icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Training HC 5 HeartConnection Nederland®

HeartConnection

HeartConnection Nederland® biedt je een nieuwe levensfilosofie aan. Een andere manier van kijken naar het leven: 180 graden anders dan wat je tot nog toe gewend bent. Elke situatie, elke klacht heeft jou een (familie)verhaal te vertellen, dat je de oplossing voor jouw vragen aanreikt. HeartConnection Nederland® geeft je de handvatten om onderbewuste programmeringen te achterhalen en los te laten. Dit geeft je vrijheid en vertrouwen om je angsten los te laten en weer te genieten van het leven. Ervaar het zelf in onze trainingen en workshops.

Jouw leven

Heb je ook het gevoel dat je altijd dezelfde patronen herhaalt en niet begrijpt waarom? Trek je steeds bepaalde relaties aan? Heb je bepaalde kwalen of klachten die telkens terugkomen of chronisch zijn? Twijfel je vaak of je wel de juiste keuze maakt? Heb je voortdurend angst je maandelijkse lasten niet te kunnen betalen? Kun je geen kinderen krijgen en wil je weten waarom? Vraag je je af waarom jij nou net die ene diagnose hebt gekregen?

Geduld en vertrouwen

Alles gebeurt met een reden, toeval bestaat niet. Precies dat wat je het allerliefst zou willen veranderen in je leven, zal zich blijven herhalen. Net zo lang tot je begrijpt wat het je duidelijk wil maken. Tot je het verhaal kent. Alles wat jou irriteert, is een uitnodiging om jezelf beter te leren kennen. Dit vergt moed, eigen verantwoording, geduld en vertrouwen. Heartconnection Nederland® biedt je de opleiding om de regie te nemen over je eigen leven en nog belangrijker: er vrede mee te hebben.

Je lichaam vertelt een verhaal

Elke symptoom heeft een individueel verhaal te vertellen. HeartConnection Nederland® leert je te begrijpen welk thema te maken heeft met juist die specifieke ziekten/klachten. Dat doe je door terug te gaan naar het moment dat het conflict heeft ingeslagen. Daarna kun je het vanaf de kern oplossen. Je leert dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen conflictinslagen, voor je eigen waarneming, voor je eigen pijn. Wanneer je emoties of conflictinslagen ontmoet, mag je je ermee gaan verbinden, versmelten, om ze te kunnen loslaten. 

Onbewuste programmeringen achterhalen

HeartConnection Nederland® geeft je de handvatten om onderbewuste programmeringen te achterhalen en los te laten. Je herbeleeft de Levensblauwdruk-periode van voor, tijdens en na je conceptie. Welk doel hadden je ouders in deze periode? De conflicten en gedachten van je ouders in jouw Levensblauwdruk leef je nu elk moment.

Zonder oordeel of schuld

We gaan nog verder door ons te verdiepen in je stamboom om zo te begrijpen wat zich heeft afgespeeld in het leven van je ouders en voorouders. Het is bijzonder om te ontdekken welke familiepatronen zich blijven herhalen, totdat iemand van de stamboom deze doorbreekt. We nodigen je uit om je familie vanuit een ander bewustzijn - zonder oordeel en schuld - te leren kennen. Zo helpt HeartConnection Nederland®  jou om begrip te krijgen voor de situatie die je nu leeft. Je mag erop vertrouwen dat je onderbewuste alles weet en je zult versteld staan hoeveel kwartjes er vallen.

Verbinden - versmelten - loslaten

Een conflictinslag kun al op jonge leeftijd opdoen, zelfs al in je moeders buik, tijdens de zwangerschap. Houd er ook rekening mee dat alle overtuigingen van je moeder en vader automatisch in jouw DNA zit. Dit wordt van generatie op generatie doorgegeven. Daarom is er binnen HeartConnection geen schuld, slachtoffer of oordeel. Door verbinden, versmelten en loslaten kun je nu oeroude overtuigingen loslaten, met mogelijk hierbij een fysieke klacht. Je gaat op reis in jouw lichaam, in jouw onderbewuste. 

HeartConnection trainingen en workshops zijn geen vervanging voor een medisch advies of behandeling. Het is belangrijk om je behandelingen voort te zetten en/of medicatie geadviseerd door je arts of therapeut te blijven gebruiken.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een training, eendaagse en lezing.

