icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Marokkoreis 20-27 april 2019 - HeartConnection Nederland®

Reis naar Marokko - HC 5

Marokko 8-daagse reis 20-27 april 2019

Voor 2019 heeft HeartConnection een prachtige reis samengesteld (HeartConnection 5 - Reizen). We verblijven in een sprookjesachtige locatie genaamd Kasbah Ourazazate, dit is een lemen ‘kasteel’ een authentiek villa van vroeger. De locatie ligt in de palmeraie, met meer dan 300 palmbomen, in het zuiden van Marokko. Natuurlijk met een groot zwembad en 8 lieve mensen die ons de hele week verwennen. Ze bereiden elke dag onze maaltijden vers uit eigen tuin, organic eten. Kasbah ligt in een rustig natuurgebied, waar weinig toeristen zijn.

De Kasbah ligt in een vallei 10 minuten van de doorgaande weg midden in de palmbomen gebied in een klein dorpje net buiten Ourazazate. Het terrein van 8000 vierkante meter bestaat uit een kasteel (lodge / villa) en een riad (huis) in de tuin. Het riad heeft een dakterras met 360 graden uitzicht over de omgeving.  De omgeving is geheel anders dan wij in Europa kennen, sprookjesachtig mooi!

In de tuin is een groot zwembad, het is een heel rustig natuurgebied. Daarnaast is er een bibliotheek met spelletjes en een petanique baan. 

Alle kamers en suites zijn ruim, licht, comfortabel, elk anders ingericht daarnaast hebben ze allemaal zicht op de tuin, palmbomen, olijf- en fruitbomen. Alle kamers hebben eigen douche en toilet. 

Programma 20-27 april 2019 – Marokko

Zaterdag 20 april 2019

 • Vlucht 06.00-10.00 Amsterdam-Marrakesh
 • Transfer Marrakesh- Ourazazate
 • We rijden over de super mooie bergpas Tizi-n-Tichka in het Atlasgebergte naar Aït-Ben-Haddou. Onderweg een stop bij Aït Benhaddou (na 200 km), een prachtige locatie, voor lunch onderweg tijd voor heel veel mooie foto’s en vergezichten. We ontvangen een rondleiding van een gids om Aït Benhaddou te bezoeken. 
 • Daarna ontspanning bij het mooie zwembad, met wonderlijk mooi uitzicht. Eind van de middag gaan we naar onze locatie Kasbah Ourazazate. 

Zondag 21 april 2019

 • Genieten van ons eerste organic ontbijt.
 • Start training HeartConnection 5 – dag 1. 
 • Na de lunch tijd voor ontspanning bij zwembad of wandeling.

Maandag 22 april 2019

 • In de ochtend gaan we naar een lokale authentieke markt.
 • Een picknick-lunch op een prachtige locatie.
 • Excursie naar de adembenemende Todra Gorge, één van de meest bijzondere plekken in Marokko. 

Dinsdag 23 april 2019

 • Training HeartConnection 5, dag 2 op onze magisch mooie locatie Kasbah.
 • Thema Communicatie. 

Woensdag 24 april 2019

 • Training HeartConnection 5, dag 3 op onze magisch mooie locatie Kasbah.
 • Thema Eigenwaarde deel III. 

Donderdag 25 april 2019

 • Training HeartConnection 5, dag 3 op onze magisch mooie locatie Kasbah.
 • Thema Energie. 

Vrijdag 26 april 2019

 • Transfer Kasbah Ourazazate - Marrakesh
 • Op de terugweg maken we en stop in de Ourika Vallei om te lunchen bij een kasbah met een mooi zwembad erbij.
 • In de middag een wandeling met gids in bij deze prachtige waterval.
 • Aan het eind van de dag rijden we naar Marrakesh. We verblijven in een mooi riad in het centrum van Marrakesh. 

Zaterdag 27 april 2019

 • Je ontvangt een rondleiding door de medina van Marrakesh met een gids.
 • Zij laat ons de mooiste plekken van Marrakesh zien.
 • Na rondleiding kun je lunchen in Marrakesh.
 • Aan het eind van de dag wordt je naar het vliegveld van Marrakesh gebracht.

