HeartConnection

HeartConnection Nederland® biedt je een nieuwe levensfilosofie aan. Een andere manier van kijken naar het leven: 180 graden anders dan wat je tot nog toe gewend bent. Elke situatie, elke klacht heeft jou een (familie)verhaal te vertellen, dat je de oplossing voor jouw vragen aanreikt. HeartConnection Nederland® geeft je de handvatten om onderbewuste programmeringen te achterhalen en los te laten. Dit geeft je vrijheid en vertrouwen om je angsten los te laten en weer te genieten van het leven. Ervaar het zelf in onze Opleiding en Eendaagse in het land.

Jouw leven

Heb je ook het gevoel dat je altijd dezelfde patronen herhaalt en niet begrijpt waarom? Trek je steeds bepaalde relaties aan? Heb je bepaalde kwalen of klachten die telkens terugkomen of chronisch zijn? Twijfel je vaak of je wel de juiste keuze maakt? Heb je voortdurend angst je maandelijkse lasten niet te kunnen betalen? Kun je geen kinderen krijgen en wil je weten waarom? Vraag je je af waarom jij nou net die ene diagnose hebt gekregen?

Geduld en vertrouwen

Alles gebeurt met een reden, toeval bestaat niet. Precies dat wat je het allerliefst zou willen veranderen in je leven, zal zich blijven herhalen. Net zo lang tot je begrijpt wat het je duidelijk wil maken. Tot je het verhaal kent. Alles wat jou irriteert, is een uitnodiging om jezelf beter te leren kennen. Dit vergt moed, eigen verantwoording, geduld en vertrouwen. Heartconnection Nederland® biedt je de opleiding om de regie te nemen over je eigen leven en nog belangrijker: er vrede mee te hebben.

Je lichaam vertelt een verhaal

Elke symptoom heeft een individueel verhaal te vertellen. HeartConnection Nederland® leert je te begrijpen welk thema te maken heeft met juist die specifieke ziekten/klachten. Dat doe je door terug te gaan naar het moment dat het conflict heeft ingeslagen. Daarna kun je het vanaf de kern oplossen. Je leert dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen conflictinslagen, voor je eigen waarneming, voor je eigen pijn. Wanneer je emoties of conflictinslagen ontmoet, mag je je ermee gaan verbinden, versmelten, om ze te kunnen loslaten.

Onbewuste programmeringen achterhalen

HeartConnection Nederland® geeft je de handvatten om onderbewuste programmeringen te achterhalen en los te laten. Je herbeleeft de Levensblauwdruk-periode van voor, tijdens en na je conceptie. Welk doel hadden je ouders in deze periode? De conflicten en gedachten van je ouders in jouw Levensblauwdruk leef je nu elk moment.

Zonder oordeel of schuld

We gaan nog verder door ons te verdiepen in je stamboom om zo te begrijpen wat zich heeft afgespeeld in het leven van je ouders en voorouders. Het is bijzonder om te ontdekken welke familiepatronen zich blijven herhalen, totdat iemand van de stamboom deze doorbreekt. We nodigen je uit om je familie vanuit een ander bewustzijn – zonder oordeel en schuld – te leren kennen. Zo helpt HeartConnection Nederland®  jou om begrip te krijgen voor de situatie die je nu leeft. Je mag erop vertrouwen dat je onderbewuste alles weet en je zult versteld staan hoeveel kwartjes er vallen.

Verbinden – versmelten – loslaten

Een conflictinslag kun al op jonge leeftijd opdoen, zelfs al in je moeders buik, tijdens de zwangerschap. Houd er ook rekening mee dat alle overtuigingen van je moeder en vader automatisch in jouw DNA zit. Dit wordt van generatie op generatie doorgegeven. Daarom is er binnen HeartConnection geen schuld, slachtoffer of oordeel. Door verbinden, versmelten en loslaten kun je nu oeroude overtuigingen loslaten, met mogelijk hierbij een fysieke klacht. Je gaat op reis in jouw lichaam, in jouw onderbewuste.

Opleiding Practitioner start oktober 2022

Ben je geínteresseerd in de mens, waar klachten, ziektes, patronen vandaan komen? Word dan regisseur van je eigen leven. Binnen HeartConnection activeer je het brein tot het doen van verrassende ontdekkingen en om jouw passie elk moment te leven! Klik hier voor meer informatie.

Opleiding Practitioner bestaat uit drie jaar, elk jaar beslis je of je verder gaat naar het volgende jaar. Een bijzonder traject om veel te leren, te ervaren, elkaar te ondersteunen en samen projecten op te zetten om verschil te maken.

HeartConnection eendaagse, lezingen, opleiding, reizen zijn geen vervanging voor een medisch advies of behandeling. Het is belangrijk om je behandelingen voort te zetten en/of medicatie geadviseerd door je arts of therapeut te blijven gebruiken.

Nieuwsgierig geworden?

Meld je dan aan voor een Eendaagse, Opleiding Practitioner, Zuid-Spanje Reis en/of Zomerweek (kinderen welkom).