Referentie Somer en Roos-Marijn trainingen HeartConnection Nederland®
"We vonden Toscane en Marokko Reis heel gezellig en heel leuk met iedereen."
Somer en Roos-Marijn
Referentie Christel trainingen HeartConnection Nederland®
"Eindelijk na vele zoektochten krijg ik inzicht in hoe alles op mij zijn werking heeft. Hierdoor overzie ik situaties in mijn leven. In de groep mag en kan ik eindelijk mezelf zijn en daardoor mijn kwetsbaarheden laten zien. "
Christel Jans
Referentie vader en dochter trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection leert je de kern te bereiken en dit is goud waard. Madelief: Ik kan mijn nek na zes jaar weer bewegen, nadat ik samen met Marjolein (20 minuten) aan mijn overtuiging 'Ik ben te dik' heb gewerkt!"
Vader Johan en dochter Madelief
Referentie Gabi trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection voelt voor mij als verbindend en verhelderend. Mijn grootste inzicht is dat alles ver terug gaat in de generaties en dit heeft een enorme impact op mijn huidige leven."
Gabi Schmitter
Referentie Arwa trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is vertrouwen, kennis en ervaring. Ik heb alle antwoorden voor mijn klachten, MS en myocarditis, ontvangen. Het is een warm bad, vertrouwd, helende energie die mij doet opleven om dieper in mijzelf te komen."
Arwa Meijer
Referentie Geertje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij veel AHA-momenten. Onze pijnen, frustraties en angsten durven VOELEN en er doorheen durven gaan, door ze te verbinden, te versmelten en los te laten. Zo kom ik bij mijn ware zelf."
Geertje Baltussen
Referentie Alexia trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is de weg terug naar mijn basis, naar mijn gevoel, waar ik altijd op kan vertrouwen. Het besef dat alle antwoorden inderdaad al in mijzelf aanwezig zijn en met wat oefening er snel uitkomen. HeartConnection Toscane en Marokko Reis overtrof alle verwachtingen die ik had, deze week voelde als een enorm mooi cadeau aan mijzelf."
Alexia Tichelman
Referentie Maartje trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij vele inzichten. Ik ben verrast door de acteurs in mijn leven, zij geven mij de uitdaging om te oefenen in neutraliteit. Elke situatie geeft mij de kans om te verbinden, smelten en los te laten. Dit gaat steeds sneller."
Maartje de la Brassine
Referentie Charlotte en Lavineke trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een fantastische ervaring, zo bijzonder dat je kunt genezen van klachten. We hebben veel getransformeerd. Lavineke: Na HC is er veel veranderd. Ik kies nu voor mijzelf en ik neem leiding over mijn eigen leven. "
Charlotte van der Poll en Lavineke van der Meulen
Referentie Simone trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een geweldige belevenis. De eenvoud die je aangedragen krijgt waarmee je conflicten kunt oplossen die gezondheid geven. Ik heb veel kennis vergaard in mijn leven, maar dit is van hele andere orde. Zo eenvoudig als je het geloofd."
Simone Nieuwenhuis
Referentie Astrid trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een verrijking aan wijsheid, het geeft mij rust, inzichten en vertrouwen in mijn leven! Toscane en Marokko Reis was op een super locatie en we bleven een hele week in een warme liefdevolle energie."
Astrid van der Linden
Referentie Birgitte trainingen HeartConnection Nederland®
"Ik heb eerlijke vredigheid ontdekt en dit geef ik door in mijn praktijk. De groep is heel bijzonder. Het programma "pleasen" dat ik leefde, hier heb ik inzicht in gekregen, waardoor mijn leven nu anders is. "
Birgitte van Groeningen
Referentie Marlies HeartConenction Nederland®
"HeartConnection is de natuurlijke weg naar een gezond leven. Door de fascinerende werking van mijn lichaam te hebben kunnen doorgronden, heb ik geen angst meer voor een eventuele kankerdiagnose. Al mijn klachten waren aan elkaar gelinkt en aan mijn voorouders én dat ik met een kort gesprek met iemand zoveel inzicht in mijn situatie heb gekregen. HC is een onvergetelijke reis naar binnen."
Marlies Dissevelt
Referentie Angelique trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is een liefdevolle familie, veilig nest en verhelderend. HC geeft mij rust, begrip in mijn lichaam en geest. Ik heb mijn vertrouwen terug."
Angelique Rigterink
Referentie Ria trainingen HeartConnection Nederland®
"Toscane en Marokko Reis was een onbeschrijflijk mooie, leerzame, harmonieuze, liefdevolle onvergetelijke week. Ik heb meer eigenwaarde en lef gekregen om trouw aan mezelf te zijn. Verbinden, versmelten en loslaten hier ben ik heel blij mee. Leven vanuit mijn gevoel is HeartConnection."
Ria Vennik
Referentie Lyda HeartConnection Nederland®
"HeartConnection is bewust worden van de gebeurtenissen in mijn lichaam, geest en dit in samenwerking oplossen. Dit geeft mij ruimte, ik ben positiever en ik voel mij veel prettiger. "
Lyda Prins
Referentie Paul trainingen HeartConnection Nederland®
"HeartConnection geeft mij snelle verheldering door inzicht. In de sfeervolle groep zijn de verhalen en ervaringen van anderen heel herkenbaar. De nieuwe levensfilosofie van HC pas ik toe in het begeleiden van jongeren."
Paul Rötsche

Volg ons