icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Leer alles over eczeem bij HeartConnection Nederland®

Eczeem

Eczeem: scheidingsconflict van moeder op zoon

Tijdens een training komt  de vraag van een jongen die helemaal onder de eczeem zat. Zijn moeder was hierover radeloos. Het ene scheidingsconflict (oorzaak eczeem) na het andere speelt zich af in het leven van de moeder en dit blijft zich herhalen bij haar zoon. Magnifiek hoe zoon en moeder zo sterk op elkaar reageren. Gelukkig werden ze zich hier op deze training zelf bewust van. Hoogste tijd om dit te verbinden en echt te de-programmeren. 

Verbinden-versmelten-loslaten

Samen hebben we een indrukwekkende training gehad met veel verschillende vragen, emoties, ziektebeelden en respect voor elkaar. En met veel openheid van de deelnemers om hun biologie, hun onderbewuste te begrijpen en met dit nieuwe bewustzijn te verbinden-versmelten-loslaten. Welkom in de wereld van Heartconnection ❤. 

Het verhaal van Teddy  

Teddy (36) heeft een vraag over haar eczeem. Vier jaar geleden kreeg ze een nieuwe vriend met wie ze heel gelukkig mee is. Maar vanaf deze tijd heeft Teddy eczeem.

Herstelfase scheidingsconflict

Eczeem is herstelfase van een scheidingsconflict. Na een scheidingsconflict wordt Teddy’s huid dun op de plaats waar ze het scheidingsconflict heeft ervaren. Omdat ze een nieuwe vriend krijgt, gaat Teddy in oplossing en krijgt ze eczeem. Dit leer je tijdens HeartConnection 1. Haar lichaam laat de stress van een scheidingsconflict los. Echter, ze heeft nu vier jaar eczeem. Haar lichaam vertelt haar daarmee dat ze nog last heeft van scheidingsconflict(en).

Scheidingsconflicten

Ik vraag Teddy naar haar scheidingsconflicten. Ze somt op:

  • Op haar 30e wil haar beste vriendin haar niet meer zien, er is geen contact meer.
  • Op haar 28e stopt de relatie met haar ex-vriend.
  • Op haar 6e is ze alleen, omdat haar ouders met haar zusje plotseling naar het ziekenhuis moesten.

Nachtmerrie

Opeens vertelt Teddy over een nachtmerrie die zij als kind vaak had. Er kwam een heks die Teddy scheidde van haar ouders en zus. Een vreselijke angstige droom die zij regelmatig droomde. Dit deelde ze niet met haar ouders. Wel ging ze zich aanpassen, vanuit het gevoel: ‘ik moet mijn best doen om met papa, mama en zus samen te zijn’.

Nachtmerrie komt uit

Ze voelt de enorme pijn over deze droom, die op haar 35e werkelijkheid wordt: ze heeft geen contact meer met haar zus en ouders. Ze wil nu het liefst wegrennen, negeren en vergeten, doen alsof deze scheidingspijn met haar ouders en zus er niet is. Ze voelt angst, eenzaamheid, veel verdriet, wervelingen in haar lichaam, spanningen en ze gaat trillen. Ze begint te verbinden-versmelten-loslaten met haar scheidingspijn. Na enkele minuten wordt ze rustig. Tegelijkertijd is Teddy enorm onder de indruk, omdat ze niet had gedacht dat dit verhaal onder haar eczeem zat. Ze is blij en opgelucht dat ze haar eczeem-verhaal nu begrijpt. Om meer over haar lichaam en leven te begrijpen gaat ze HeartConnection 1 en HeartConnection 2 volgen, om zelf leiding over haar leven te nemen!

Lees meer over astma, TBC en eczeem

Lees meer over scheiding

Lees meer over psoriasis

 

