icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Altijd ziek - Keelpijn - Buikpijn - Griep bij HeartConnection Nederland®

Altijd ziek - Keelpijn - Buikpijn - Griep

Jaron (22) is van jongs af aan ziek. Het begint bij keelpijn, daarna wordt hij grieperig en/of krijgt  buikklachten. Hij is zich ervan bewust dat hij zich dan helemaal focust op zijn keel of buik en zegt dat het psychisch is. Op zijn vijftiende heeft Jaron een whiplash gehad. De auto die zijn moeder bestuurt, komt zowel links als rechts klem te zitten tussen twee grote vrachtwagens. Op zijn twintigste krijgt Joran van de huisarts de diagnose ‘overspannen’. Jaron is het vertrouwen in zijn lichaam kwijtgeraakt. Hij voelt zich bekneld in zijn lichaam. We gaan op onderzoek uit.

Levensblauwdruk

We kijken naar de levensblauwdruk van Joran. Dit is de periode rondom conceptie, zwangerschap, geboorte en eerste levensjaar. Als zijn moeder zwanger is van Jaron, krijgt ze een bloeding en denkt dat haar kindje dood is. In het ziekenhuis ontdekt moeder dat ze toch nog zwanger is. De rest van de zwangerschap is moeder overbezorgd en angstig dat ze haar kind zal verliezen. De doods-, en schrikangst die ze heeft ervaren, komt direct bij Jaron terecht. Hij voelt deze onverklaarbare spanning en angst elk moment in zijn lichaam.

Dapper

Bij de geboorte krijgt hij de naam Jaron. Dit betekent volgens zijn ouders ‘dapper’. Hij krijgt deze naam, omdat hij tegen de verwachting van zijn ouders  in heeft overleefd. De rest van zijn leven voelt hij de druk dat hij dapper moet zijn. Dit werkt door in alles. Hij voelt in alles de angst om te falen. 

Keelpijn

Wat is de functie van zijn continue keelpijn? In de natuur krijgt moeder wolf na het werpen van haar welpje een keelontsteking om haar stem krachtiger te maken. Zodat haar kleintje haar van veraf kan horen. Dit is dus een positief verschijnsel. Wil Jaron elke keer schreeuwen: ‘Ik leef’?

Grieperig en buikpijn

Hoe zit het met de griep en buikpijn? In de biologische Tweefasigheid staan griep en buikpijn oor de oplossing na een stressperiode. Joran herhaalt dit zijn hele leven. De cyclus van stress opbouw - in oplossing – ont-stressen geeft hem een grieperig gevoel en/of buikpijn.

Verbinden-Versmelten-Loslaten

Jaron begrijpt nu waar zijn spanning en angsten vandaan komen: hij heeft dit tijdens de zwangerschap overgenomen van zijn moeder. We gaan verbinden-versmelten-loslaten (VVL). Jaron voelt in zijn lichaam allerlei emoties, spanningen en nervositeit. Hij voelt het hebben van geen vertrouwen in zijn lichaam, het gevoel van falen, geen gevoel in zijn lichaam. Hij maakt hier verbinding mee en versmelt, totdat hij rustig wordt, kan loslaten en zich herboren voelt.

Vertrouwen

Jaron is onder de indruk dat zelfs zijn naam elk moment doorwerkt. Hij weet nu dat hij dapper is, maar dit niet hoeft te tonen. Hierdoor verdwijnt zijn altijd aanwezige gevoel van falen. Hij begrijpt ook dat zijn spanningen en ziek-zijn al gestart zijn in de zwangerschap. Dit heeft hij door te VVL-en losgelaten.

Joran heeft goed contact met zijn moeder en oma. Met een nieuwe bewustzijn start zijn leven nu opnieuw. Met vertrouwen in zijn lichaam!

