icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Wie spiegelt jou? - De acteur - HeartConnection Nederland®

Acteur

Heartconnection staat voor zelf-verantwoording

De ander of een situatie is de acteur in jouw leven. De ander of situatie kan jou geen pijn doen, want pijn – emoties - veroordelingen zitten in jou. Elk oordeel over een ander is dan ook een oordeel over jezelf! Heartconnection is niet geïnteresseerd in jouw drama, maar in jouw gevoel. Wat voel jij?

Conflictinslag en overtuigingen

Wanneer je een trauma beleeft, dan is er op een bepaald moment een conflictinslag in de hersenen. Tijdens deze inslag heb je emoties ervaren. Vanuit die emoties heb je ook bepaalde overtuigingen gevormd. En vanuit deze overtuigingen hoor je, luister je, praat je en doe je. Vanuit deze overtuiging leef je. Je denkt dat dit de waarheid is. Maar het is de overtuiging in jou, die is ontstaan tijdens jouw trauma.

Terug naar de inslag

Tijdens de conflict-inslag hebben alle zintuigen alles waargenomen en opgeslagen. Als je hierna, op een ander moment, ongeveer dezelfde waarneming hebt, kom je automatisch weer terug bij de stress van je conflictinslag. Vaak denken we dan dat onze pijn komt door de ander.

Bijvoorbeeld:
De ander laat niets van zich horen.
De ander ondersteunt jou niet.
De ander luistert niet jaar jou.
De ander begrijpt jou niet.
De ander houdt niet van jou.
De ander maakt ruzie.
De ander weet het altijd beter.
De ander geeft jou een slechte waardering, terwijl je je uiterste best hebt gedaan.
De ander ontslaat je.

Of:
Marjolein beantwoordt mijn e-mails niet.
Marjolein zegt dat ik niet diep genoeg ga.
Marjolein luistert niet naar mij.
Enzovoort.

Alles gaat over jou!

Je bent geïrriteerd door een situatie, vanwege jouw eigen handelen of een actie van een ander. Je voelt je verdrietig of eenzaam, verlaten, in de steek gelaten. Je voelt je gefrustreerd, boos, woedend. Maar wat er echt aan de hand is: je ontmoet jouw conflictinslag. Emoties komen tot leven, gekoppeld aan de overtuigingen die binnenin jou zijn ontstaan. HeartConnection leert je dat je zelf helemaal verantwoordelijk bent voor je eigen conflictinslagen, voor je eigen waarneming, voor je eigen pijn. Het zit allemaal in jou. Wanneer je emoties of inslagen ontmoet, mag je je ermee gaan verbinden, versmelten en loslaten.

Pijn = groei!

De ander kan je jouw conflictinslagen laten zien. De ander kan je spiegelen. Hij of zij is de acteur in jouw leven. Onthoud dat jouw oordeel, jouw overtuigingen, jouw pijn altijd van jou zijn. Het is niet de ander die jou pijn doet. Het is de pijn die jij via de ander in jezelf ontmoet. De pijn - dus de conflictinslag met alle emoties en patronen - zit in je onderbewuste programma. Het komt omhoog in een tijd dat de omgeving veilig genoeg is om het conflict los te laten. Je kunt je nu verbinden met je pijn, ermee versmelten en uiteindelijk loslaten.

Pijn zorgt er voor dat jij kunt groeien in je ontwikkeling. En een situatie die onprettig is, ga je veranderen. Zo werkt pijn preventief en als waarschuwing voor een vervolgsituatie. De pijn kan zelfs een nieuw doel in je leven geven. In de training HeartConnection zien we juist dat je uit pijn vaak je werk creëert, omdat je de pijn/inslag hebt omgezet in een talent.

Nieuwe levensfilosofie

Vanuit een nieuwe levensfilosofie nodigt HeartConnection je uit om te groeien in je bewustzijn.

We wensen je verzachting, versmelting en verbinding met al wat is!

