Verbinden-Versmelten-Loslaten

The Painful Moment (TMP) ofwel conflictinslag kun al op jonge leeftijd opdoen, zelfs al in je moeders buik, tijdens de zwangerschap. Houd er ook rekening mee dat alle overtuigingen van je moeder en vader automatisch in jouw DNA zit. Dit wordt van generatie op generatie doorgegeven. Daarom is er binnen HeartConnection geen schuld, slachtoffer of oordeel. Door Verbinden-Versmelten-Loslaten (VVL) kun je nu oeroude overtuigingen, emoties en patronen loslaten, met mogelijk hierbij een fysieke klacht. Je gaat op reis in jouw lichaam, in jouw onderbewuste. Steeds geef je antwoord op de vraag:

  • Hoe voelt dit?
  • En nog meer?
  • Voel maar. Ga er helemaal in zitten.

Dana

Dana vertelt dat haar naam van vier letters is gevormd uit de namen van haar twee overgroot-oma en -opa. Een ingewikkeld verhaal. Haar ouders wilden Dana naar beide grootouders vernoemen, maar ze vonden het lastige een keuze maken. Er was dus de nodige verwarring rondom haar naam, met wel of geen vernoeming en dan maar een combinatie van vier letters uit beide namen. Kan het zijn dat Dana de rest van haar leven deze verwarring leeft?

Niet verstaan worden

Dana is gestopt met werk, omdat ze te veel fysieke klachten kreeg. Ze is opgeleid tot therapeut, maar kreeg haar praktijk in Utrecht niet van de grond. Het is lastig voor Dana om haar ideeën te manifesteren. Ze is enthousiast over haar ideeën, maar kan ze niet in actie omzetten. De mensen kunnen tijdens de opleiding Dana niet verstaan. Dana: “Dit gebeurt mij altijd: mensen verstaan mij niet.” Ook haar ouders verstonden haar niet. En dierbaren en vrienden verstaan haar nog steeds niet. Verder zegt ze bij elke vraag: “Weet ik niet”. Interessant.

Wat gebeurt er als Dana echt zegt wat ze wil zeggen? “Dan kan ik hierop worden afgerekend”, zegt ze. Als Dana over dit onderwerp praat, wordt haar lichaam heel gespannen. Van boven naar beneden is ze helemaal nerveus en gespannen. De tranen staan in haar ogen. Ze voelt de emoties van shock, verdriet, diep verdriet, paniek, angst en stress. ‘Ik weet het niet’, ‘ik kan niet verder’, ‘ik zit vast’, een gevoel van blokkeren. Ze blijft bij haar gevoel en ademt diep in en uit. Ze blijft zich verbinden met wat ze voelt in haar lichaam. Opeens voelt haar lichaam rustig, opgelucht, vrij en blij. Stralend en blij gaat Dana naar huis.

Verbinden-Versmelten-Loslaten (VVL)

Hoe kan dit zo snel? Hoe kan dit zo eenvoudig? Door de gerichte vragen te stellen, weten hoe het onderbewuste werkt, gaat het onderbewuste van Dana naar de kern van haar pijn. Opeens begint haar lichaam te trillen en ze voelt de zenuwen. We noemen dit binnen HeartConnection verbinden-versmelten-loslaten. Door te voelen wat er in het moment is in je lichaam, hier echt contact mee te maken en het er te laten zijn – hoe eng we dit soms ook kunnen vinden – kun je vervolgens versmelten met deze emoties en pijn. En dan kun je in een kort tijd deze emoties en pijn loslaten.

HeartConnection is de nieuwe levensfilosofie!

“We wensen je verzachting, versmelting, verbinding met al wat is! Leer Verbinden-Versmelten-Loslaten bij onze Opleiding.”

Verbinden-Versmelten-Loslaten in de praktijk:

 

Jaaropleiding

Ben je geínteresseerd in de mens, waar klachten, ziektes, patronen vandaan komen? Word dan regisseur van je eigen leven. Binnen HeartConnection activeer je het brein tot het doen van verrassende ontdekkingen en om jouw passie elk moment te leven! Klik hier voor meer informatie.

Een bijzonder traject om veel te leren, te ervaren, elkaar te ondersteunen en samen projecten op te zetten om verschil te maken.

 

Bestel het opleidingsboek “Het leven is een workshop, op weg naar nieuw bewustzijn”

Een prachtig boek waarin je de werking van de biologie, de natuur, het onderbewuste, jouw lichaam, klachten, ziektes en levensgebeurtenissen gaat begrijpen. Duidelijk en helder uitgelegd. Het boek neemt je mee in jouw leven, en geeft je vele inzichten. Het is als het ware een online-training maar dan in boekvorm. Met als doel groei in bewustzijn. Klik hier om het boek te bestellen.

De opbrengst van het boek gaat naar Stichting Vrienden van HeartConnection.

 

Nodig Marjolein uit als spreker!

Marjolein heeft jarenlang ervaring in het spreken voor diverse doelgroepen. Events, podcast, bedrijfsleven, jeugdgroepen, teams, scholen, opleidingen, enzovoorts. HeartConnection zorgt voor ruim 80% vermindering van ziekteverzuim. Ze komt graag met je in contact om samen hét verschil te maken, omdat gezondheid bij jou start! Klik hier om Marjolein uit te nodigen.

 

Impressie HeartConnection

 

Impressie Marjolein op Ibiza

 

Gerelateerd

Acteur

De ander of een situatie is de acteur in jouw leven. De ander of situatie kan jou geen pijn doen,...

Bergwandeling – ego

Tijdens de trainingen HeartConnection ben je in een proces van verandering ofwel ontmoeting met jezelf. Je bent een prachtige berg...

Overtuigingen

Mensen ontmoeten in overtuigingen en overlevingsmechanismes.