Start HeartConnection 1

Referentie Somer en Roos-Marijn trainingen HeartConnection Nederland®
"We vonden Toscane en Marokko Reis heel gezellig en heel leuk met iedereen."
Somer en Roos-Marijn
Referentie Christel trainingen HeartConnection Nederland®
"Eindelijk na vele zoektochten krijg ik inzicht in hoe alles op mij zijn werking heeft. Hierdoor overzie ik situaties in mijn leven. In de groep mag en kan ik eindelijk mezelf zijn en daardoor mijn kwetsbaarheden laten zien. "
Christel Jans
Referentie vader en dochter trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection leert je de kern te bereiken en dit is goud waard. Madelief: Ik kan mijn nek na zes jaar weer bewegen, nadat ik samen met Marjolein (20 minuten) aan mijn overtuiging 'Ik ben te dik' heb gewerkt!"
Vader Johan en dochter Madelief
Referentie Gabi trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection voelt voor mij als verbindend en verhelderend. Mijn grootste inzicht is dat alles ver terug gaat in de generaties en dit heeft een enorme impact op mijn huidige leven."
Gabi Schmitter
Referentie Arwa trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is vertrouwen, kennis en ervaring. Ik heb alle antwoorden voor mijn klachten, MS en myocarditis, ontvangen. Het is een warm bad, vertrouwd, helende energie die mij doet opleven om dieper in mijzelf te komen."
Arwa Meijer
Referentie Geertje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij veel AHA-momenten. Onze pijnen, frustraties en angsten durven VOELEN en er doorheen durven gaan, door ze te verbinden, te versmelten en los te laten. Zo kom ik bij mijn ware zelf."
Geertje Baltussen
Referentie Alexia trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is de weg terug naar mijn basis, naar mijn gevoel, waar ik altijd op kan vertrouwen. Het besef dat alle antwoorden inderdaad al in mijzelf aanwezig zijn en met wat oefening er snel uitkomen. HeartConnection Toscane en Marokko Reis overtrof alle verwachtingen die ik had, deze week voelde als een enorm mooi cadeau aan mijzelf."
Alexia Tichelman
Referentie Maartje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij vele inzichten. Ik ben verrast door de acteurs in mijn leven, zij geven mij de uitdaging om te oefenen in neutraliteit. Elke situatie geeft mij de kans om te verbinden, smelten en los te laten. Dit gaat steeds sneller."
Maartje de la Brassine
Referentie Charlotte en Lavineke trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een fantastische ervaring, zo bijzonder dat je kunt genezen van klachten. We hebben veel getransformeerd. Lavineke: Na HC is er veel veranderd. Ik kies nu voor mijzelf en ik neem leiding over mijn eigen leven. "
Charlotte van der Poll en Lavineke van der Meulen
Referentie Simone trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een geweldige belevenis. De eenvoud die je aangedragen krijgt waarmee je conflicten kunt oplossen die gezondheid geven. Ik heb veel kennis vergaard in mijn leven, maar dit is van hele andere orde. Zo eenvoudig als je het geloofd."
Simone Nieuwenhuis
Referentie Astrid trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een verrijking aan wijsheid, het geeft mij rust, inzichten en vertrouwen in mijn leven! Toscane en Marokko Reis was op een super locatie en we bleven een hele week in een warme liefdevolle energie."
Astrid van der Linden
Referentie Birgitte trainingen HeartConnection Nederland®
"Ik heb eerlijke vredigheid ontdekt en dit geef ik door in mijn praktijk. De groep is heel bijzonder. Het programma "pleasen" dat ik leefde, hier heb ik inzicht in gekregen, waardoor mijn leven nu anders is. "
Birgitte van Groeningen
Referentie Marlies HeartConenction Nederland®
"HeartConnection is de natuurlijke weg naar een gezond leven. Door de fascinerende werking van mijn lichaam te hebben kunnen doorgronden, heb ik geen angst meer voor een eventuele kankerdiagnose. Al mijn klachten waren aan elkaar gelinkt en aan mijn voorouders én dat ik met een kort gesprek met iemand zoveel inzicht in mijn situatie heb gekregen. HC is een onvergetelijke reis naar binnen."
Marlies Dissevelt
Referentie Angelique trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een liefdevolle familie, veilig nest en verhelderend. HC geeft mij rust, begrip in mijn lichaam en geest. Ik heb mijn vertrouwen terug."
Angelique Rigterink
Referentie Ria trainingen HeartConnection Nederland®
"Toscane en Marokko Reis was een onbeschrijflijk mooie, leerzame, harmonieuze, liefdevolle onvergetelijke week. Ik heb meer eigenwaarde en lef gekregen om trouw aan mezelf te zijn. Verbinden, versmelten en loslaten hier ben ik heel blij mee. Leven vanuit mijn gevoel is HeartConnection."
Ria Vennik
Referentie Lyda HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is bewust worden van de gebeurtenissen in mijn lichaam, geest en dit in samenwerking oplossen. Dit geeft mij ruimte, ik ben positiever en ik voel mij veel prettiger. "
Lyda Prins
Referentie Paul trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij snelle verheldering door inzicht. In de sfeervolle groep zijn de verhalen en ervaringen van anderen heel herkenbaar. De nieuwe levensfilosofie van HC pas ik toe in het begeleiden van jongeren."
Paul Rötsche

Volg ons