overtuiging natuurlijk blijven geloven of niet. Jij bepaalt. Het is namelijk een overtuiging om te over-leven en in drama te blijven. Wie ben je zonder drama?

Wat kies jij?

Ook leuk: de overtuiging "Hier heb ik geen last van." En de leukste "Dit weet ik allemaal al.” Blijf je geloven in je overtuigingen? Of geef je jezelf een kans tot de creatie van een superleuk leven: "Ik kies voor een heel leuk leven vol spirit, positief avontuur en ik ben super gelukkig met allemaal lieve mensen en kinderen om mij heen! Dit creëer ik zelf 100%!

Creatie van gezondheid en geluk

Creatie van gezondheid en geluk leer je tijdens HeartConnection. Tijdens de trainingen ontmoet je je overtuigingen en zie je waar en waarom ze zijn ontstaan. Je krijgt een keuze om deze verder te leven of niet. Je leert hoe jouw biologie werkt en hoe het onderbewuste werkt. Welke rol hebben je ouders en voorouders in jouw dagelijkse leven? Patronen ga je begrijpen, je wordt bewust en je leert deze patronen te deprogrammeren. We doen diverse oefeningen om je te verbinden met je overtuiging, te versmelten en los te laten. Daardoor kun jij de regie nemen over jouw leven.

Creëer het leven dat jij wilt
Eer je overleving
Dank je wel, dankzij mijn overleving leef ik
Ik hou van mijzelf, van jou en alles om mij heen

Waar komen jouw overtuigingen vandaan?

Lees verder overtuigingen in artikel acteur

Overzicht trainingen en workshops
Referentie Somer en Roos-Marijn trainingen HeartConnection Nederland®
"We vonden Toscane en Marokko Reis heel gezellig en heel leuk met iedereen."
Somer en Roos-Marijn
Referentie Christel trainingen HeartConnection Nederland®
"Eindelijk na vele zoektochten krijg ik inzicht in hoe alles op mij zijn werking heeft. Hierdoor overzie ik situaties in mijn leven. In de groep mag en kan ik eindelijk mezelf zijn en daardoor mijn kwetsbaarheden laten zien. "
Christel Jans
Referentie vader en dochter trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection leert je de kern te bereiken en dit is goud waard. Madelief: Ik kan mijn nek na zes jaar weer bewegen, nadat ik samen met Marjolein (20 minuten) aan mijn overtuiging 'Ik ben te dik' heb gewerkt!"
Vader Johan en dochter Madelief
Referentie Gabi trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection voelt voor mij als verbindend en verhelderend. Mijn grootste inzicht is dat alles ver terug gaat in de generaties en dit heeft een enorme impact op mijn huidige leven."
Gabi Schmitter
Referentie Arwa trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is vertrouwen, kennis en ervaring. Ik heb alle antwoorden voor mijn klachten, MS en myocarditis, ontvangen. Het is een warm bad, vertrouwd, helende energie die mij doet opleven om dieper in mijzelf te komen."
Arwa Meijer
Referentie Geertje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij veel AHA-momenten. Onze pijnen, frustraties en angsten durven VOELEN en er doorheen durven gaan, door ze te verbinden, te versmelten en los te laten. Zo kom ik bij mijn ware zelf."
Geertje Baltussen
Referentie Alexia trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is de weg terug naar mijn basis, naar mijn gevoel, waar ik altijd op kan vertrouwen. Het besef dat alle antwoorden inderdaad al in mijzelf aanwezig zijn en met wat oefening er snel uitkomen. HeartConnection Toscane en Marokko Reis overtrof alle verwachtingen die ik had, deze week voelde als een enorm mooi cadeau aan mijzelf."
Alexia Tichelman
Referentie Maartje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij vele inzichten. Ik ben verrast door de acteurs in mijn leven, zij geven mij de uitdaging om te oefenen in neutraliteit. Elke situatie geeft mij de kans om te verbinden, smelten en los te laten. Dit gaat steeds sneller."
Maartje de la Brassine
Referentie Charlotte en Lavineke trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een fantastische ervaring, zo bijzonder dat je kunt genezen van klachten. We hebben veel getransformeerd. Lavineke: Na HC is er veel veranderd. Ik kies nu voor mijzelf en ik neem leiding over mijn eigen leven. "
Charlotte van der Poll en Lavineke van der Meulen
Referentie Simone trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een geweldige belevenis. De eenvoud die je aangedragen krijgt waarmee je conflicten kunt oplossen die gezondheid geven. Ik heb veel kennis vergaard in mijn leven, maar dit is van hele andere orde. Zo eenvoudig als je het geloofd."
Simone Nieuwenhuis
Referentie Astrid trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een verrijking aan wijsheid, het geeft mij rust, inzichten en vertrouwen in mijn leven! Toscane en Marokko Reis was op een super locatie en we bleven een hele week in een warme liefdevolle energie."
Astrid van der Linden
Referentie Birgitte trainingen HeartConnection Nederland®
"Ik heb eerlijke vredigheid ontdekt en dit geef ik door in mijn praktijk. De groep is heel bijzonder. Het programma "pleasen" dat ik leefde, hier heb ik inzicht in gekregen, waardoor mijn leven nu anders is. "
Birgitte van Groeningen
Referentie Marlies HeartConenction Nederland®
"HeartConnection is de natuurlijke weg naar een gezond leven. Door de fascinerende werking van mijn lichaam te hebben kunnen doorgronden, heb ik geen angst meer voor een eventuele kankerdiagnose. Al mijn klachten waren aan elkaar gelinkt en aan mijn voorouders én dat ik met een kort gesprek met iemand zoveel inzicht in mijn situatie heb gekregen. HC is een onvergetelijke reis naar binnen."
Marlies Dissevelt
Referentie Angelique trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een liefdevolle familie, veilig nest en verhelderend. HC geeft mij rust, begrip in mijn lichaam en geest. Ik heb mijn vertrouwen terug."
Angelique Rigterink
Referentie Ria trainingen HeartConnection Nederland®
"Toscane en Marokko Reis was een onbeschrijflijk mooie, leerzame, harmonieuze, liefdevolle onvergetelijke week. Ik heb meer eigenwaarde en lef gekregen om trouw aan mezelf te zijn. Verbinden, versmelten en loslaten hier ben ik heel blij mee. Leven vanuit mijn gevoel is HeartConnection."
Ria Vennik
Referentie Lyda HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is bewust worden van de gebeurtenissen in mijn lichaam, geest en dit in samenwerking oplossen. Dit geeft mij ruimte, ik ben positiever en ik voel mij veel prettiger. "
Lyda Prins
Referentie Paul trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij snelle verheldering door inzicht. In de sfeervolle groep zijn de verhalen en ervaringen van anderen heel herkenbaar. De nieuwe levensfilosofie van HC pas ik toe in het begeleiden van jongeren."
Paul Rötsche

Volg ons