Leer alles over jouw biologie bij HeartConnection 1

Overzicht trainingen en workshops
Referentie Somer en Roos-Marijn trainingen HeartConnection Nederland®
"We vonden Toscane en Marokko Reis heel gezellig en heel leuk met iedereen."
Somer en Roos-Marijn
Referentie Christel trainingen HeartConnection Nederland®
"Eindelijk na vele zoektochten krijg ik inzicht in hoe alles op mij zijn werking heeft. Hierdoor overzie ik situaties in mijn leven. In de groep mag en kan ik eindelijk mezelf zijn en daardoor mijn kwetsbaarheden laten zien. "
Christel Jans
Referentie vader en dochter trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection leert je de kern te bereiken en dit is goud waard. Madelief: Ik kan mijn nek na zes jaar weer bewegen, nadat ik samen met Marjolein (20 minuten) aan mijn overtuiging 'Ik ben te dik' heb gewerkt!"
Vader Johan en dochter Madelief
Referentie Gabi trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection voelt voor mij als verbindend en verhelderend. Mijn grootste inzicht is dat alles ver terug gaat in de generaties en dit heeft een enorme impact op mijn huidige leven."
Gabi Schmitter
Referentie Arwa trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is vertrouwen, kennis en ervaring. Ik heb alle antwoorden voor mijn klachten, MS en myocarditis, ontvangen. Het is een warm bad, vertrouwd, helende energie die mij doet opleven om dieper in mijzelf te komen."
Arwa Meijer
Referentie Geertje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij veel AHA-momenten. Onze pijnen, frustraties en angsten durven VOELEN en er doorheen durven gaan, door ze te verbinden, te versmelten en los te laten. Zo kom ik bij mijn ware zelf."
Geertje Baltussen
Referentie Alexia trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is de weg terug naar mijn basis, naar mijn gevoel, waar ik altijd op kan vertrouwen. Het besef dat alle antwoorden inderdaad al in mijzelf aanwezig zijn en met wat oefening er snel uitkomen. HeartConnection Toscane en Marokko Reis overtrof alle verwachtingen die ik had, deze week voelde als een enorm mooi cadeau aan mijzelf."
Alexia Tichelman
Referentie Maartje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij vele inzichten. Ik ben verrast door de acteurs in mijn leven, zij geven mij de uitdaging om te oefenen in neutraliteit. Elke situatie geeft mij de kans om te verbinden, smelten en los te laten. Dit gaat steeds sneller."
Maartje de la Brassine
Referentie Charlotte en Lavineke trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een fantastische ervaring, zo bijzonder dat je kunt genezen van klachten. We hebben veel getransformeerd. Lavineke: Na HC is er veel veranderd. Ik kies nu voor mijzelf en ik neem leiding over mijn eigen leven. "
Charlotte van der Poll en Lavineke van der Meulen
Referentie Simone trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een geweldige belevenis. De eenvoud die je aangedragen krijgt waarmee je conflicten kunt oplossen die gezondheid geven. Ik heb veel kennis vergaard in mijn leven, maar dit is van hele andere orde. Zo eenvoudig als je het geloofd."
Simone Nieuwenhuis
Referentie Astrid trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een verrijking aan wijsheid, het geeft mij rust, inzichten en vertrouwen in mijn leven! Toscane en Marokko Reis was op een super locatie en we bleven een hele week in een warme liefdevolle energie."
Astrid van der Linden
Referentie Birgitte trainingen HeartConnection Nederland®
"Ik heb eerlijke vredigheid ontdekt en dit geef ik door in mijn praktijk. De groep is heel bijzonder. Het programma "pleasen" dat ik leefde, hier heb ik inzicht in gekregen, waardoor mijn leven nu anders is. "
Birgitte van Groeningen
Referentie Marlies HeartConenction Nederland®
"HeartConnection is de natuurlijke weg naar een gezond leven. Door de fascinerende werking van mijn lichaam te hebben kunnen doorgronden, heb ik geen angst meer voor een eventuele kankerdiagnose. Al mijn klachten waren aan elkaar gelinkt en aan mijn voorouders én dat ik met een kort gesprek met iemand zoveel inzicht in mijn situatie heb gekregen. HC is een onvergetelijke reis naar binnen."
Marlies Dissevelt
Referentie Angelique trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een liefdevolle familie, veilig nest en verhelderend. HC geeft mij rust, begrip in mijn lichaam en geest. Ik heb mijn vertrouwen terug."
Angelique Rigterink
Referentie Ria trainingen HeartConnection Nederland®
"Toscane en Marokko Reis was een onbeschrijflijk mooie, leerzame, harmonieuze, liefdevolle onvergetelijke week. Ik heb meer eigenwaarde en lef gekregen om trouw aan mezelf te zijn. Verbinden, versmelten en loslaten hier ben ik heel blij mee. Leven vanuit mijn gevoel is HeartConnection."
Ria Vennik
Referentie Lyda HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is bewust worden van de gebeurtenissen in mijn lichaam, geest en dit in samenwerking oplossen. Dit geeft mij ruimte, ik ben positiever en ik voel mij veel prettiger. "
Lyda Prins
Referentie Paul trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij snelle verheldering door inzicht. In de sfeervolle groep zijn de verhalen en ervaringen van anderen heel herkenbaar. De nieuwe levensfilosofie van HC pas ik toe in het begeleiden van jongeren."
Paul Rötsche

Volg ons