icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Onrustig slapen en woede Laurin 3 jaar - HeartConnection Nederland®

Onrustig slapen en woedeaanvallen Laurin (3 jaar)

Laurin (3) had veel last van woedeaanvallen en was vaak onrustig. Hij sliep slecht en zag bleek in zijn gelaat. Bij HeartConnection werd duidelijk waar dat vandaan kwam.

Geen goed gevoel

Moeder Christiane (38) vertelde dat ze een verloskundige had gekozen die speciaal opgeleid was in onderwaterbevallingen en slechts twee tot drie vrouwen per maand begeleidde. Een aantal weken voor de bevalling deelde ze mee dat ze een borstverkleining wilde ondergaan en dat de operatie vlak voor Christiane’s uitgerekende datum zou plaatsvinden. Intuïtief was het voor Christiane meteen duidelijk dat dit niet goed was voor haar en haar kind, maar ze deed niets. Er gebeurde wat er moest gebeuren: een zware bevalling die eindigde in een ziekenhuis. Laurin moest meteen tien dagen behandeld worden met antibiotica en lag op de couveuse afdeling. Er zit nog veel verdriet en woede bij Christiane dat zij niet naar haar gevoel luisterde.

Begrip en ontspanning

Nadat Christiane dit had begrepen, kwam Laurin terecht in een ontspanning, werd flink verkouden met koorts en de woedeaanvallen leken even nog sterker. Nu is hij veel meer ontspannen, slaapt goed en heeft lekkere appeltjeswangen. De woedeaanvallen zijn stukken minder. Ze is blij dat ze dit via HeartConnection helder heeft gekregen.

Woedeaanvallen en koorts

Bij woedeaanvallen gaan twee territoriumconflicten samen: identiteitsconflict en territorium ergernis conflict. Tijdens de bevalling heeft Laurin waarschijnlijk deze conflicten opgelopen. En waarschijnlijk lijdt Laurin deze conflicten voor zijn moeder. Het gaat om de ergernis die moeder tijdens het bevallingsproces in relatie tot haar verloskundige heeft ervaren, plus het identiteitsconflict ‘wat voor moeder ben ik dat ik niet naar mijn gevoel heb geluisterd?’. Met andere woorden: ‘welke plek neem ik in als ‘nieuwe’ moeder?’. Het herstel (= de oplossing) van deze conflicten gaat met koorts gepaard.

Veiligheid en verkoudheid

Moeder moest voor haar bevalling alert zijn, want er dreigde gevaar voor haar en voor de geboorte van haar zoon. De verloskundige zou er niet voor haar zijn. Zij rook onraad. Zij stak toen, net als een dier, haar neus in de lucht om te ruiken waar het gevaar vandaan kwam. Haar zoontje heeft dit waarschijnlijk ervaren als ‘wanneer mama niet naar haar gevoel luistert, is het onveilig voor mij en mama’. Mama heeft de onveiligheid opgelost door het inzicht ‘het is beter als ik vanaf nu naar mijn gevoel luister’. Hierdoor is Laurin ook in oplossing gegaan en hij wordt flink verkouden (= herstel). Gelukkig is moeder enorm opgelucht dat ze nu eindelijk haar zoon begrijpt. Laurin vertelde het verhaal van zijn moeder en bevalling.

 

Leer alles over slapen, woede, koorts, verkoudheid, territorium bij training HeartConnection 1.

 

Overzicht trainingen, workshops en lezingen 

 

