Hoe ga jij om met deze tijd? – blog 5

We begonnen in 2020 met tekort aan IC bedden tot en met QR-code toegang, wat gaat er nog meer gebeuren. Als je vanuit de natuur leeft is er altijd beweging op de aarde, universum en de mens. Er is geen tekort er is voldoende voor iedereen. Wanneer is de angst ingeslagen? Waarom zijn we zo bang geworden? De enige natuurlijke angst is de angst voor je leven in de natuur met een (dreigende) natuurramp en/of roofdier voor jouw grot. Dit noemen we doodsangst.

Bewustzijnsveld van ego naar geo

De weg naar vrijheid is te onderzoeken waar jij bang voor bent. Angst vertelt jouw persoonlijke verhaal. Vanuit ruim 8 miljard x onderbewuste is de huidige tijd ontstaan, het bewustzijnsveld. We gaan van ego naar geo. Voorheen leerden we van persoonlijke processen en vanaf nu leren we van wereldwijde processen ofwel geo.

De mens denkt in cultuur, maar het lichaam reageert biologisch

Het lijkt alsof de natuurlijke doodsangst is ingeslagen in vele aspecten in onze cultuur. Let op de mens denkt in cultuur, maar het lichaam reageert biologisch vanuit de natuur. Je kunt je verdiepen om biologische (ziekte) processen te gaan begrijpen, en terug te gaan naar de natuur. Hoe los je jouw probleem op in de natuur?

The Painful Moment ofwel een onverwerkt trauma (*)

 • Ben je bang voor vaccinaties?
 • Ben je bang dat de ander zichzelf niet vaccineert?
 • Deze twee hebben dezelfde TPM (*)

 

 • Ben je voor controle?
 • Ben je tegen controle?
 • Deze twee hebben dezelfde TPM (*)

 

 • Ben je bang voor de dood?
 • Mag de mens niet meer dood gaan?
 • Doodsangst TPM, er start een biologisch proces in de longen

Neutraliteit

Een mogelijke oplossing is oefenen in neutraliteit, omdat een oordeel altijd teruggaat naar jouw persoonlijke pijn ofwel TPM. Dit doen we door middel van Verbinden-Versmelten-Loslaten VVL. Ook in deze huidige tijd om in vrijheid te leven begint bij jou. Prima als je blijft schoppen tegen alles wat er gebeurt. Prima als je blijft schoppen tegen anderen. Prima als je in je angst blijft leven. Prima als je alle regels volgt omdat de ander bepaalt wat goed voor jou is. Al deze overlevingsmechanismes komen voort uit jouw persoonlijke TPM. Volgens mij het nu de perfecte tijd om je eigen gedachtes, emoties, overtuigingen te belichten? Dan neem je eigen verantwoordelijkheid en kun je eigen keuzes maken. Zo dit is lekker, niet de ander bepaalt, maar ikzelf!

Uiteindelijk is alles goed en klopt alles.

Je vertelt jouw persoonlijke verhaal

Iedereen (van ego naar geo) ontvangt nu de uitnodiging om je eigen verhaal te onderzoeken. Veelal zorgt je overlevingsmechanisme om dit proces te blokkeren of juist aan te gaan. Je bent zo lang gewend geraakt om te overleven in plaats van te leven, dat je niet meer anders weet. Je zoekt groepjes die hetzelfde denken of doen. Ben je het niet eens, dan ga je vanuit eigenwaarde TPM schoppen, slaan, vechten of juist vluchten. Je reageer vanuit de natuur om in leven te blijven. Best handig om te weten, toch?

Cultuur vs natuur

In de natuur is alles aanwezig om te herstellen. Je lichaam is een afspiegeling van de natuur en is oneindig intelligent. In mijn lichaam is alles aanwezig om te herstellen. Ik schrijf uit persoonlijke ervaring en titel: ik ben genezen van diabetes, baarmoederhalskanker, lyme, chronische vermoeidheid, depressie, boulimia, fibromyalgie, nekhernia, en nog wat ervaringen…… Het lichaam vertelt een verhaal, en ik ben op zoek gegaan naar dit verhaal én gevonden. Daarom is mijn persoonlijke doel verrijking van nieuw bewustzijn, dit geeft mij vitaliteit, geluk, verbinding, vrijheid, confrontatie, groei, gezondheid, en nog veel meer.

 

Nadenkertje

 • Bestaan er in de natuur vaccinaties?
 • Bestaan er in de natuur QR-controles?
 • Bestaan er in de natuur ziekenhuizen en psychiaters?
 • Of leven we allen in een psychose?
 • Gaan we in de natuur dood?
 • Gaan we in onze huidige cultuur dood?
 • Geen probleem, alles klopt!

Maak van je leven een feestje, alleen jij kunt de slingers ophangen

 

 

Video: Hoe ga ik om met de huidige tijd?

 

 

(*) The Painful Moment = onverwerkt trauma ingeslagen in de hersenen, orgaan en psyche, je gaat je anders gedragen om in leven te blijven. Lees hier de 10 basisprincipes.

Luister naar basisprincipes 6-10, hierin wordt TPM nummer 7 duidelijk uitgelegd.

Basisprincipe 6 t/m 10 van HeartConnection Nederland

Gerelateerd

Not Found Related Nieuws!