Overtuigingen

Mensen ontmoeten in overtuigingen en overlevingsmechanismes.

Terug naar je eigen waarheid

Een studente medicijnen (26 jaar) zegt tijdens HeartConnection 2: “Ik geloof niet dat het onderbewuste zo werkt.” Ik ben dankbaar om haar eerlijkheid. Mijn antwoord is dat de waarheid in jezelf zit. Neem nooit klakkeloos aan wat de leraar, de studie, het boek, enzovoort zegt. Ontvang waarmee je resoneert, onderzoek dit en als dit goed is voor jou en de ander, ga het dan leven. Kom weer terug naar je eigen waarheid! Onze maatschappij is ingericht om aan te nemen wat de ander zegt: dit wordt onze waarheid. HeartConnection vraagt jou om ‘uit de box’ te denken en te handelen. Daar is het ego niet altijd zo blij mee.

De sublieme overlevingsmechanismen van het ego

Het ego wil niet veranderen en verzint van alles om verandering te voorkomen. Onze overlevingsmechanismes zijn subliem! Zo zegt een deelnemer: “Mijn groei is dat ik pijn moet lijden om te leren.” Twee anderen uit de groep geven toe dezelfde overtuiging te leven. Een overtuiging om je drama in stand te houden, interessant. Je mag deze overtuiging natuurlijk blijven geloven of niet. Jij bepaalt. Het is namelijk een overtuiging om te over-leven en in drama te blijven. Wie ben je zonder drama?

Wat kies jij?

Ook leuk: de overtuiging “Hier heb ik geen last van.” En de leukste “Dit weet ik allemaal al.” Blijf je geloven in je overtuigingen? Of geef je jezelf een kans tot de creatie van een superleuk leven: “Ik kies voor een heel leuk leven vol spirit, positief avontuur en ik ben super gelukkig met allemaal lieve mensen en kinderen om mij heen! Dit creëer ik zelf 100%!

Creatie van gezondheid en geluk

Creatie van gezondheid en geluk leer je tijdens HeartConnection. Tijdens de trainingen ontmoet je je overtuigingen en zie je waar en waarom ze zijn ontstaan. Je krijgt een keuze om deze verder te leven of niet. Je leert hoe jouw biologie werkt en hoe het onderbewuste werkt. Welke rol hebben je ouders en voorouders in jouw dagelijkse leven? Patronen ga je begrijpen, je wordt bewust en je leert deze patronen te deprogrammeren. We doen diverse oefeningen om je te verbinden met je overtuiging, te versmelten en los te laten. Daardoor kun jij de regie nemen over jouw leven.

Creëer het leven dat jij wilt
Eer je overleving
Dank je wel, dankzij mijn overleving leef ik
Ik hou van mijzelf, van jou en alles om mij heen

Waar komen jouw overtuigingen vandaan?

 

Video Live uitzending: Overtuigingen

Gerelateerd

Acteur

De ander of een situatie is de acteur in jouw leven. De ander of situatie kan jou geen pijn doen,...

Bergwandeling – ego

Tijdens de trainingen HeartConnection ben je in een proces van verandering ofwel ontmoeting met jezelf. Je bent een prachtige berg...

Verbinden-Versmelten-Loslaten

Een conflictinslag kun al op jonge leeftijd opdoen, zelfs al in je moeders buik, tijdens de zwangerschap. Houd er ook...