Referentie Somer en Roos-Marijn trainingen HeartConnection Nederland®
"We vonden Toscane en Marokko Reis heel gezellig en heel leuk met iedereen."
Somer en Roos-Marijn
Referentie Christel trainingen HeartConnection Nederland®
"Eindelijk na vele zoektochten krijg ik inzicht in hoe alles op mij zijn werking heeft. Hierdoor overzie ik situaties in mijn leven. In de groep mag en kan ik eindelijk mezelf zijn en daardoor mijn kwetsbaarheden laten zien. "
Christel Jans
Referentie vader en dochter trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection leert je de kern te bereiken en dit is goud waard. Madelief: Ik kan mijn nek na zes jaar weer bewegen, nadat ik samen met Marjolein (20 minuten) aan mijn overtuiging 'Ik ben te dik' heb gewerkt!"
Vader Johan en dochter Madelief
Referentie Gabi trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection voelt voor mij als verbindend en verhelderend. Mijn grootste inzicht is dat alles ver terug gaat in de generaties en dit heeft een enorme impact op mijn huidige leven."
Gabi Schmitter
Referentie Arwa trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is vertrouwen, kennis en ervaring. Ik heb alle antwoorden voor mijn klachten, MS en myocarditis, ontvangen. Het is een warm bad, vertrouwd, helende energie die mij doet opleven om dieper in mijzelf te komen."
Arwa Meijer
Referentie Geertje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij veel AHA-momenten. Onze pijnen, frustraties en angsten durven VOELEN en er doorheen durven gaan, door ze te verbinden, te versmelten en los te laten. Zo kom ik bij mijn ware zelf."
Geertje Baltussen
Referentie Alexia trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is de weg terug naar mijn basis, naar mijn gevoel, waar ik altijd op kan vertrouwen. Het besef dat alle antwoorden inderdaad al in mijzelf aanwezig zijn en met wat oefening er snel uitkomen. HeartConnection Toscane en Marokko Reis overtrof alle verwachtingen die ik had, deze week voelde als een enorm mooi cadeau aan mijzelf."
Alexia Tichelman
Referentie Maartje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij vele inzichten. Ik ben verrast door de acteurs in mijn leven, zij geven mij de uitdaging om te oefenen in neutraliteit. Elke situatie geeft mij de kans om te verbinden, smelten en los te laten. Dit gaat steeds sneller."
Maartje de la Brassine
Referentie Charlotte en Lavineke trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een fantastische ervaring, zo bijzonder dat je kunt genezen van klachten. We hebben veel getransformeerd. Lavineke: Na HC is er veel veranderd. Ik kies nu voor mijzelf en ik neem leiding over mijn eigen leven. "
Charlotte van der Poll en Lavineke van der Meulen
Referentie Simone trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een geweldige belevenis. De eenvoud die je aangedragen krijgt waarmee je conflicten kunt oplossen die gezondheid geven. Ik heb veel kennis vergaard in mijn leven, maar dit is van hele andere orde. Zo eenvoudig als je het geloofd."
Simone Nieuwenhuis
Referentie Astrid trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een verrijking aan wijsheid, het geeft mij rust, inzichten en vertrouwen in mijn leven! Toscane en Marokko Reis was op een super locatie en we bleven een hele week in een warme liefdevolle energie."
Astrid van der Linden
Referentie Birgitte trainingen HeartConnection Nederland®
"Ik heb eerlijke vredigheid ontdekt en dit geef ik door in mijn praktijk. De groep is heel bijzonder. Het programma "pleasen" dat ik leefde, hier heb ik inzicht in gekregen, waardoor mijn leven nu anders is. "
Birgitte van Groeningen
Referentie Marlies HeartConenction Nederland®
"HeartConnection is de natuurlijke weg naar een gezond leven. Door de fascinerende werking van mijn lichaam te hebben kunnen doorgronden, heb ik geen angst meer voor een eventuele kankerdiagnose. Al mijn klachten waren aan elkaar gelinkt en aan mijn voorouders én dat ik met een kort gesprek met iemand zoveel inzicht in mijn situatie heb gekregen. HC is een onvergetelijke reis naar binnen."
Marlies Dissevelt
Referentie Angelique trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een liefdevolle familie, veilig nest en verhelderend. HC geeft mij rust, begrip in mijn lichaam en geest. Ik heb mijn vertrouwen terug."
Angelique Rigterink
Referentie Ria trainingen HeartConnection Nederland®
"Toscane en Marokko Reis was een onbeschrijflijk mooie, leerzame, harmonieuze, liefdevolle onvergetelijke week. Ik heb meer eigenwaarde en lef gekregen om trouw aan mezelf te zijn. Verbinden, versmelten en loslaten hier ben ik heel blij mee. Leven vanuit mijn gevoel is HeartConnection."
Ria Vennik
Referentie Lyda HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is bewust worden van de gebeurtenissen in mijn lichaam, geest en dit in samenwerking oplossen. Dit geeft mij ruimte, ik ben positiever en ik voel mij veel prettiger. "
Lyda Prins
Referentie Paul trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij snelle verheldering door inzicht. In de sfeervolle groep zijn de verhalen en ervaringen van anderen heel herkenbaar. De nieuwe levensfilosofie van HC pas ik toe in het begeleiden van jongeren."
Paul Rötsche

Volg ons