Eendaagse Overvloed – Marjolein jarig 23 sept 2019!

HeartConnection Eendaagse Overvloed

We gaan samen op zoek naar het verhaal achter de klacht of ziekte waar jij helderheid in wilt krijgen. Je maakt kennis met de biologische processen van lichaam/psyche. Je krijgt uitleg van het biologische proces achter jouw (jeugd)trauma’s in je lichaam en psyche, en de manifestatie hiervan. Een belangrijk deel van deze dag bestaat uit het beantwoorden van persoonlijke vragen. Wat heeft jouw gezondheid te vertellen?

Marjolein 52 jaar  – 23 september 2019 – thema Overvloed

Op deze dag vieren we  Overvloed. Overvloed in dankbaarheid, liefde, erkenning, waardering, schoonheid, natuur, kennis, wijsheid, materie, geld en nog veel meer. Waar wil jij overvloed in?

Mijn wens

Mijn wens is om in veel enthousiaste mensen mijn werk HeartConnection en verjaardag te vieren. Dagelijks ontvangen vele mensen en ikzelf inzichten, bewustzijn en verlichting. Op naar groei, verbinding en dat HeartConnection als een olievlek zich meer en meer verspreid in Nederland en daarbuiten. Je ontvangt binnen HeartConnection wijsheid, filosofie, kwantumfysica, hoe je biologie en onderbewuste werkt, DNA, familiestamboom erfenissen, maar ook VVL – Verbinden-Versmelten-Loslaten om direct je blokkade ‘op te ruimen’. Een compleet pakket!

Primeur

Deze dag zal ik de 10 basisprincipes van HeartConnection toelichten.

Neem gratis je vriend(in) mee
Ik ben deze dag jarig, daarom geef ik jou dit cadeau.

Tot 23 september!

Vanwege groots succes jaarlijkse bijeenkomst HeartConnection

Klik hier voor eendaagse 23 september 2020.

 

YouTube Eendaagse Overvloed

Heb je een persoonlijke vraag?

Klik hier voor een eendaagse bij jou in de buurt.

Overvloed

Klik hier voor de Opleiding HeartConnection.