Overzicht trainingen en workshops
Referentie Somer en Roos-Marijn trainingen HeartConnection Nederland®
"We vonden Toscane en Marokko Reis heel gezellig en heel leuk met iedereen."
Somer en Roos-Marijn
Referentie Christel trainingen HeartConnection Nederland®
"Eindelijk na vele zoektochten krijg ik inzicht in hoe alles op mij zijn werking heeft. Hierdoor overzie ik situaties in mijn leven. In de groep mag en kan ik eindelijk mezelf zijn en daardoor mijn kwetsbaarheden laten zien. "
Christel Jans
Referentie vader en dochter trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection leert je de kern te bereiken en dit is goud waard. Madelief: Ik kan mijn nek na zes jaar weer bewegen, nadat ik samen met Marjolein (20 minuten) aan mijn overtuiging 'Ik ben te dik' heb gewerkt!"
Vader Johan en dochter Madelief
Referentie Gabi trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection voelt voor mij als verbindend en verhelderend. Mijn grootste inzicht is dat alles ver terug gaat in de generaties en dit heeft een enorme impact op mijn huidige leven."
Gabi Schmitter
Referentie Arwa trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is vertrouwen, kennis en ervaring. Ik heb alle antwoorden voor mijn klachten, MS en myocarditis, ontvangen. Het is een warm bad, vertrouwd, helende energie die mij doet opleven om dieper in mijzelf te komen."
Arwa Meijer
Referentie Geertje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij veel AHA-momenten. Onze pijnen, frustraties en angsten durven VOELEN en er doorheen durven gaan, door ze te verbinden, te versmelten en los te laten. Zo kom ik bij mijn ware zelf."
Geertje Baltussen
Referentie Alexia trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is de weg terug naar mijn basis, naar mijn gevoel, waar ik altijd op kan vertrouwen. Het besef dat alle antwoorden inderdaad al in mijzelf aanwezig zijn en met wat oefening er snel uitkomen. HeartConnection Toscane en Marokko Reis overtrof alle verwachtingen die ik had, deze week voelde als een enorm mooi cadeau aan mijzelf."
Alexia Tichelman
Referentie Maartje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij vele inzichten. Ik ben verrast door de acteurs in mijn leven, zij geven mij de uitdaging om te oefenen in neutraliteit. Elke situatie geeft mij de kans om te verbinden, smelten en los te laten. Dit gaat steeds sneller."
Maartje de la Brassine
Referentie Charlotte en Lavineke trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een fantastische ervaring, zo bijzonder dat je kunt genezen van klachten. We hebben veel getransformeerd. Lavineke: Na HC is er veel veranderd. Ik kies nu voor mijzelf en ik neem leiding over mijn eigen leven. "
Charlotte van der Poll en Lavineke van der Meulen
Referentie Simone trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een geweldige belevenis. De eenvoud die je aangedragen krijgt waarmee je conflicten kunt oplossen die gezondheid geven. Ik heb veel kennis vergaard in mijn leven, maar dit is van hele andere orde. Zo eenvoudig als je het geloofd."
Simone Nieuwenhuis
Referentie Astrid trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een verrijking aan wijsheid, het geeft mij rust, inzichten en vertrouwen in mijn leven! Toscane en Marokko Reis was op een super locatie en we bleven een hele week in een warme liefdevolle energie."
Astrid van der Linden
Referentie Birgitte trainingen HeartConnection Nederland®
"Ik heb eerlijke vredigheid ontdekt en dit geef ik door in mijn praktijk. De groep is heel bijzonder. Het programma "pleasen" dat ik leefde, hier heb ik inzicht in gekregen, waardoor mijn leven nu anders is. "
Birgitte van Groeningen
Referentie Marlies HeartConenction Nederland®
"HeartConnection is de natuurlijke weg naar een gezond leven. Door de fascinerende werking van mijn lichaam te hebben kunnen doorgronden, heb ik geen angst meer voor een eventuele kankerdiagnose. Al mijn klachten waren aan elkaar gelinkt en aan mijn voorouders én dat ik met een kort gesprek met iemand zoveel inzicht in mijn situatie heb gekregen. HC is een onvergetelijke reis naar binnen."
Marlies Dissevelt
Referentie Angelique trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een liefdevolle familie, veilig nest en verhelderend. HC geeft mij rust, begrip in mijn lichaam en geest. Ik heb mijn vertrouwen terug."
Angelique Rigterink
Referentie Ria trainingen HeartConnection Nederland®
"Toscane en Marokko Reis was een onbeschrijflijk mooie, leerzame, harmonieuze, liefdevolle onvergetelijke week. Ik heb meer eigenwaarde en lef gekregen om trouw aan mezelf te zijn. Verbinden, versmelten en loslaten hier ben ik heel blij mee. Leven vanuit mijn gevoel is HeartConnection."
Ria Vennik
Referentie Lyda HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is bewust worden van de gebeurtenissen in mijn lichaam, geest en dit in samenwerking oplossen. Dit geeft mij ruimte, ik ben positiever en ik voel mij veel prettiger. "
Lyda Prins
Referentie Paul trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij snelle verheldering door inzicht. In de sfeervolle groep zijn de verhalen en ervaringen van anderen heel herkenbaar. De nieuwe levensfilosofie van HC pas ik toe in het begeleiden van jongeren."
Paul Rötsche

Volg ons