Bekijk hier de inhoud van HeartConnection 5

 

Referentie Somer en Roos-Marijn trainingen HeartConnection Nederland®
"We vonden Toscane heel gezellig en heel leuk met iedereen."
Somer en Roos-Marijn
Referentie Christel trainingen HeartConnection Nederland®
"Eindelijk na vele zoektochten krijg ik inzicht in hoe alles op mij zijn werking heeft. Hierdoor overzie ik situaties in mijn leven. In de groep mag en kan ik eindelijk mezelf zijn en daardoor mijn kwetsbaarheden laten zien. "
Christel Jans
Referentie vader en dochter trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection leert je de kern te bereiken en dit is goud waard. Madelief: Ik kan mijn nek na zes jaar weer bewegen, nadat ik samen met Marjolein (20 minuten) aan mijn overtuiging 'Ik ben te dik' heb gewerkt!"
Vader Johan en dochter Madelief
Referentie Gabi trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection voelt voor mij als verbindend en verhelderend. Mijn grootste inzicht is dat alles ver terug gaat in de generaties en dit heeft een enorme impact op mijn huidige leven."
Gabi Schmitter
Referentie Arwa trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is vertrouwen, kennis en ervaring. Ik heb alle antwoorden voor mijn klachten, MS en myocarditis, ontvangen. Het is een warm bad, vertrouwd, helende energie die mij doet opleven om dieper in mijzelf te komen."
Arwa Meijer
Referentie Geertje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij veel AHA-momenten. Onze pijnen, frustraties en angsten durven VOELEN en er doorheen durven gaan, door ze te verbinden, te versmelten en los te laten. Zo kom ik bij mijn ware zelf."
Geertje Baltussen
Referentie Alexia trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is de weg terug naar mijn basis, naar mijn gevoel, waar ik altijd op kan vertrouwen. Het besef dat alle antwoorden inderdaad al in mijzelf aanwezig zijn en met wat oefening er snel uitkomen. HeartConnection Toscane overtrof alle verwachtingen die ik had, deze week voelde als een enorm mooi cadeau aan mijzelf."
Alexia Tichelman
Referentie Maartje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij vele inzichten. Ik ben verrast door de acteurs in mijn leven, zij geven mij de uitdaging om te oefenen in neutraliteit. Elke situatie geeft mij de kans om te verbinden, smelten en los te laten. Dit gaat steeds sneller."
Maartje de la Brassine
Referentie Charlotte en Lavineke trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een fantastische ervaring, zo bijzonder dat je kunt genezen van klachten. We hebben veel getransformeerd. Lavineke: Na HC is er veel veranderd. Ik kies nu voor mijzelf en ik neem leiding over mijn eigen leven. "
Charlotte van der Poll en Lavineke van der Meulen
Referentie Marion trainingen HeartConnection Nederland®
"Wow, wat waren het weer bijzondere trainingsdagen. Zulke bijzondere processen wanneer je bewust wordt van wat je eigenlijk onbewust leeft. Wat een reis, ik voel me zo licht en krachtig en ook de dagen erna. Zo mooi. De groep draagt elkaar, we huilen en lachen wat af met elkaar in een geweldige setting! "
Marion Reiling
Referentie Marlies HeartConenction Nederland®
"HeartConnection is de natuurlijke weg naar een gezond leven. Door de fascinerende werking van mijn lichaam te hebben kunnen doorgronden, heb ik geen angst meer voor een eventuele kankerdiagnose. Al mijn klachten waren aan elkaar gelinkt en aan mijn voorouders én dat ik met een kort gesprek met iemand zoveel inzicht in mijn situatie heb gekregen. HC is een onvergetelijke reis naar binnen."
Marlies Dissevelt
Referentie Angelique trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een liefdevolle familie, veilig nest en verhelderend. HC geeft mij rust, begrip in mijn lichaam en geest. Ik heb mijn vertrouwen terug."
Angelique Rigterink
Referentie Ria trainingen HeartConnection Nederland®
"Toscane was een onbeschrijflijk mooie, leerzame, harmonieuze, liefdevolle onvergetelijke week. Ik heb meer eigenwaarde en lef gekregen om trouw aan mezelf te zijn. Verbinden, versmelten en loslaten hier ben ik heel blij mee. Leven vanuit mijn gevoel is HeartConnection."
Ria Vennik
Referentie Lyda HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is bewust worden van de gebeurtenissen in mijn lichaam, geest en dit in samenwerking oplossen. Dit geeft mij ruimte, ik ben positiever en ik voel mij veel prettiger. "
Lyda Prins
Referentie Paul trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij snelle verheldering door inzicht. In de sfeervolle groep zijn de verhalen en ervaringen van anderen heel herkenbaar. De nieuwe levensfilosofie van HC pas ik toe in het begeleiden van jongeren."
Paul Rötsche

Volg ons