icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Waargebeurde ervaringsverhalen HeartConnection Nederland®

Real life stories - A t/m Z ziektes en klachten


Ervaringsverhalen

Op deze pagina delen we de ervaringsverhalen die tijdens de trainingen, Eendaagse en lezingen naar voren komen. Vanwege privacy zijn de namen fictief.

Elke maand nieuwe artikelen.

De waargebeurde ervaringsverhalen geven een uitleg over wat de oorzaak is van een klacht of ziekte. Elke klacht of ziekte vertelt jouw eigen verhaal.

Deze ervaringsverhalen zijn met grote zorgvuldigheid gemaakt. De mogelijkheid bestaat dat de informatie niet volledig is of onjuistheden bevat. Deze ervaringsverhalen zijn bedoeld als ondersteuning voor groei in bewustzijn en zelf-studie. 


HeartConnection filosofie

Deze  door Marjolein geschreven teksten gaan over wat leven volgens HeartConnection betekent. Je wordt de regisseur in je eigen leven en je begrijpt dat jij verantwoordelijk bent voor alles wat er met je gebeurt. Het geeft begrip voor jezelf en de ander. De slachtofferrol past je niet langer en je groeit in bewustzijn, waardoor je je leven verrijkt. 


HeartConnection (ervarings)verhalen, trainingen, eendaagse en lezingen zijn geen vervanging voor een medisch advies of behandeling. Het is belangrijk om je behandelingen voort te zetten en/of medicatie geadviseerd door je arts of therapeut, te blijven gebruiken.

HeartConnection gaat niet over genezing, zij gaat alleen over groei in bewustzijn.

Volg ons